Lite B ?

Jag vet en tjej som inte kan säga bokstaven M. Idag hörde jag henne säga "Jag har ont i bagen" och när hon skulle ringa sin mamma sa hon "Hej Bamma" Cilla har också lagt märke till detta och då Bsägartjejen är en kompis till oss är det helt okej att skratta åt henne. Så, HAHAHA

Och, för fan Cilla för din jävla kommentar. Det var ju inte på riktigt jag hade plockat blommorna, och om de varit sant. Tror du att jag hade brytt mig om det faktum att blommorna var från grannarnas rabatt? Rabatt, ? är det samma ord som rabatt i affären? Rabatt, rabatt.. smakar lite på ordet... heter det så?

Ut på promenix nu


damn

Jag ser ut som en misshandlad knarkare idag. Ögat är nästintill igenstängt och en hemsk bula putar över ögonbrynet. Det gör helvetes ont och som om det inte vore nog, så fick jag ett slag på armen av tjejen som alltid sparkar mig. Inte ens idag, kunde hon låta mig vara.

Aj aj aj

Söndagskväll

Jag känner mig prydlig ikväll, i mitt rum. Jag har med hjälp av Mamma möblerat. Det är numera lite av en högtidlig nyklassicitiskt känsla i rummet tycker jag.

Jag har haft en bra helg. När jag tänker efter, en utmärkt helg. Umgåtts med den jag tycker om, skrattat gott och mycket, ordnat med skolarbete, fått pengar, träffat Bestemalen och så blev jag överlycklig när jag cyklade hem och kom på att det är 1 april på onsdag.

Jag har också, trots snön plockat lite solrosor och tulpaner idag. De växte utanför grannarnas hus, de i de grönprickiga huset. På onsdag ja, 1 april är på onsdag. En liten försmak bara.

Petter har inte sagt förlåt. Mamma sa åt honom att göra det, "Johanna har ju faktiskt ont Petter, säg förlåt nu" Men han påstår att jag får skylla mig själv och att han kan inte hjälpa att jag inte kan ta en enkel knuff. Ögat gör ont, men ser inte fullt så svullet och konstigt ut som det gjorde tidigare idag. Jag är snygg. Inte alls

Nu ska jag äta lite choklad, läsa ut Präriehundarna och sedan sova i mitt stilrena rum.



En liten olycka

I morse när jag vaknade spelade Petter gitarr oerhört högt. Jag ropade att han skulle sluta men tror ni han gjorde det eller. Jag gick upp på vingliga ben, ut till vårat gemensamma vardagsrum och fortsätter gitarrbråket. Jag försöker dra ut sladden till hans dator, han puttar bort mig. Jag tappar balansen och ramlar in i soffan och slår höger öga i en hård kant. Aj aj aj.

Jag ville såklart döda Petter, och jag ville slänga ispåsen som mamma kom springande med åt helskotta. Men istället cyklade jag hem till Bestemalen. Jag var så ledsen att jag grät när jag kom dit, vet inte riktigt varför. Kanske för jag såg mig själv i ett spegelskyltfönster på vägen dit och fick skåda hur ögat såg ut. Inte vackert. 

Jag fick en ny ispåse av Bestemalen, och saft.

/Blåögdebob

Och det är inte jag som säger det

Tänkte att jag skulle läsa lite bloggar...

Men jag struntar i det. Jag gillar mer Brittiska, sjuka bloggar

Bestemalen hälsar på...

Bestemalen här på ett litet oinbjudet gästinlägg.

Nu ska alla kalla Bob för Sämstebob/semstebob.
För det är ju det hon är!


Lite kul

Det är lite, eller ganska mycket kul, att Charlie Sheen (från 2 1/2 men) har fått tvillingar. Och vet ni vad tvillingarna heter. Haha, Max och Bob!


Devil, du krympte Bob

Jag har krympt.
Jag kommer ihåg när jag var 12 år och gick på handboll. Då var jag 169 cm.
Jag kommer ihåg när jag och Cilla retade Bestemalen för att hon var kortast. Då var jag 168, hon 166
Jag SER i mitt pass att jag var 167 2002
Jag mätte mig idag. Och var 165.

Hur, är det möjligt?

Mitt "Band" heter inte fisk och jag ska aldrig sjunga igen

En miserabel tillställning kvällen till ära. Det var en avslutningsfest av något slag och jag begriper inte varför just vi skulle spela. Passade inte in liksom...

Jag blev tillsagd att presentera bandet som "Fisk" och när jag gjort det ropar Bassisten "Nej, Fizt" Då ville jag dränka mig. Jag sjöng det jag skulle, tackade för ovälförtjänta applåder, skojade till det lite i micken om mitt misstag om "Fisk"-felsägargrejen, ingen skrattade och jag ville skjuta mig.

Cyklade hem med ångestladdade tramp efter att en konstig man kommit fram och sagt "Trots lite falska toner så tycker jag du är en skönsjungade tös" Jaha? Detta var min sista spelning, min sista sång. Nu ska jag satsa på en karriär som trisslottskrapare.

Det enda lite roliga med spelningen var att min härliga gamla sånglärare var där. Jag berättade för honom att jag skulle söka till Liljeholmen och han sa att han kände rektorn för musiklinjen där. Han lovade att lägga ett gott ord om mig om jag bjöd på ett trerätters på slottet. Lätt.

Bästisar

När jag och Cilla var små så bråkade vi alltid om vem som var Bestemalen bästis. Vi båda ville vara hennes Bestevän (haha) Vi tävlade om hennes uppmärksamhet, vi slogs och jag skulle vilja påstå att vi gick under stört beteende.

En dag sa Bestemalen till mig "Jag vill att du ska vara min bästis, men säg det till Cilla"
Dagen efter sa Bestemalen till Cilla "Jag vill att du ska vara min bästis, men säg inte till Johanna"


Jag har aldrig riktigt förlåtit henne för detta, och det har inte Cilla heller.
Jag blir så arg när jag tänker på detta så nu frågar jag, Cilla, ska vi vara bästisar bara vi nu?, och aldrig mer prata med Bestemalen!

Det funkar, gört!

"Fisken luktar fin, jag vill ha två av den fisken fin" - Tyskt uttal och fisken ska vara "Fesken"
Gå runt och säg så om du har tråkigt, det livar upp.
Jag vaknade idag med helveteshumör men sa detta några gånger, innan jag steg upp. Världen ljusnade och jag blev en ny människa.

Godmorgon


Crap crap crap

Imorgon ska jag stå på en scen och sjunga en massa crap. Jag hatar detta och jag vill verkligen inte.
Jag sitter nu och lyssnar igenom "And we all say its fever and you know me well" som jag blandannat ska sjunga. Det är fanimig den oklaraste smörja som jag hört. Dessutom helt fel tonart för mig, men ville någon transponera ackorden? Nej. Pissrockensemble. Jag vill inte. Har någon ens hört låten?
Det är säkert ingen låt ens, en synvilla, en hägring eller en illusion. Ett skämt. Jag vet inte vad!

Spelar ingen roll om jag står inför publik eller har en ensam lyssnare, jag vill alltid förmedla vad sången säger mig och iallafall försöka nå fram med dess eventuella budskap. Jag ratar helst låtar som inte säger mig något, som inte riktigt når ända fram. Om detta får mig att verka mycket oproffsig, får jag vara det. Jag ratar helst alla låtar vi sjunger med Rockensemblen.

Kan någon, någon?, ringa mig och förklara vad "And we all say its fever and you know me well" har för mening. Vad vill den säga? Jag vill inte komma dit imorgon och inte ha en aning om ifall jag sjunger ut kristen propaganda eller trallar en fabel om giraffer.  Jag är dum i huvet. Jag fattar inte!

Det ringer, jag svarar och det är min idols pappa

Jag -  Hallå det är Johanna
Telefonen - Ja, hej. Det var Wolfgang Dorsin här. Har du Mikael Kroon där?
Jag (chockad) - Ja han kommer här....hejdå

Sen gömde jag och Petter oss och tjuvlyssnade på samtalet. Självklart är detta urtöntigt men vi tyckte det var kul. När Petter skrev en lapp som det stod "Fråga om de ska spela in mer Grotesco!" skrattade jag så högt att Mamma hittade oss och sa att vi skulle skärpa till oss. Jag skärpte till mig och gick tillbaka till mitt rum, men Petter lyfte på luren och sa "Oj förlåt" tre gånger. Bara för att?


(kanske lite överdrivet att han skulle vara min idol, men Sveriges roligaste man)


Blev typ "ögonfotad" idag. Gillar denna


Skolan

Har repat med teatrarna idag. Blev lite blyg när jag skulle säga mina repliker och var väl inte direkt imponerad av min egen insats. Men, ingen topp dag idag. Jag somnade klockan 4 efter att ha kollat på "Sjunde Himlen" i timtal och blev väckt av byggjobbarna klockan 6.

Förresten, en grej! Tjejen som dagligen lämnar 2-3 taskiga och kränkade kommentarer till Nakeddays, jag vet vem du är. Fått reda på det igenom din IP och lite förfrågningar. Nu kanske du kan sluta, för jag tar ändå alltid bort det du skriver och... så blir det ju lite pinsamt för dig nu om du fortsätter att le och fjäska IRL som du hitills gjort. 
Du slutar, jag låter bli att lämna ut dig. Bra då säger vi så.

Nu ska jag dansa med dansarna!
TJAO

Kan inte sova

Bara ett par stenkast norr ifrån min säng är jag där efter en halvrökt och en refräng
Utanför din portuppgång, en trappa upp och jag kan höra din sång




Min balklänning


Inspiration from good old Musicals

Jag och Jennstig ville hitta lite inspiration till våran kommande musikalfilm. Jag tjatade lite på bas-magnus att få L.I.F.E-musikaldvdn. Han gav tillslut med sig och Jennstig och jag slog oss ner för att kolla deras dokumentationsfilm. Den var skitbra! Det roligaste var : Jag citerar

"Jag fungerar lite som en mentor för folket i min klass, rör du mig en gång till ska jag fan sparka in pungen på dig! Man vill ju bli sedd med Eddie Lövholm Eriksson, jag tycker gruppen fungerar bra kring dethär. Det är bara roligt att jag kan hjälpa mina klasskompisar. Självklart måste jag också ryta till ibland, det är inget jag gillar men jag har ju inte valt den här ledarrollen, Man vill ju bli sedd med Eddie Lövholm Eriksson och då får man ta att lägre stående individer försöker gratisäta från mig"


Jag har snott med mig Dvd:n hem så till kvällsunderhållning ska jag kolla på L.I.F.E musikalen. YES mycket roligt!

Jag har även köpt balklänning, lägger upp bild på den senare!


Arg

Jag har tidigare skrivit om att jag hatar Bestemalens nya kompisar. Och idag fick jag det bekräftat att iallafall en hatar mig tillbaka. Hon sparkade mig i ansiktet. Jäveln sparkade mig i ansiktet.

You're fucking worst

Vi gick till O'learys och drack lite öl (EN). Dea, jag, Deas syrra, Deas syrras ragg och hans brorsa. Deas syrras ragg var det inget fel på men fyvalinge, hans brorsa var det sjukaste jag varit med om på år och decenier.
Deas syrras raggs brorsa - Vad håller du på med för musik då?
Jag - Hm, jag är typ sångerska kan man väl säga.
Dsrb - Okej, är du proffs eller?
Jag - Njae, vill jag väl inte påstå eller vad menar du?
Dsrb - Alltså. Horor är ju typ proffs, de får betalt liksom. Och är man slampa är man liksom inte proffsig.
Dea - Men vafan...
Jag - Okej...
Sen började han jämföra franska och spanska fittor. Alltså, jag finner inga ord. Det var den sämsta människan jag mött.

Nu har jag tagit in lite apelsiner på rummet som jag ska pressa apelsinjucie av, gott!
Godnatt


Dea ringde precis

Dea - Vad ska du göra sen då?
Jag - Jag har ju sökt till Liljeholmen, så jag hoppas att jag kommer in där
Dea - Va?
Jag - Ja, du vet den där skolan jag snackade om.
Dea - Men vafan haha. Alltså, vad ska du göra IKVÄLL? Vill du med till Pitchers?

Så nu, för fjärde kvällen ut. Med en tjej jag saknat. Men ikväll ingen alkohol. Det lovar och svär jag.

En liten blogg

I teoriun snurrar jorden och psykiskt har den aldrig snurrat bättre.

Jag hatar Hellas och lillaörebro. och älskar hmm ja allt


"Alltså mormor, vi ligger bara" HA!

Bestemalens mormor ringer
Bestemalens mormor - Jag hörde att du hittat en vän
Bestemalen - Ja, typ...
Bestemormor - Vad trevligt att du har någon att prata med.

Bestemormor, Eeeh jag heter Bob och ditt barnbarn pratar inte. Hon ligger sönder sig.

Nu har jag fått i mig några glas röda vin och kan därmed tillkänna ge för er att jag är väldigt lycklig. Mina mobilbatterier har dött så ringer ni/smsar så är det inte av drygnad jag inte svarar, nej.

Jag är lite, lite sur på Bestemalen och Cilla. De har gått runt och sagt till folk att mina föräldrar sökte till årets Robinsson och att Pappa kom med men sedan blev utesluten. Detta är inte sant!

Bestemalen och Cilla hatar G, så nu ska jag missionera G för dem. Baa kööra liksom.
HEJ!

Drinkar a'la Bellebä

Nu ska jag dricka lite våådkadrinkar med Cilla och Bestemalen.
Bestemalen står och blandar i köket och Cilla har berättat för oss att hon helst ligger på Fredagar.
Vid nio ska jag till Pitchers yes!

TJAOOOO

Lite fel

Det kommer fram en man och hälsar.
Morfar - This is my daughter Johanna
Mamma - No I am
Bestemalen (tyst) - Hahah
Morfar - Johanna, John here is from Ireland. He's also a Banjoplayer.
Jag - Jaha vad kul
Morfar - Han pratar Engelska Johanna
Bestemalen (tyst) - Haha
Jag - Okej. My name is Johanna Hello Hello.
Mannen kollar lite konstigt, säger "Bye" och går.

Kanske ser detta inte så kul ut i skrift, men det är ett underverk att vi överlevde den skrattattacken som följde.

Jag har tråkigt, mycket tråkigt och jag hittar ingen.
TJAO

Great!





O jag hör Bestemalen säga till min morfar...

"Ditt barnbarn har gjort mig till den jag är idag"
HAHA

Hejdååmmmm

Pissebob ger tillbaka

När jag och Max var i Göteborg i början av Februari så hände det en liten grej som gjorde att jag blev lite av en "Pissebob". Idag i matsalen hände det en till grej. Jag hade på mig ljusbeiga byxor och satt frifdullt och drack citronjuice. Jag spillde ut halva glaset just där på byxorna man inte vill spilla. Max säger högt "Pissebob har gjort det igen, hon kan inte hålla sig torr" Detta, är så taskigt att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Men jag har en ide.

På söndag tänkte jag gå till Wadköping och kolla på "Karolinska skolans army of Country..och folkmusik" Där Max ingår. Jag ska natten till söndagen gå runt i Wadköping och sätta upp lappar. På lapparna ska det vara en stor bild på Max och sedan ska det stå som överskrift "Max Wallbom har hittat sig själv hos Jehova" Sen ska det stå lite välvalda bibelcitat, Max hem/mobilnummer/adress och sedan ett citat - Max 18 "Jag mår äntligen bra nu".
Ska bli jävligt kul.


My grandpaah is an iiirish musician

Imorgon kväll ska jag ut på puben med Morfar och Bestemalen och fira St patricks day (Irlands nationaldag) med öl och irländsk musik. Jag tror det är morfars gamla band som spelar. Jag har hört dem förut och de är faktiskt riktigt bra! 
Jag ska försöka få Morfar att bjuda mig och Bestemalen hela kvällen så nu ska jag ägna resten kvällen till att fundera ut hur jag ska gå tillväga för att få det att gå igenom.

Förresten 1, idag träffade jag en riktig älgtjur. Det ni.

Förresten 2, Lunchkonserten gick prima!


Sjunde himlen och kaffe nu.
TJAO


Bild


Bob i kvällen

Jag åkte in till staden och hängde med Bestemalen på vårat nyfunna favoritställe. En trappa i kompassen. Vi funderade på om det är ett horuppplock, för det var inte lite män som sa saker som "Sitter ni bra där tjejer?" och "Får vi plats" Vi kanske ska byta ställe, kanske.

Sedan åkte jag till Eddie och Elena lägenhet. Jag och Elena gick ut och promenixa lite i mörkret och hade massvis med härligt snack. Vilken underbart härlig tjej hon är, Elena! Vi satt och kedjade på en bänk i en och en halv timma och sedan kom Eddie och Tysken ut och pratade lite. En bra kväll yes!

Nu när jag kom hem blev jag påmind om ett jävlaskitasröv-pm jag måste skriva till Svenska B nationella. Funderar faktiskt rätt hårt på att hoppa av skolan på stört och kanske börja jobba idiellt som Eddies sekreterare, eller något. Hmm jo det blir nog så.

Dusch
TJAO

Jag vill vara borta

Det finns en person som jag verkligen inte vill träffa. En person som jag vill ska ligga i facket "Det förflutna" En person som jag skyr pesten och egentligen bara skulle vilja skjuta. Den här personen, förstår inte detta, så nu måste jag göra något. Antingen ska jag göra en Chandler och säga att jag emigrerar eller också så ska jag fejka min död.

Vad blir bäst?

Jag tycker om alla idag

Vilket nedrans bra humör jag är på!

- Busschaufören log och sa "Godmorgon"
- Jag fick en låååång kram av Dea
- Evelina sa att jag såg ut som Marilyn Monroe
- Lunchkonserten är om två timmar
- Jag hittade en hundralapp under min säng
- Det är sol sol sol
- Det är G, ett schyst G!


Lunchkonsert

Idag kom jag in i "Klubben" (där vi har musik) efter att jag hade ätit lunch. Jag ser Max stå med en penna och kluddra på ett papper som satt på dörren. Jag kollar närmare och ser att han för glatta livet kryssar över mitt ansikte på våran Luchkonsertaffisch. "Haha, jag har målat över dig Bob! Du är inte med längre" Säger han när han upptäckt mig.

Iallafall. Lunchkonsert är det på onsdag i "Klubben" Ca 13:00! Kom kom kom!

Det blir lite låtar av Queen, Edguy, Sting och någon Morrisson. Kommer bli grymt.

Imorgon ja. Då är det ett annan lunchkonsert. Jag och Max ska spela "Save me" och "Wildwoodflower" och kanske någon mer. Detta utspelar sig på cafe "Mummel och mums" In på stadsbiblan, gå rakt, upp för en trappa and there you go! Det finns (dyrt) fika att köpa, men jag kan bjuda alla! Klockan 12:00 Kom kom kom!



NEHE!

Jag vet inte vem jag ska skylla på. Eller vem jag ska slå. Det är ju ingen vår idag? Jävlarns.

Det var en kvinna från konserthuset som ringde och väckte mig förut. Lite tidigare detta år satte ju jag upp afficher för en Robert Wells-konsert som går av stapeln i Maj. Sådär överdrivet många affischer blev inte uppsatta. Kanske 1 eller 2 och sedan slängde jag resten. Nu, NU ringer hon och vill ha tillbaka affischerna som inte jag satt upp. Då får hon gå och leta på något pappersbruk, för jag har de då inte kvar.
-  Har du inga kvar, nehe, så du satte upp alla affischer?
-  Eh, ja. Sa du inte att jag skulle det?
-  Okej, mycket bra Johanna. Tack för hjälpen.

Det roliga är att den affichen som jag satte upp på stortorget, har någon klottrat Bög på.

Skola nu!
TJAO!

Så här vill jag dö en vacker dag





Jag är 15 år jag heter Ellinor och som ni förstår... (bert alltså)

När jag kom hem förut så mötte jag Petter utanför huset. Jag gav lillen en kram sådär lite sött. Då säger jäveln
- Vad liten du ser ut Johanna, typ som 15.
Jag gav han fingret sådär coolt som bara jag kan göra. En BobBackAttack

Nu ska jag snart ut på en rök och knalla till Sörby Pizzerian. Jag ska handla ett "Gott och blandat" och ett såntdär papptuggummi med lakritssmak. En kvart kvar till Beck, jag hinner!

Bestemalen ringde nu. Hon var hos Fastberg och jag bad att få prata med honom. Jag sa åt den hes-sjungande fnittersparveln att sluta ligga med henne så mycket. Inte bra att ligga och hålla på, det vet ju alla. Men de skulle tydligen ligga nu. Så ja, hoppas det blir bra då...Ja, hm ja

Nu har ju Beck börjat, måste springa till kiosken.
TJAO


Kokos kokos

Oh vad härligt. Vädret är fantastiskt och jag har min studentmössa på mig. Jag sitter och har det härligt med Eddie och Elena och lyssnar på vårmusik. Katten är glad och den är mogen för att lära sig röka snart.

Jag fick en nedrans lust att springa utan kläder på en stor grön äng. Med en stor orkester i bakgrunden och massa glada barn som äter flätade bullar och dricker hallonsaft. Ooooooh, vår vår  vår


Melodifestivalen!

Nu har jag och Eddie kollat på Melodifestivalen tillsammans med chips och cola. Jag blev jätteglad att operablondisen vann, men Eddie som ska studera bibelkonst i höst tyckte hela festivalen var pornografisk propaganda.

En liten inflik så här på dagen

Jag sitter i bibloteket och väntar på att Bestemalen och Cilla ska följa med mig och äta. Max har försvunnit och jag gillar inte att sitta själv. Jag såg honom senast för två timmar sedan då han satt och gjorde en affisch till våran lunchkonsert på onsdag. Han hade tagit den värsta av den värsta bilden på mig på affischen, det aset.

Ikväll ska jag träffa Eddie. Vi ska läsa bibeln och be. För så går det till hemma hos mig. Eller ej.

JAA!, Jag fick min student mössa idag! Det stod BOB med stora guldbokstäver! Såå snyggggg!

TJAO


Jag och John sjunger "Inside"

Lite pinsamma fel men lite fränt =)


Musikal

På lördag ska jag gå på musikal med Petter och Mormor. Det är ingen stor tillställning utan en liten sweet i brunsparken. Sist jag och Petter var på musikal med mormor var i stockholm och man skulle klä sig lite formellt och vara trevlig. Det var lite snobbigt helt enkelt. Petter, som inte är så trevlig och numera klär sig som en liten rocker kan skratta sig lycklig att han inte behöver agera slottspojk.

Nu är jag ju blond igen och jag hörde att det skulle bli vår på fredag!


Det pirrar lite

En liten pirrig känsla kom just när jag fick ett mail. Den 23/4 åker jag till Liljeholmen och söker en sånglinje!
Wiih =)


Nytt!









Barnflicka

I somras fick jag ett jobb som svart betalad barnflicka. Det var inom Emmas mammas adoptivsyster orginalsysters adopitvsysters mamma, hängde ni med? Iallafall, jag hämtade, lekte och tog hand om lille Alex rätt mycket och fick fin kontakt med hans mamma och mormor. När sommaren tog slut var jag inte längre barnflicka, utan inhoppande barnvakt. Men nu, ska jag börja igen. Hämta, lämna, laga mat och lägga. Fast lön med lite nattjobbs extra. Det råkar även vara så att Alex mamma jobbar i en kläddaffär och älskar att ge mig kläder. Idag när jag passat honom och hon kommit tillbaka så fick jag en hel säck med snyggnygga kläder. Jag grät lite, av glädje.

Nu ska jag förhoppingsvis inom kort fungera som sånglärare för mimmi efter förfrågan av Mamma Wallbom. Riktigt skoj! Mimmi och jag har kul och att sångcoacha låter superkul. Så, tummen upp för detta!

Nu ska jag prova kläder och lyssna på för hög musik.
TJAOO

Snubbeltrubbel och moderater

Drak mig baklänges, det vart snubbeltubbel i Sörby inatt. Jag kommer aldrig sluta skratta. Eddie halkade på en isfläck, for ner och låg raklång på marken. Mitt liv är numera komplett, för det var fanimig det roligaste. Att undvika hala isfläckar fick nog Eddie inte lära sig på ishögskolan.

Jag är lite arg. Ett gäng från det Moderata ungdomsförbundet besöker Karro idag. Hela huvudbyggnaden dräller av pantade konserver. Jag har blivit stoppad tre gånger och jag har sagt "Moderatjävel" , "Men NEJ" , "Med guldglidmedel då eller?" De erbjöd nämligen kondomer (varför?) Bestemalen höll på att garva ihjäl sig åt "guldglidmedel"-attacken och de avdankade låtsasgubbarna tryckte en kondom i handen på henne. Vi blåste upp den för att kolla om det var guld. Men, det visar sig att moderaterna använder samma skydd som sina "undersåtar", intressant.

Jaha, då var skolan slut och nu ska jag sticka från bibloteket.
TJAO


Som i slow motion

Idag jobbade jag för första gången som vikarie på Eklunda fritidset. När det var utedags tog jag ut barnen och vi sparkade ett tag och sedan lekte vi lite vid en klätterställning. En av pojkarna var en riktig vilde och när jag trott jag fått honom några hekto lungnare så tar han upp en näve lera. Sådan där brun smetig lera. Jag ser ett leende sprida sig över vildens ansikte, sen går allt i slow motion. Näven med leran åker upp i handbollkastläge, siktar, kastar. Jag ser leran flyga. Jag ser den komma närmare mig. Jag känner något kladdigt i ansiktet. Jag snackar inte lite kladd nu. Panna, kind, öga, öra och lite i munnen. Fyfan vad jag ville döda någon.

Det gör ont

Det gör ont att förlora en vän.

Fan

Nu är baddräckten på


Livräddar'n

Vaknade på möjligt mysigaste vis med fint humör. Det fina humöret har dock sjunkit en aning nu. Jag ska nämligen hoppa isvak om en timma. Jag kom till skolan och öppnade Karromailen, såg att min idrottslärare ville ha hela gruppen utan några ursäkter till Gustavsvik, just idag! No no no.

Nu ska jag gå den jobbiga biten till Gustavsvik och rädda några feta livlösa dockor alltså, hm.
TJAO

Nu smäller'ä

Idag ska det bli blont yees!

Härlig kväll


Lördag

Jaoop. Jag är bakis idag, lite vissen i huvudet och så. Har därför vattnat mig med Kaffe, vatten, apelsinjuice och något skumt som jag hittade i kylen, det smakade tjurblaja!

Jag skulle egentligen suttit i bilen påväg till Götet nu, men det blev ändrade planer och resan därmed inställd. Trist det, Men, det var en mycket rolig kväll igår iallafall. Jag satt med Max, Sconde, Jeppe, John, Eddie och Jacob på Hellas. Senare kom mina babys Cilla och Bestemalen och anslöt sig till hänget. Ja, det var mycket trevlig och mycket mer orkar jag inte skriva nej.

Men, Herren leder.

Sömnlös

Nu är jag allt arg. Jag har inte sovit en sekund på hela natten och nu insåg jag att det är lika bra att sluta försöka. Jag är klarvaken. Nu ska jag gå och och koka kaffe och vara sur.

Hur hade du tänkt att jag skulle klara av dagen nu då?, sängjävel

Kan inte sova

Jag har sovit för mycket denna vecka. Denna övertid av sömn resulterar nu i att jag är jättepigg, när jag verkligen måste sova. Jag har kollat på Vänner, Andra avenyn och Sjunde himlen men inget gör mig trött. Damn it

Imorgon efter skolan ska jag träffa Bestemalen. Vi har slagit rekord i tid utan att se varandra. 6 dagar närmare bestämt. Kanske vissa skulle tycka det vore lite skönt att slippa se en person man dagligen umgicks med, men icke. Bestemalens närvaro är som Philadelphiaosten på digistivekexet., förgyllande.

O helvete vad rädd jag blev! Petter skrek precis jättehögt! Jag lovar, jag hoppade upp i taket av rädsla! Jag ropade till honom vad i hela friden han höll på med. Eller jag ropade "Vad i helvete gör du?" Han sa att han haft en mardröm. Fan, han höll på att skrämma livet ur mig...

Jag har börjar älska kaffe nu, så jag tycker inte längre att kaffe är för amatörer. Bara så ni vet. Men stannar ni däremot framför rött ljus, då är ni Big Fucking Amateurs, suckers!


TJAOO =)


Nu är frågan

När jag började i ettan på gymnasiet var jag en riktig moralfitta. Efter en vecka på Karro så hade jag anmält mig till elevskyddombudsföreningen och miljörådet. Jag gick på möten och var nog i mångas ögon en riktigt asslicker. Men jag var inte ute efter att verka duktig, jag gillade det helt enkelt.

Jag gick på en utbildning och blev utbildad elevskyddombud (Skitbra för CV) och jag gick med på skyddsronder runt skolan. Den sista skyddsronden jag gick var i mitten av tvåan och sedan tyckte jag inte det var så roligt längre. Jag brydde mig inte om att det fanns klotter på bänkarna, glapp i glödlamporna och snus i taket. Så jag slutade komma på mötena och ronderna.

Igår fick jag ett mail. "Vi behöver en elev till ett miljöråd -datum, plats, tid- och vi undrar om du är intresserad av att delta som representant etc etc" Sen stod det lite fakta och en bifogad mapp med frågeställningar och anteckningar från tidigare möten som jag så gladeligen gått miste om.

Nu är frågan. Ska jag bli en moralfitta igen?

Imorgon ska jag till skolan igen iallafall, gött!
Godnatt

Min lillebror går på Engelska slakt skolan

Igår blev min brorsa uppkallad till Rektorn efter blivit påkommen med att säga "Kan inte du bara dra" och "Jag är fan bäst"  Om rektorn bara hade sett Grotesco så hade han inte gett Petter en varning för ohyfs.

Mitt liv förlängs och förgylls när sådant händer, så jävla kul.


En lite tjyv är han allt


Mars nu, sen april!

Det är uppror på Karolinska skolan. Tydligen ska namnet Karolinska skolan förvandlas till Karolinska Rudbeckskolan.
Det måste väl ändå vara ett förtidigt första april skämt? Om det inte är ett aprilskämt, utan istället sant så döper jag i om mig till Georg Riedel.

Måste ringa Lasse Halmén och höra mig för.
TJAO

"Jagärdensköna-typen"

Jag har kommit på en grej som jag stör mig på rätt mycket. Det är när folk kör med självironi på ett felaktigt sätt. 
När jag tänker efter tror jag att det var jag och Max som kom på en benämning - "Jagärdensköna-typen"

Typ såhär kan ett typiskt "Jagärdensköna-typen" blogginlägg se ut
"Aaaa Idag kom jag försent till bussen HAHA (ÄR NÅGON FÖRVÅNAD? inte jag iallafall!!!!) Sen skulle jag köpa kaffe och SJÄLVKLART spillde jag IDAG IGEN (Någon som trodde något annat?hahaha) Jag och Polly skulle sedan till stallet och jag kunde inte sitta still, det kan jag aldrig höhö! I helgen blireee supa. Paula tycker att jag ska ta det lite lugnare denna gång, vad säger ni andraaa HAH"

Ni fattar? Så jävla oskönt!

Om ni är "Jagärdensköna-typen" och trivs med det tycker jag ni ska fortsätta med det, för jag kan ju ha fel. Ni kanske är jättesköna och så, egentligen...

Observera att "Polly" och "Paula" inte finns på riktigt.

Förlåt för att Nakeddays är ybertråkig nu. Det blir bättre.

Usch, jag önskar verkligen ingen människa att må såhär. Igår steg febern till nästan 40 grader och då körde mamma mig till doktorn. Han gav mig medicin och order att ta det jättelugnt hela veckan. Idag är febern lite bättre men fuck vad dåligt jag mår.

Igår kom min farbror från trollhättan, han som gav mig de första "Vänner"-säsongerna. Till min lycka hade han med sig de resterande säsongerna till sin sjukligt "Vänner"beroende brorsdotter. Passar ju väldigt bra nu, när jag bara ligger hela dagarna.

Nej, nu ska jag sova.

Otroligt vackert

Avantasia