fjolla?






Perfekt

Jag mådde sannerligen som jag förtjänade igår. Nattens drinkar och bravader gjorde att jag var rätt mycket trött när jag fick paket och frukost på sängen. Men jag hade tur, och tröttheten gick bort och det blev en superfödelsedag!
Släkten kom och jag fick allt jag önskade mig. Jag hade radat upp mina presenter så fint på sängen eftersom jag ville ta en bild på alltsammans. Min plan gick i stöpet när min sjövilda kusin öste ner allt på golvet när han ville hoppa i sängen. På kvällen gick jag, Cilla, Bestemalen och Albin på bio. Det perfekta avslutet på min 18årsdag! Filmen var otroligt bra och jag är mäkta glad att vi gick på den. Yes Man, se den!

Festen då... Den blev också perfekt. Det blev enligt mig de bästa av de bästa människorna och det gjorde min kväll till väldigt lycklig. Hade taggat väldigt länge för en tur på dansgolvet på Björnstugan men jag hann inte vara där så länge. Jag ville stanna, men inte min kropp. Trots det så är jag nöjd och glad eftersom festen hemma och första lagliga krogkvällen blev av och så lyckad. Skulle vilja leva om kvällen ett par gången till, men det går ju inte.
Men jag glömmer den aldrig...

Idag har jag och Abbelabbe bestämt oss för att shoppa. Jag hade lite överflödiga pengar som vill in i affärernas kassaskrin och några välbehövliga presentkort som vill lösas in. Jag skulle vilja åka nu på en gång, nyduschad, pigg, glad och munter som jag nu är. Men lilla sömntutan ligger fortfarande i sängen och mornar. Jag får gå och kittla honom lite och skvätta vatten så är han nog snart uppe.

TJAO

29 december

  • 1170 - St Thomas Becket dödas i sin egen katedral, på order av Henrik II av England.
  • 1757 - Fenixorden instiftas.
  • 1845 - Texas blir den 28:e delstaten att ingå i den amerikanska unionen.
  • 1860 - HMS Warrior sjösätts.
  • 1891 - Thomas Edison patenterar radion
  • 1911 - Sun Yat-sen blir den första presidenten i Kina.
  • 1940 - Slaget om Storbritannien: Tyska Luftwaffe bombar London och dödar nästan 3000 civila.
  • 1975 - En bomb exploderar på New Yorks flygplats La Guardia, elva personer omkommer.
  • 1989 - Vaclav Havel blir president i Tjeckoslovakien.
  • 1990 - Johanna Kroon blir född
  • 1998 - Ledare för de röda khmererna ber om ursäkt för det folkmord de utförde i Kambodja under 1970-talet då över 1 miljon människor miste livet.

  • Världens bästa dag! Världens bästa fest igår!
    Höres mer imorgon


    Det är det som gäller


    Imorgon natt dansar jag på borden

    Jag längtar, jag längtar, jag längtar

    Götlaborg

    Gissa vart jag ska!? Jag ska snart sätta mig i våran smutsiga folkvagn och åka 30 mil ner i vårt land. Haha lät djupt detdär. Men jag ska till min bästa Emma och hennes familj. Emma, fina emma.

    Jag var tidigt ute på mellandagsrean idag. Jag bytte min julklappströja från Petter till en högmidjekjol. Sedan köpte jag smink för en sekretessbelagd summa.

    Nu ropar de att vi ska åka, skriver mer sedan!

    Jobbigt

    Att se dem ledsna, veta att det skulle kunna vara bra. Det gör ont. Att ha vetskapen om att jag har det så mycket bättre, känslan av ångest när jag ser dem. De var så nära mig, de är så nära mig fast de glider längre iväg. Att veta att jag inte kan göra något fast jag skulle kunna ge mitt liv för att allt ska bli bra. Att se deras ögon, oskyldiga och unga. Det gör så ont. Fick jag en önskan, en enda önskan. Skulle det vara att ge dem allt, allt allt allt.

    Det är jobbigt

    Fin jul

    Det har varit en lugn jul i år. Tillskillnad från Usa-julen eller någon annan. Eftersom det blivit lite splittringar i släkten så blev vi färre nu, men jag tycker det har varit mysigt. Destomer folk kommer på måndag när deras lilla galna släkting fyller 18 år. Farmor frågade inte mindre än fyra gånger om hur det kändes att bli så stor. Mormors sambo vägrade kolla på Kalle Anka för han sa att det är så dåligt. Jag och Petter tittade på varandra och suckade djupt.

    Vad fick jag då? Jo, jag fick det jag önskat mig. Klänning, andra kläder, örhängen, rosor till håret, hårspray, ansiktsprudukter, pengar och lite sådant. Nöjd och glad är jag. Det jag inte fick idag av det jag önskat mig får jag på födelsedagen. Så jag är alltid tillfredsställd efter december, super!

    Nu lyssnar jag och Petter på Bowie och ja, Underbart med jul och underbart med livet.

    Innan Kalle Anka har jag

    Trampat igenom ise
    Vrickat foten
    Tappat köttbullar på farmor


    Nu börjar Kalle!

    Hänt precis

    Mamma grät
    Pappa skrek
    Jag låg på golvet och led
    Petter dog


    Av skratt!

    Vi kollade på Robert Gustavsson - Fullpackat.
    Då karaktären Bertil är i ett växthus. Länge sen jag skrattade så mycket HAHA.
    En annan gång när jag garvade i juletider var jag ca 8 år. Det var åt bestemalen som sa att tomten fanns.

    Nu är det ca 35 minuter kvar tills julafton är här. Vi har våra traditioner och de är det dödsdom på att bryta...

    Man vaknar, en fikabricka står vid sängen, man går upp, hittar en karta, söker efter en morgonjulklapp, jag hittar först, jag hittar Petters, vi öppnar och sedan är julen igång! Mysigt =)

    Krig i juletider

    Ni vet, jag är väldigt kinkig med maten. Äter inte något som jag inte vet hur det smakar eller något som ser skumt ut. Därför har jag aldrig i hela mitt liv ätit julskinka. Fram tills för 5 minuter sedan. Det började med att Petter skar av fettet från skinkan och sa "Johanna, blunda så ska du få något gott i din hand" jag gjorde som han sa och fick all skinkfett i handen. Jag slängde det och slog Petter det hårdaste jag kunde. Sedan blev jag övertalad av Mamma att smaka. Och, det var ju supergott!

    Har även klätt granen med Pappa och Petter. Eftersom vi har plastgran ser den inte lika fin ut som de flesta andras, men dedär osynliga tävlingarna om "Vemsomhardenfinasteochlyxigastegranen" orkar jag inte med så jag är stolt över våran enkla fula gran. Grön är den iallafall.

    Nu är det inte så långt kvar tills imorgon. Imorgon, julafton. Jag kanske inte har skrivit det men vi ska fira jul här i nya huset detta år. Farmor, Farfar, Mormor och Anders kommer hit. SKulle önska så att mina älskade kusiner kom hit också med det blir tyvärr inte så. Istället kommer de på min 18års dag. Som är om.... håller ni koll?? 6 dagar! Wiho!

    Jag älskar Julen!

    Sötaste killen jag sett faktiskt


    Tänk om det blir en "G" jul


    Pengar och jobb

    Nu har jag handlat allas julklappar. Jag har en krona kvar i plånboken och minus 97 på kontot så jag hoppas på lite cash i julklapp. Skulle vara skönt om ekonomin blev stadigare nästa år, och det kan den bli om jag får telefonförsäljarjobbet jag sökt. Skulle känna 1600 i veckan då och det skulle ju betyda räddningen för mig.

    Jag var en gnutta nedstämd på stan trots sällskap från BM, Cillis och Lotta. När jag började gå mot bussen för hemresa kände jag inte alls någon stämning. Men då! Hör jag "Fairitales of New York" ur utställda högtalare och då åkte humöret och stämningen upp till max. För det min allra bästa jullåt. Tack till den som satte på den precis då jag gick förbi.

    Nu måste jag slå in alla julklappar för sedan ska jag gå och provsmaka allt som finns i kylskåpet. Har redan nallat lite av det Mamma bakar i köket men det var faktiskt inget gott. Chockladkakor med aprikos i, inget för mig.

    TJAO

    Jag kan ett roligt julerimm

    Jesus Maria I Krubban Ligger Nu Är Det Lördag Och Godis Vi Tigger.

    God dagen före doppardagen morgon!


    Inte riktigt nytt år än men jag har lust nu!

    1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    En väldans massa. Piercing, Niko, Slutade med Friidrotten, Blev tillsammans med mitt ex och så ställde jag ju till med en historisk katastrofal fest i februari...
    2. Höll du några av dina nyårslöften?
    Ja, kan man lungt säga. Det har gått nästan till en överdrift. Bestämde mig igår för att det förra nyårslöftet var det sämsta någonsin och det har gjort att många dagar varit jobbiga, men frågan var ju om jag höll det, och det gjorde jag ju iallafall
    3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
    Nej, inte ännu. Men vissa önskningar och drömmar om det har jag allt hört.
    4. Dog någon som stod dig nära?
    Nej, och det tackar jag för. Det är väl det jobbigaste som kan hända så varje år man slipper något sådant är uppskattat, dock kommer det ju något år... hoppas det inte blir de nästkommande.
    5. Vilka länder besökte du?
    Faktiskt bara Sverige detta år, och det har vart skönt. 2007 blev det 7 resor och det var som en liten överdos.
    6. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
    Mer dagar då allt känns bra, En viss framtid och mera spännande händelser. Sen skulle jag vilja önska lite bättre självinsikt.
    7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
    Den 1 Augusti. För det var då jag insåg att jag aldrig slutat saknat Albin, det var då jag insåg att om jag skiter i oss så kommer jag få ångra mig för resten av livet. Så den dagen tackar jag för.
    8. Vad var din största framgång 2008?
    Hm. Skulle inte vilja säga något faktiskt.
    9. Största misstaget?
    Stadsparken kvällen..... fuck it!
    10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
    Det har det varit mycket av. April - bröt revben. Maj - Bröt revbenet över det redan brutna. Juni - bröt foten.
    11. Bästa köpet?
    Min guldspegel är jag mycket glad över!
    12. Vad spenderade du mest pengar på?
    Smink, hår.... dåligt! Men detta år ska jag ha bättre karaktär och spara!
    13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
    Jag var väldigt glad i början av våren kommer jag ihåg då Jag och Dea satt i hennes lägenhet mycket och lärde känna varandra bra. Slutet på sommarlovet var som en guldsaga, kunde inte blivit gladare för att få min kärlek.
    14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
    Helt klart "Paradise by the dashboard light"
    15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
    Mycket ledset, mycket glatt. Ingen aning.
    16. Vad önskar du att du gjort mer?
    Jag önskar att jag tagit hand mer om mig själv, lyssnat på kroppen och så. För då kanske jag hade sluppit att bryta revbenen. Jag gjorde det pågrund av ansträngning och jag lyssnade inte när kroppen ville vila.
    17. Vad önskar du att du gjort mindre?
    Kanske låter sjukt. Men det skulle varit skönare och tänkt mindre om ni förstår vad jag menar med det.
    18. Hur tillbringade du julen?
    Imorgon, julafton, ska jag ha det underbart och vara underbar!
    19. Blev du kär i år?
    Så in i helvete. Åh vad kär jag är!
    20. Hur många one night stands?
    3
    21. Favoritprogram på TV?
    Andra Avenyn och Vänner!
    22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
    Ja, fast om jag skrev deras namn här så skulle det bli ett helvete. Men man ska inte hata så jag ska försöka att inte göra det mer, även fastän det är svårt.
    23. Bästa boken du läste i år?
    Fortfarande "Linas kvällsbok" haha
    24. Största musikaliska upptäckten?
    Har iochförsig lyssnat på Meat Loaf innan, men började mer i år så det får bli han. Annars Edguy!
    25. Något du önskade dig och fick?
    Hur då önskade?
    26. Något du önskade dig men inte fick?
    -II-
    27. Årets bästa film?
    Bästa filmen som kommit ut eller ever? Jag väljer Ever, så då är det ju såklart "G som i gemenskap"
    Levde i "G" hela våren och sommaren, det minns ju alla haha.
    28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
    Den har inte varit här än.... Men jag ska vara så lycklig för att det äntligen blivit min tur att bli myndig. Så underbart ska det bli!!!!
    29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
    Orkar inte tänka så faktiskt. Nu är det som det är och jag är nöjd.
    30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
    Leggins, klänningar midjekjolar och linnen.
    31. Vad fick dig att må bra?
    Bestemalen, Cilla, Dea, Max, Sången och Albins
    32. Vilken kändis var du mest sugen på?
    Vettefan. Brukar aldrig sukta efter kändisar.
    33. Vem saknade du?
    Måste säga Theresia, min gamla högstadiebästis.

    En dag kvar...


    Hemma

    Nyss hemkommen från barnvaktandet. Sitter i Petters rum och har precis gett honom hans julklappar. Jag kunde inte hålla mig och när han inte ville öppna dem hotade jag med att slänga dem. Så han fick öppna. Det var ett videoband och ett kasettband, lite oldschool där ja.

    Vilken fin helg jag har haft. Jag har faktiskt gråtit en skvätt av glädje. Det var när jag och Albin gav varandra julklappar... (vi kunde inte heller hålla oss) Han gav mig ett silverhalsband som var det vackraste jag sett i hela mitt liv. Det var det finaste jag fått någonsin och tro inte att jag blev lite rörd. Nu snackar vi hulkningar.

    Albins 19års dag blev också toppen. Jag gick med hans familj och vi sjöng "Jamåhanleva" och det var så mysigt att jag blev lite blöt i ögonen där med. Vi gick ut och åt på Grekisk resturang och efter en veckas mathat så fick jag äntligen matlusten tillbaka, det var såå gott! På kvällen festade vi med hans kompisar och vid tolv blev jag hemskickad i en taxi med tydliga adressinstruktioner.
    Nu sa Pappa precis att videon är sönder, så min julklapp till Petter var rätt onödig. Fast den kostade bara 15 spänn.

    TJAO


    Albin 19

    Inaktivitet, jag vet. Och det rimma yes!

    Idag är det kalas och fest! Albin fyller 19, en enligt honom meningslöst ålder. Men han blev jätte glad för mina presenter! Detta fick han av sin lilla tjej

    - Film
    - Björn Borg Deoderant
    - Marabou ApelsinKrokant 200g
    - 3 tianlotter och en triss. = Vinst 60 spänn
    - Bio
    - Katt
    - En bild

    HAHA, han fick ingen katt. Jag har fått fnatt!
    Fest ikväll hoppas ingen får smäll


    Forever young

     Lillebror Petter och hans kompis Robin ska vara med i en musiktävling imorgon. Nu springer de runt i huset och repar, kollar kläder, taggar och äter vitlök ("Det är bra för halsen" sa Petter" Faktiskt är jag imponerad av dem, och jag ska ta ledigt imorgon för att åka och heja. Det är en kvaltävling inför kultkuppen som jag tillsammans med några kompisar vann för sisådär 4 år sedan. Nu är det brorsans tur att vara galen på scenen!

    Jag var såklart tvungen att ta kort på de galna rockkillarna.

    Huden, Snattare och Björn Axen

    Min hud kommer sannerligen torka ut innan julaftonskväll om jag fortsätter såhär.
    Ni förstår, jag badar hela tiden. Idag har jag legat i badkaret tre gånger varav en gång utan vatten. Hoppas mitt badberoende går över imorgon.
    Idag på stan hände det två lite läskiga saker. Först var det en tant som snattade inne på pressbyrån. Jag såg hur hon tog en avlång marabou och stoppade in den innanför jackan. Blev lite lamslagen där några sekunder, vad skulle jag göra?
    Jag skulle precis gå stödja moralen och gå fram till kassan men precis då ropar tjejen i kassan "Hallå! lägg tillbaka chokladen och lämna butiken direkt" Tanten blev lite rädd, sa ynkligt "Okej" och gick därifrån.

    Andra läskiga grejen var egentligen mitt eget fel. Jag snyltsprayade håret på kicks med Björn Axen nyaste sprayburk. Självklart kommer min och bestemalen värsta Kickshat (en vi ogillar på kicks" och säger att "Nu är du minsann skyldig att betala detdär!" Dock slapp jag, men jag skämdes rätt riiijält. Nu kan jag ju glömma fler grattisprover där.... Faen!

    YEYE


    Gymnasiekatalogen

    Idag fick jag den efterlänktade gymnasiekatalogen till kaprisvägens brevlåda.

    Jag gjorde upptäckterna

    • Bestemalen hade inte sin rätta dag
    • Cilla borde ha klippt luggen
    • Dea blev toksöt
    • Max såg rolig ut
    • Av tre årgångar var denna mest omodern
    • Min förra pojkvän var naken
    • En elev från Kvinnersta såg exakt ut som Anna Skipper
    • Jag ser inte ut sådär




     


    Nakeddays

    Meningen med allt det här var ju att jag skulle skriva den nakna sanningen.
    För en gång skull ska jag göra det helt och fullt. Håll i er.

    Jag är naken och ska hoppa i sängen för Åh Åh vad det är skönt o va naken
    http://se.youtube.com/watch?v=EHNcK7mglN4
    Haha

    Troubble

    Mamma är inte överdrivet glad över sin dotter nu. Jag har tydligen spillt hårfärgningsmedel på listerna i det "Nya badrummet" som hon utrycker det. Dear Someone, vi flyttade hit i Mars! Iallafall, när jag skulle få bort färgen med starkt medel så gick det inte. Och där gjorde jag mitt andra misstag. Jag skrapade där färgen satt fast.... Pluset med det var att färgen försvann men MINUS (minus minus minus) var att lacken på listerna också följde med. Så nu är det som en liten, jag vad ska man kalla det. Kal fläck?, på den annars så snövita listen. Damn me.

    Apåråpå Snövit så gick jag häromdagen in på en sminkaffär i Örebro och frågade efter en foundation som ger en "Snövitslook" Tycker det är så fint nu på vintern. Tjejen jag frågade skrattade sådär lite töntigt och frågade "Du vill inte ha en djärvlook då hehehehehe" För det var ju jättekul?

    Tjao

    Upp och ner som en bergochdalbana

    Ena stunden Jippe Andra stunden Skit
    Sekunden efter jobba och slit.
    Maken till snö och is har jag aldrig sett
    Och av lakrits blir man inte mätt.
    Fan vad jag är bra på att rimma
    Bestemalen lärde sig igår att simma.
    Imorgon ska jag välja min nyårsdress
    Men jag ska sova en blund innan dess
    I helgen ska jag till kärleken min
    Undrar om han vet att livet går på rimm.


    Så jävla bäst och sämst
    /Johanna

    Det gör mig lycklig

    Telefonen ringer.... Svarar "Hej"
    "Jag ville bara säga att jag älskar dig"


    Snart!

    Idag hittade jag mitt borttappade pass. Jag läste på mitt personnummer. Och vet ni vad det visade?
    Jo, otroligt nog blir jag myndig om 14 dagar. Alltså två veckor!


    Gratismode.se

    Gå in på Gratismode.se och registrera er.
    Börja samla poäng direkt när du fixat ditt eget konto.
    Är du flitig poängsamlare får du en välbehövligt presentkort till  affärer som tillexempel Kicks, VeroModa eller Hm.
    Vem säger inte nej till det?

    Registrera er på http://www.gratismode.se/?c=23018


    Tjao!

    www.fargadelinser.com

    Nu kan alla som har bloggat i mer än två månader få gratis färgade linser. Vore inte det kul att ha på nyår?
    Jag ska prova någon fin färg och det blir faktiskt första gången jag använder linser. Observera att linserna är utan styrka!
    www.fargadelinser.com

    "Du har bra gehör men... du är inte vidare bra på det teoretiska"

    Fick jag höra idag på arrangeringslektionen. Jag kan inte annat än att hålla med.

    Jag ska kolla mig i spegeln snart, måste se om min tunga blivit svart. Med ca 50 vita lögner för att slippa konstigheter, plugg, möten och annat har jag iallafall klarat mig igenom förmiddagen. Nu är det nolltolerans för mer White Lies denna dag. Jag som i vanliga fall är mycket noga att föras med sanningen, skärpning på mig!

    Bestemalen var på någon Elviskonsert igår så nu sitter hon och redogör hela konserten för mig och hon verkar rätt frustrerad att just hon inte var Elvis, vilket jag hört många gånger.
    Speciell tjej det där. Men hon är bäst.

    Bestemalen?


     


    Vad jag hatar i dessa tider

    Pepparkakor utan pålägg
    Öl med för mycket skum
    MiniPiller
    MandelMannen
    Asslickers
    "Och det ska vara inne innan jullovet"
    Nyårsångesten


    Jag säger som Max i dessa lägen "Jag går fan av"

    Tredje Advent

    Adventsmys med Le Famille. Jag ordnade choklad med färdigvispad grädde till Petter och Mig och mamma och pappa drack glögg. Jag avskyr glögg i alla dess former och smaker. Pepparkakor med brieost i mängder för min del, och julmusik gjorde så att det blev en mysig stund. Sen råkade jag klippa sönder locket till pepparkaksburken och då blev alla sura på mig och likameddet friden slut.
     
    "När första är tänt är det första advent. och så säger man så på alla adventsdagarna" sa Albin när jag frågade hur de gulliga adventsverserna gick. Så denna mörka decemerkväll läser jag med harmonisk stämma När tredje ljuset är tänt är det tredje advent

    Ha, ett litet roligt inflik i livet hände för några timmar sedan. Mormor ringde och sa att hon sett en annons med ett rockband som sökte sångerska. Hon tyckte att jag skulle ringa och fråga lite mer och kanske testa för dem.
    Men hon sa också
    "Ta med dig han killen som du är kompis med"
     "Max menar du?"
    "Ja, han hör säkert om de är bra och han kan vara ett litet skydd om de är konstiga"
    Iallafall, jag ringde upp nummret som mormor gav mig och presenterade mig. Det lät intressant men jag kände ändå att jag ville ställa två meningsfulla frågor.
    Fråga 1 - Hur gamla är ni?
    Fråga 2 - Har ni några spelningar
    Svaren var inte så glädande.
    Svar på fråga 1 - 40 till 45
    Svar på fråga 2 - Nej tyvärr
    Jag får fortsätta söka

    Funderar på att skaffa en blogg som heter "VadSomSkerPaBussen.blogg.se

    Idag på bussen blev jag kallad Hora av en gammal tant.
    Inte sådant som händer var dag? Nicht
    Orsaken var att jag återigen hade fötterna på sätet mittemot.
    "Ta ner fötterna för fan, är du en sådan där Hora som super och knullar?" 
    Jag antog att den gamla tanten var dement eller något sådant så jag tog bara ner fötterna sa "Nu räcker det" och sedan ägnade jag mig åt att kolla bilnummer.

    Jag träffade Bestemalen på stan och vi provade klänningar. Bestemalen hittade en perfekt men det gjorde inte jag. Ska gå på jakt någon mer dag efter den perfekta nyårsklänningen, för den vill man ju ha!

    Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, Skolavslutning fredag. Sista julavslutningen någonsin och det är med en lite sorg jag också inser att det är det sista jullovet. Iallafall i skolvärlden.

    Tjao


    Flyter

    Efter lite utredningar och efter lite funderingar flyter allt på riktigt bra.
    Jag känner en sådan där liten pirrig känsla i magen hela tiden, och känslan stavas lyckopirr. Det är så mycket roligt som kommer hända den närmsta tiden.

    • På Lördag fyller Albin 19 år och det ska jag fira tillsammans med honom
    • Fyra dagar senare är det Julafton
    • Den 26 dagar efter åker jag till Göteborg
    • Den åker vi hem och förbereder för.........!!
    • Att den 29 fyller jag 18

    Åh !


    Har inte varit hemma en sekund

    Ni ser överskriften. Det gäller de senaste två dygnen.

    Konstigt är ett bra ord för allt som hänt de senaste två dygnen och eftersom de två senaste dygnen inte innehållit så mycket sömn är jag vid detta tillfälle Färdig med enormt F. På F börjar och Fuck. Och Fuck off ( ursäkta barnsligheten, men Dra åt helvete iallafall ) vill jag säga till en person som sjungit lika snabbt som en sten i vattnet i mina ögon.

    Luciadagen gick åt pipan enligt mig och nu måste jag verkligen sova.

    Förra året på lucia
    Vilka kaotiska dagar det var!

    Principsaken

    Vi ska få gäster imorgonkväll och då blir det ju såklart städpanik. Nyss hörde jag något konstigt mot min dörr till rummet. Jag ropar "Vad är det?" Mamma svarar "Jag torkar av din dörr" Sedan när kollar gästerna om dörrarna är redan, och ännu mer sedan när kollar gästerna om jag har strumpor under min säng? Jag frågade varför det alltid blir sådan städmani innan gästtime. Fick svaret "Det är en principsak"

    När jag blir vuxen ska min principsak vara att ha lite strumpor härochdär.

    Jag ska aldrig mer bli påverkad

    Usch vad sur jag blir på mig själv. Jag blir påverkad av allt jag läser på internet.
    Allt ifrån de ytligaste struntgrejerna till de djupaste tingen.
    "Jaha, är det så!", "Kan man verkligen prova det"?
    Jävla mig. Inte mycket av crapet är sant, inse det nu johanna.

    Anledningen till att jag blev så sur var att jag kom på mig själv att läsa en artikel som påstod att genom att endast leva på Apelsinjuice i sju dagar så skulle man må prima och få kropp som en ballerina (det där sista hittade jag på själv men ni förstår grejen, men det rimma ju) Självklart fattade jag ju att det var något sjukt men ändå att jag läste de, ägnade det en tanke. Fy! Och fy på alla konstiga kosttips och alla Keso/avocado-dieter.

    Damn it
    Damn me

    Liten

    "Vad liten du ser ut Johanna"
    "Vadå liten?"
    "Som en liten flicka"
    "Jaha, hur ska jag tolka det?"
    "Du var ju så söt när du var en liten flicka"

    Ja, se mammor vet inte vad de talar om ibland

    Här har ni mig en mörkhårig tjej


    Håller ni koll nu i dessa juletider?

    http://www.time55.com/sv/speciella_nedrakningar/julafton.php

    Dark

    Kära läsare. Jag har färgat håret mörkt. Det var det som var hemligheten. Jag skulle hålla det hemligt för en viss person, men det höll fram tills personen sa "om du inte säger så rakar jag av mig håret" Då erkände jag. För Albin är fin i hår.

    Det hela var ett infall som inträffade runt 3tiden. Jag var helt enkelt tvungen att göra någon förändring, så det blev håret som fick ta den impulsen. Jag och bestemalen sprang till Tybble och köpte två förpackningar av Jane Helen's mörka hårfärg. Resultatet blev fint, och jag är nöjd. Men i vår blir jag blondie igen.

    Bilder kommer!

    Jag har en hemlighet

    Den är hemlig.

    Skåålkar'n

    Jag har min vapendragare här hemma idag, alltså bestemalen. Hon undrade varför hon numera kallas så.
    Anledningen är att jag alltid velat kalla någon min vapendragare.

    Jag, Dea och vapendragaren bestämde oss för att hoppa över Karrovalen idag och vi tre tog sällskap till resecentrum. Vi höll på att falla för godisfrestelsen men vi höll i oss. Vi höll oss så pass länge tills vi hittade en chokladkaka i mitt skafferi. Den är slut, den är historia.

    Ikväll är går en fest av stapeln. Min bästa Max och SuperJohn har fest på Satin. Det innebär problem för mig eftersom jag inte fyller 18 år förns om 20 dagar. Jag hade tänkt låna ett legg (om någon vuxen läser detta så tänkte jag inte det på riktigt) men jag har tänkt, och jag vågar inte riskera något. Så det blir hemmakväll tillsammans med min barndom, alltså mig själv. Fan.

    Alltså inte fest för mig, men alla ni som ska dit får ha så kul! Dock inte Max, hoppas du får tråkigt babe =)

    Vill ni höra mig sjunga lite musikal?

    http://se.youtube.com/watch?v=oCb9Fv8sqXQ&feature=channel

    Amigos

    Pizzornas pizza hittar vi på en resturang i Mariestad vars namn är Amigos. Den heter "Kebab Special" och äter du den är du fast för alltid. Ett annat ting som kallas Amigos och Marabous nya chocklad. Jag var såklart tvungen att köpa en bit sådan idag och hmn... Vad tyckte jag egentligen? Den smakade lika som Marabou Digistive. Så inget nytt på Maraboufronten.

    Lite fränt skulle det vara om det kom ut en smak med "Marabou Marlboro"

     +


    Inte så gott hä?


    Madickenkläder

    Idag har jag återigen haft "Madickenkläder" Jag är bara för söt, eller inte.

    Konserten gick bra även fast den var en smula långtråkig. Och då menar jag inte de andra, utan mitt eget nummer. Låten är för lång och utdragen. Ser mer fram emot nästa på torsdag. Då blir det två sånger med Ensemblegänget, Amanda och Samuel. Vi tre ska sjunga "Today a child is born on earth" och "BellaNotte" Låter väl skoj? Har panik inför "BellaNotte" eftersom jag suger på att lära mig just den stämma....men det är en annan vers skämtochsido.

    Jag hatar länstrafiken mer och mer. Trots mitt klagobrev fick jag bara ett busskort med 50 kronor på. Kanske ska jag inte klaga över det, men ni kan inte gissa hur många gånger bussjäveln kommit 5 år försent. Skäms!


    Monday

    Nu fick jag i sista sekunden reda på att det blir konsert ikväll. Lite surt att få reda på det såhär sent men jag får göra mitt bästa. Ska dit om några timmar och repa med en ny pianist, jag hoppas det inte blir allt för stora ändringar. Har verkligen inget humm om hur många som är med eller vilka som kommer och tittar. Det enda jag vet är hur texten till låten jag ska sjunga går, knappt det haha. Jag suger.

    Något jag med suger på är att hitta den sista motivationen till de två sista veckorna i skolan. Jag borde verkligen ligga i nu eftersom flera av kurserna tar slut V.2. Nu är det färdiglekt! Lämnade iallafall in ett filosofiarbete idag, detdär som skulle handla om verkligheten. Jag skrev och skrev, och fick tillslut ihop ett ganska hyfsat arbete!

    Göteborg, var underbart! Jag älskar Albin, och älskar mer gör man ju i juletider. Så därför blev det dubbelt mys.

    Kvart i Tolv hos mig


    Kul helg!

    Göteborg, mat, kärlek och skratt. Mer om det imorgon.
    Nu ska jag mysa i min säng med Andra Avenyn-gänget!

    Jag och Cillababy


    Världens tröttaste och yngsta tjej

    "Hej, får jag komma in om jag lovar att inte dricka?"
    "Är du under 18?!"
    "Ehh Ja, men jag fyller om 25 dagar" (stolt)
    "Nej du får inte"

    Ville egentligen säga något fult efter "Nej du får inte" men jag höll emot.

    Fest hos Max var super och nu ber jag till alla gudar och helgon som finns att jag ska få sova inatt. Vill ju vara pigg tills imorgon då det blir "Jul på Liseberg" Som jag har längtat!

    Varför kan jag inte sova?

    Jag är så trött.

    7 timmars sömn / 48 timmar dygnstimmar

    FUCK IT


    Den med sömnen

    När jag inte somnat klockan 06:15 insåg jag att det var lönlöst. Jag skulle inte orka gå upp en timma senare så jag stängde av av klockan och somnade ungefär när jag skulle gå upp. Förstår inte vad som händer, men vad det än är så gillar jag det inte. Låt mig sova!

    Idag känner jag mig lite fin faktiskt. Jag har lockat håret och tagit på mig mina favoritkläder. Har gått runt och känt mig som ett troll de senaste dagarna. Torra läppar och trötta ögon. Men idag, så är läpparna clean och ögonen, ja det är fortfarande rätt trötta men det finns ju någon underbart ting som kallas smink!


    Morgontrött och sur               Färdig och lite piggare

    Spykyckling

    Imorgon serveras spykycklig i skolan. Jag kallar den det för den gjort mig magsjuk två gånger tidigare.
    Jag bara ryser när jag tänker på lukten. Usch och fy och bu.

    Gissa vad jag ska på i helgen?!
    Svaret kommer NU!
    JUL PÅ LISEBERG




    I somras när jag var på Liseberg var Lisebergskaninerna dryga mot mig.
    Hoppas de har skärpt sig!

    Bild


    Julklappar!

    Julklappar är så otroligt kul att få men snäppet över det måste väl vara att ge? Jag liksom skapar mig en bild på hur personens ansikte kommer se ut i samma stund som den öppnat min julklapp...
    Mest av allt har jag ju såklart dagdrömt om hur Albin kommer reagera när han öppnar mina julgåvor. Men den drömmen sprack när han tyckte att vi skulle ge varandra paketen och öppna dem lagligt på julafton! Vem tror han att jag är? Tålamodets drottning!?

    Imorgon ska den börja på riktigt! Julklappsjakten
    Direkt efter skolan ska jag och min trogna vapendragare sprinta upp på stan och shoppa som galningar!
    Åh vad det ska handlas!

    Föressten, jag sov till 13:30 idag. Jävla mig!

    Bestemalen bryr sig inte

    BM - Jag ska göra ett grupparbete
    Jag - Med vad?
    BM - Om hur hemskt det är med djurförsök, men det är lite jobbigt.
    Jag - Haha vadå då?
    BM - Jag bryr mig inte ett skit om djur


    Tillfredsställd

    Nu är jag verkligen nöjd och glad.
    Jag har jag möblerat om helt och hållet på rummet, fått de första julprydnaderna på plats, bytt örngott och påslakan. Och nedrans vad snyggt allt ser ut nu! Jag har känsla för feeling när det gäller att möblera om så det passar mig.

    Just nu laddas det ner för fullt på LimeWire - "Vänner"  (tamigbara tamigbara) och jag ska ligga i timmar och garva och ha så mysigt så i mina nya lakan. Det låter som en perfekt avslutning på den helg som egentligen redan är slut. Men för mig känns det som söndag så, så får det bli.

    Hälsar Amanda välkommen till bloggen! En hedersläsare!




    Tog bild innan jag lämnade älskling


    Lättad eller bestört?

    Sladd

    Nu ska jag snart bege mig hemmåt i den tidiga Decemberkvällen. Jag har haft en fin helg och nu avslutades den perfekt då Albin gav mig en ny sladd till min älskade Kamera. Som tidigare skrivet så gick den dumma sladden sönder för ett tag sedan och jag har inte kunnat lägga ut några bilder eller någonting. Oj, det låter som världskatastrof haha. Men nu är det problemet ute ur världen. Gött

    Vi kollade på julkalendern på datorn precis. Albin vaknade aldrig i morse så vi missade det. Det var väl... lite för modernt?
    Är lycklig att Dorcin medverkar iallafall. Han kan nog sätta krut på det hela!

    Ikväll/imorgon kommer det ut lite nyinspelade låtar på youtube! Länkar!


    Neeein

    Ibland vill man ju bara dö!