Toorsdag

Konserten igår gick mycket fint! Kändes speciellt att spela en låt som jag skrivit själv, kändes underbart. Efter konserten gick jag, Eddie och Jakob till Hellas och drack lite öl och snackade. Mycket trevligt!

Fick inatt svar från liljeholmen. Fick reservplats på de 2 linjer jag sökt, vilket jag såklart är besviken över. Men, tackar 3 av de ordinarie nej, så är platsen min. Bara att hoppas! Håll tummarna för att jag lyckas sno till mig en plats, gör det =)
Är mycket lycklig för Max, Jakobs och Eddosweets skull, de kom in! Inte så konstigt, de är ju bäst!

Lägger ut inspelningen från konserten så fort jag fått den, så får ni se!
TJAO

Näsa Tottlund

Min sångensemblelärare gav mig och Samuel en duett med Totta Näslund igår. Lite skoj, hoho.
Jag var rätt sur på Samuel igår när vi repade. Han och hans brorsa ringde mig i lördags natt och lurade mig att de var ifrån idol. Han hade tydligen spelat in hela samtalet, vilket han glatt spelade upp inför våran sånglärare. Jag blev chockad över hur min röst lät. Jag lät som en byfåne som bott på Nerkiesslätten i hundratals år. Otrolig dialekt. Här har jag gått och inbillat mig själv att jag inte pratar så mycket dialekt, eftersom jag bodde i Trollhättan i fem år. Ack, så fel.

Idag har jag passat Alex. Han var lugn idag. Han frågade mig om jag skulle gifta mig. Jag svarade att, det skulle jag väl göra någongång och ska du? Han sa att han ska gifta sig med Mira på hans dagis, hon hade frågat igår och han hade svarat ja. Jag blev varm i hjärtat, så gulligt det var.

Nu ska jag duscha och sedan cykla till hulten på berget
TJAO

Vårkonsert

Idag är det fullt upp, och det kommer bli jobbigt. Har sovit riktigt uselt inatt, ca 4 timmar. Ajajaj. Men, skulle bara skriva att det är Vårkonsert imorgon. Karolinskas Vårkonsert, Fiadelfiakyrkan, 19:00! Kom dit och se en härlig konsert!

Klockan visade att jag försovit mig. Jag kommer verkligen inte ihåg att jag stängt av väckarklockan, men tydligen så... Nu ska jag cykla i turbofart till skolan och repa lite. Sen ska vi skriva nationellt prov i Engelska. Nonono!

TJAO

Det jag älskade

Ikväll går den här

Därför att - Jag försöker komma ihåg varför mitt liv kretsade kring detta band under så många år. Kan alla texter, alla melodier och basgångar. Vad det egentligen gett mig, vet jag ej. Det är det jag försöker klura ut.

Noice Forever sa jag då. HAHA


Idag tänkte jag på mina första gången

Första gången jag drack alkohol, var jag 14 år. Madde hade hittat en vodkaflaska i en buske så hon, jag och Tirre satte oss i Tirres soffa och blandade vodka med fanta. Det var en mycket otrevlig upplevelse och vi alla mådde helvete.

Första gången jag kysstes var på en biosalong. Filmen var "Populärmusik från Vitula" och jag hade en fnissande Mahja bredvid mig och kyssaren.

Första gången jag rökte var på på Zoo i Berlin. Jag och Tirre gick runt och kollade på djur tillsammans med en tjej i vår klass som rökte. Hon frågade om vi ville smaka, och ja det var första gången.

Första gången jag snusade var när jag och mitt ex åkte tåg ifrån Göteborg. Jag hade haft inne den rätt länge och tyckte att jag var frän. Sen spydde jag i en timma på tågtoan. Usch, vad hemskt det var.

Första gången jag träffade Cilla var jag 4 år. Hon stod uppe i en klätterställning tillsammans med två andra tjejer och de skrattade åt mig, för jag hade liten haka. Kan tillläggas att, när Cilla och jag väl blev vänner tvingade hon mig att dricka dagisets toalettvatten.

Första gången jag träffade Bestemalen var jag 5 år och hon stod och höll sin Bestemor i handen, livrädd för att börja på lekis.

Hiho =)


Packning

Det packas för fullt här i huset, för imorgon åker familjen Friidrott till portugal. Farfmor och Farfar kom precis förbi och farmor frågade/tecknade om jag ville följa med.
Jag - Nej, jag stannar hemma och sjunger istället
Farmor - Ska du följa med och sjunga?
Jag - Nej, jag stannar hemma
Farmor - Ska du åka till Emma?
Jag - HEMMA
Farmor - Hur länge ska du stanna där?
Jag - Ett år
Farmor: Förskräckt min, och sedan gick hon.

Apåråpå farmor, så blev mormor arg på mig idag. Jag berättade att jag köpt en ny mobil. Hon sa att jag blivit lurad och att jag inte får skriva på avtal själv. Jag sa att det får jag visst och att jag inte alls blivit lurad. Vi tjafsade en stund om det och sen kom vi överens om att jag inte ska skriva på avtal om jag inte är helt säker på att jag inte blivit lurad.

Apåråpå Mormor, så har hon ju ett till barnbarn. Min lillebror. Vi har slutat prata med varandra, öga mot öga. Istället sitter vi och pratar på msn. Hörde precis att mamma frågade vem han skrev med. "Johanna" svarade han. "Vår Johanna?" frågade mamma. "Mmm", "Ni är ju allt bra knäppa ni" sa vår Mor och suckade.

Apåråpå inget, så är det ju förjävla skönt med vädret. Blir så lycklig!

Musikal idag


Jaha, vad har hänt i veckan dåå? Ja, en veckolista!!!

Veckans bob
Veckans sorgligaste
Veckans roligaste blogginlägg
Veckans Opera
Veckans resa
Inte bara veckans utan decenniets mest värdelösa sida. Om fåglar och skit
Menar inte nu att Hitler var en bra man, men det var ju en mycket bra film. Veckans!
Veckans mest tragiska parti. Vi stötte på Partiledaren på "Mingla" i Fredags. En ful och knäpp jävel verka det vara.

Taskigt

När jag och Bestemalen har tråkigt brukar vi gå in på en bilddagbok som ägs av en väldigt ful människa. Observera att vi inte känner människan i fråga, bara någon vi hittade en gång. Vi känner oss alltid jättetaskiga och får väldigt dåligt samvete över denna sysselsättning... Vi har försökt sluta, vi har försökt stå emot. Men denna människa ger oss dubbelvikagarv, och det är väl egentligen bra... att man får folk att skratta? Hon borde vara glad, ellerhur....?

Och som Bestemalen sa i lekskolan "Vi lever, alltså skrattar vi"
Väldigt djupt och vackert.

Ja, nu ska vi vara jätte elaka och skratta. Vi ska sluta, snart.

Runka bulle

Bestemalen frågade mig om jag visste vad Runka bulle innebar. Jag satte då på nedanstående låt så hon skulle få sitt svar. Nu vet hon, vad det är och vad man aldrig ska göra. Lyssna, så vet du med.


Glade bobben

Inte jättemånga som vet, men jag är har ju utöver min svenska, danskt medborgarskap.
Känns bra, väldigt bra!

Det där inlägget jag skrev om olika former av "att ligga" Jag kom på två till, eller kanske inte jag som kom på men de dök iallafall upp.
1 Blivit lagd
2 Liggt har

TJAO

Killar som kissar i sand

Jag fick en jättekonstig tanke idag.
En såndär tanke som man inte egentligen berättar om. Men jag gör det. Jag tänkte på om en kille lade sig ner naken med magen mot sand och någon grävde ner hela paketet och sedan stelnade sanden, skulle killen kunna kissa då? Jag funderade så mycket på det att jag var tvungen att ringa Max och fråga. Han sa att det skulle gå, att kissa. Sen berättade han det för Pappa Wallbom som skrattade gott. Bra att jag fick svar, och att min fundering iallafall gav ett gott skratt.

Nu vet jag, och ni! Att, det går!

Mjuk rumpa

Idag var jag väldigt trött. Jag hade gräs, en filt och musik men ingen kudde. Jag kollade mig runt lite och såg att Bestemalen låg på mage bredvid mig. Tänkte att kvinnorumpor brukar väl vara mjuka? Så jag lade mig ner på hennes kvinnorumpa, och somnade där. Mjukt och skönt.


Jag har aldrig vaknat så pigg

Ville bara meddela detta!


Typ såhär pigg, fast med blont hår hah!

Lite kort nu bara

Njae, jag är väl inte jättenöjd med dagen. Men, tänkte inte skriva ett neggigt inlägg och sedan deppa ett par dagar, inte så! Besviken att låtarna inte gick bra, att jag inte fick repa och att jag inte riktigt var mig själv. Pungt

Jag ska ha en riktigt lugn helg. Ingen alkohol. Mycket sömn. Skööönt.

Nu ska jag sova

Fitteholmen som Max sa

Imorgon åker jag, pappa, Max och Trampo på en liten tur till Rimforsa. Det blir alltså jag med tre män, ha! Eller, jag, två män och Max kanske låter bättre... Vi ska alltså söka en skola som ligger där, Liljeholmen heter den. Jag ska söka en vokal inriktning och en klassisk. En trevlig tur hoppas jag på.

På fredag har Eddie och Jacob tagit ledigt för att åka bil till samma ställe, det tycker jag är jättegulligt. Vet inte varför, men verkligen jättegulligt.

Apåråpå Eddie, så skickade han denna låt. Lyssna, kolla texten och känn efter, för den känns i hjärtat. Mycket vacker.

Sjunde himlen, en Catch och sen ska jag sova.
TJAO

Förlåt

Okej, Max. Jag ber om ursäkt. Det var jag som skolkade från skolan igår efter besök hos tandläkaren, inte du. Kände att jag ville föra över mina skuldkänslor till dig, därför ljög jag i mitt tidgare inlägg.

Men faktum kvarstår att du är äcklig som ligger med en lärare. Eller hur?

Sms

Får ett sms av Max
Bob! Du skulle inte kunna hälsa Olle att jag kommer försent för att jag är hos tandläkaren?

Den jäveln

Jag svarar
Jag hälsar att du ligger med hans kollega


Max ska inte till någon jävla tandläkare, nu kommer han säkert inte dyka upp på hela dagen bara för att han ska till "Tandläkaren" Max, om du ser detta, så skit i att skolka. Bara onödigt.

Förresten, så ligger han med en lärare, sägs det...

Skona mig ej

Om någon av er hör mig säga, ser mig skriva eller på något sätt uttrycka "Det är ju trots allt en dag imorgon också" Så ber jag er, att slå mig riktigt hårt på käften. Sådär hårt att jag tuppar av. För när folk seriöst säger så, så ser jag svart.
Det är alltså noll tolerans som gäller! Lova och vara hårda och kalla, om jag på något vis yttrar detta.

Godnatt

lite skitsnack nu, häää!

Om livet inte tagit en annan riktning för ett tag sedan, så hade den här dagen varit en ganska så framtidsavgörande dag. Men nu tog den inte den riktning jag då trott, så denna dag blev inte varken livs eller framtidsavgörande.. Rätt skönt faktiskt. Låter detta långsökt så ber jag om ursäkt, men känns som denna dag är lite allmänt långsökt.

Alex ställde till en scen idag inne på leksaksaffären då krigarkorten han köpt var dåliga. Just då, när han klättrat upp på paketlådorna och kastat ner saxar på golvet, tänkte jag på listan från igår. Vill du ha barn? Ja. Tänkte åka hem och ändra till Nej. Men, när jag lagt honom låg jag bredvid honom i sängen och han var sockersöt som ett gelehallon, så ångrade jag mig. Nångång ska vill jag allt ha en liten sparvel som Alex. Han är bäst.

Imorgon ska vi som söker liljeholmen ha en liten ansökningskonsert i "Klubben". Skulle vara för jävla kul om... nej förresten det var inte så kul... skitsamma, kom och lyssna klockan 12:00

TJAO


Ensam

I helgen ska hela min familj bort till Stockholm. Sen är de hemma några dagar för att sedan åka till portugal på träningsläger med friidrotten. Detta innebär alltså att jag kommer få vara husets fru och ta ansvar över allt. När jag var husets fru sist så tyckte jag till en början att det var prima. Sen tog matlådorna slut och dammet kom fram. Då hade bara en av de tre veckorna av ensamhet gått, och farmor och farfar fick flytta in. Det var då det.
Denna gång, är jag äldre och denna gång ska jag inte behöva daddas med. Jag, ska vara kaprisvägens drottning.
Så är det!

Ajaj!

Jag misstänker att jag håller på att få en sånhär vistand, heter det så? Visotand? Jaja, det gör förbannat ont och jag tror jag dör nu.

Ikväll ska jag träffa Deadarling. Det ska bli extra mysigt eftersom vi inte ses så mycket nowfortime.
Men ikväll alltså. Hon och Jag!

Faen vad det gör ont!


Liten vaggvisa

Lyssnar på denna några gånger och sen ska jag sova

Godnatt =)

Benskör

En gång hade min mormor fått för sig att jag var benskör och tvingade med mig till USÖ för ett benskörhetstest. Det testet var en riktig skräckupplevelse. Jag blev fastspänd med svarta remmar och fick ligga stilla i något som i mina ögon såg ut som en kista. Självklart var jag inte benskör och detta var bara en inledning, till det jag hörde på bussen för ett tag sedan...

Gammal tant - Jag har blivit så skör i benen nu på sistone..
Något yngre tant - Nemen vad säger du?! Själv är jag starkare än någonsin!
De pratar om något annat en stund.... gammal tant reser sig till hälften
Gammal tant - Ja, här ska jag av.
Något yngre tant - Då får vi hoppas att du inte tappat alla ben tills nästa gång vi ses.


Så säger man väl ändå INTE?


Jag gillar sånna här!

Du heter: Johanna Maria Kroon

Smeknamn: Bob

Låt som när du är ledsen sörjer till? Dockhemmet - Björn Afzelius

Beroende av: Lite saker som slutar på -In

Vad behöver du mest just nu: Skulle vilja ha en tallrik med spagetti. Joey och Rachel åt det precis, och jag blev sugen!

Vad tror folk om dig? Jag hoppas att folk ser mig som en snäll tjej som är positiv och glad . Sen vet jag att det finns dem som vägrar ändra sin bild av mig, hur trevlig jag än är mot dem. De tycker att jag går omkring och "tror att jag är något" Det är lite, irriterande...
Stämmer det? Jag är glad, så det stämmer. Och, jag tror ju att jag är någonting iallafall, för det är ju alla.. eeh?
Vad får du oftast komplimanger för? Blommorna jag brukar ha i håret och ögonen

Vad säger du för att imponera på någon? "Jag har snea fötter" haha

Hur imponerar man på dig? Kan man få mig att skratta gott, så
Brukar du skratta för dig själv?  Alltid Allways Alltidoo!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag saknar dig satan<3

Sprit, cider, vin eller öl: Måste säga Öl

Vad har du för mobil: En samsung, med världens bästa ringsignal. En riktig bobbig!

Nästa mål i ditt liv: Mål, hmm... Göra en bra insats i våran musikal

Hur svarar du i mobilen: "Bob", "Hej det är Johanna" eller "Aaaa"

Vem ringde du senast? Uniflex

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Okej, nej du kan inte jobba här i sommar om du inte börjar imorgon"...typ

Antal timmar sömn inatt: 11 !!!!!!!

Sov du ensam: Levis, bonke och prosten låg tätt intill (mina nallar)

Brukar du komma i tid: Ja, jag tror det!

När mår du bra: När jag trivs med tillvaron och känner att saker och ting flyter på som de ska

När blev du fotad senast: Idag, med mammas telefon. Blev fulare än en gammal häst!

Hur känner du dig nu: Jovars.

Vanligaste färg på dina kläder: Mycket rött! Svart, vitt och mera rött.

Vad tycker du om fötter: De är som sagt, snea

Vad saknar du: En helt klar bild av vad hösten kan bjuda mig på

Är du blyg? Nej, det kan jag inte påstå. Dock finns det tillfällen då en blyg sida av mig kommer fram. De är tillfällen då jag känner mig obekväm och besvärad. Hände faktiskt senast igår.

Sysslar du med någon idrott: Nej inte nu längre, har helt raaadik lagt ner allt. Lite trist, då jag verkligen älskar min friidrott hela livet.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm både ja och nej. Tror inte man kan bli blixtkär bara av att ha sett en människa, nej. Men kanske känna en viss "Åh"-känsla vid ett första ögonkast" Har dock aldrig varit med om det.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex för tusan! och se hur det känns med en liten noppi =D haha!

Vad är det värsta du vet? Fåglar, översittare, våld och syslöjd.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 200-300 kr?

Vad längtar du till? Musikalen, studenten och en fin sommar!

Vilken ögonfärg har du: gulgrönbruna tror jag

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja verkligen!


Du samlar på: Gamla tops (ofrivilligt) och fina minnen

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Bestemalen

Har du strumpor på dig nu: Gillar inte strumpor något vidare, så nää.

Är det okej att gråta: Klart det är. Både av lycka och av sorg

När grät du senast: I lördags, grät jag floder av en film

Bär du glasögon eller linser: Nein

Har du piercing: Ja. En i naveln och tre i öronen. Hade ju en jävel i nipplen förut, men den är gone.

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn: Ja. Har bestämt ett namn. Florencia, så jävla vackert!

Är du bra på att laga mat: Sämst. Mycket usel

Är du flygrädd: Ja, ganska faktiskt. Mest veckorna innan, men sen är det lugnt.

Hur vig är du: Så vig att det inte är bra för mig. Övervig, brukade min tränare säga att jag var. Är lite som gummi i ryggen faktiskt.

Vad är det finaste du fått? Min gitarr. Kanske rätt kass, men nedrans vad glad jag blev när jag fick den!

Om fem månader: Då hoppas jag bo i rimforsa och där göra det jag älskar mest hela dagarna - sjunga!

Om ett år?: Same wonderfull shit!




Älska mer

Idag när det var reklampaus i "Vänner" kom det en reklam som de sjöng "Älska mer" i.
Det ska jag börja göra från och med nu! Älska mer! Under denna vecka ska jag skriva minst 3 grejer/dag som jag älskar.
Just idag älskar jag
- Söta barn
- Fågelutrotare
- Farmor

Det var det
 


Har precis skrivit på skvallerbloggen

Läs om ni vill, fast det är inte så kul...

Musikalarbetar för fullt!
För fulla muggar!

Vad jag hade för mig förra våren

Igår natt när jag inte kunde sova ägnade jag mig åt att läsa vad jag skrev i bloggen förra våren. Jag blev lite uttråkad, eftersom jag nästan bara skrev om Filmen G. Även fast jag fortfarande håller den kär, så var det ju lite... ja vad ska jag säga...stört mycket G där ett tag.

Förra våren höll jag ju på att bryta massa ben. Först ett, sen två och sen tre revben. Sen en fot. Det var lite synd om mig faktiskt. När jag blev hel igen, hade jag blivit så svag att jag inte ens kunde lyfta en daggmask, det ni!

Jag var också förra våren, arg på mina föräldrar för att de inte fött mig i tid. Jag ville följa med Dea ut på och dricka öl och dansa på krogen. Nu när jag fyllt myndig, så tycker jag ändå att det är lite onödigt att föda barn så sent om året. Det kommer jag alltid tycka.

Ja, skiljer sig förra våren mot denne? Det tycker jag verkligen. Nu har jag skärpt mig i Gskrivandet, jag bryter inga ben och jag kan gå ut på krogeeein.,

Nu fryser jag, måste hämta ett nattlinne. Och med det lämnar jag nakeddays för natten. Det blir ju för onaket.

Med bara någon minut kvar på denna vecka så...

Hejdåmmmmm


En gång var jag tönt


Öva

Nu ska jag låsa dörren, stänga av datorn, lägga av telefonen, sätta klockan på två timmar och öva.
Öva tills alla blir döva. Öva öva öva. Sjunga sjunga sjunga. Öva sjung ett två tre lalala

Hmm

I ett av helgens två rus hörde jag frågan "Vad händer på valborg?" folk runt omkring svarar och någon ropar högt "Supa och kasta sig i brasan förfan" Det blev rätt tyst runtomkring, vem var så oskön att säga något så konstigt? Jag kollade runt jag med, undrade och funderade på vem valborgroparen var. Sen kom jag på att det var jag och då gömde jag mig.

Valborg är ju trots allt snart, undrar vad som händer då.


Måste nu förklara...

Inlägget igår, jag var ärlig. Då. Nu har jag hämtat mig och kan skratta lite åt det, men bara lite. För det var fruktansvärt.

Jag och Bestemalen satt och drack vin på min veranda då BM plötsligt säger
- Bob, ärligt. Jag tror det kan ha flygit fåglar i huset.
Där bröt helvetet ut. Jag gick in i huset, såg två (enorma tyckte jag då) fåglar i vardagsrummet. Jag vet inte om jag skrivit om min rätt så allvarliga fobi mot fåglar men om jag säger så att fick jag välja mellan att ta i en fågel eller dö. Så skulle jag välja att dö.

Jag störtgrinade, ringde Pappa och skrek att de skulle komma hem på en gång. De trodde att två albatros flugit in i huset, för jag framställde de nog som det.... Jag pratade också med Max som sa att jag skulle ta en kvast och sopa ut dem, CP!?

Jag hade panik. Ren skär jävla panik. Pappa och Mamma kom hem och fixade ut fåglarna och skrattade åt mig, fast mamma tröstade lite också. Bestemalen var rätt tyst under hela tiden, hon kan ju inte prata så bra så.

Måste bara säga, att det visade sig vara gråsparvar.

Ikväll ska jag på 20års fest med cocktailtema, alltså fin dressad ska jag vara. Kul!

TJAO


fyhelvete

Jag har precis varit med om det värsta i hela mitt liv. Vill aldrig mer gå ut ur mitt rum, aldrig mera öppna ögonen. Det här var det värsta, värsta. Jag stänger ner bloggen, jag kastar min dator. FYFAN

Jag önskar att Max och Eddie någon gång blir feta

Under loppet av två dygn har två killar lyft upp mig i luften. Eddie och Max.
Båda har efter de släppt ner mig sagt "Oh nu fick jag ryggskott!" Max tillade också (med nedlåtande blick riktat mot mig)
"Du kanske ska börja tänka på vad du äter" Våran musiklärare Ola som stod bredvid då detta skedde, skrattade och höll med med ett "Jaa"

Jag har en hämnd. Innan deras band ska spela på kultkrock ska jag smeta in alla intrumenten med matlagningsgrädde och fiskolja. Sen kan de spela, så gott det går och bäst de kan.

Hur man skaffar nya vänner på jobbet

Bestemalen har börjat jobba som hemtjänstare. Hon går till servicelägenheter och hjälper gamla. Jättekul, fint och grattis. Där är jag ärlig, jag är glad för hennes skull. Men helvete, detta.

Det var en tjej som skulle börja som hemtjänstare och Bestemalen skulle gå med henne för att visa henne rutiner och och så vidare. I vanliga fall hör det inte till saken, men i denna återberättelse hör det till att tjejen utan rutinerna var kraftigt överviktig. Bestemalen (fuck vad drygt det är att skriva bestemalen, skriver BM istället) och tjejen gick i godan ro och hälsade på gamlingarna. De hade inte så mycket att prata om så BM vänder sig till tjejen och frågar "När gick du upp?" Tjejen kollade konstigt på BM, kollade ner på sina skor och säger "Alltså, det var i nian..." Tystnad, BM fattar ingenting, frågar undrande "Va?" Då, förstår tjejen att BM menat "När gick du upp"- I morse. BM fattar sekunden efter att tjejen trott att hon frågat om när hon gick upp i vikt. De sa inget mer till varandra.
Jag hade ärligt talat dränkt alla jag känner för att få den händelsen på video

Anledningen till att BM inte sa "I morse" var att hon undviker att säga ord med bokstaven "M", för hon kan inte säga det. Hon säger "B" Istället, det är helt sant.

"Hej det är Balin"
"Nej jag pratar med Baria"
"Jag äter makaroner och Bajs"
"Jag ska åka till Irland i Baj"
"Kan ej, ska till Borbor"


Hejdå

Jag har delat ut tidningar i Sörby.


Vill ej ha mer tidningar, tycker lönen är för dålig för så mycket arbete.


/Johanna Kroon

Fyfan, har delat ut skitidningar i sex timmar. Alla gatorna var okända och det var bara hemskt! Inte värt 90/vecka! Aldrig mer!


Ett litet avslut innan sömnen tar vid

Nu är jag hemma från ett nattlig äventyr till Shell och ska efter lite Sjunde himlen sova sött.
Imorgon kommer jag har härliga blåmärken på höften och jag ger tusan på att bögtjejen som brukar sparka mig kommer ge mig några till inom kort.

Jag hatar när folk ger säger saker "Lev varje dag som den kommer", eller "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" Jag vet inte riktigt varför, men det är så intetsägade och tomt. Så därför tänkte jag nu, kvällen till ära ge alla som säger sådant this

TJAO

Jävelbarn och hål

Idag hämtade jag Alex på fritids. Han ville prompt ha två kompisar med sig hem och när jag sa nej så sprang han iväg. När jag hittat honom skulle han ha en hink med insekter med sig hem, och det var väl okej... ?

....Det tog 1,5 timmar att gå de 500 m det är mellan skolan och deras lägenhet....

Väl hemma ville han gå ut och leta efter insekter, och följande händelse är lite svår att beskriva. Det var som ett hål, i något slags jävla staket som ledde till en liten skum gång (stank piss). Alex sa att "där finns det insekter" Han kröp in, jag underskattade hålets omkrets och följde efter. Jag fastnande i höft/röv partiet och, förfan! Jävelbarnet skrattade och jag ville döden dö.

När jag fått han att sova var det äntligen frid, hans mamma kom och sa att jag kunde få pengar nästa vecka. Funderade på att pressa fram tårar och säga att "jag är ju pank kvinna!" Men, trevlig som jag är sa jag något töntigt som "Nemas problemas", åkte till stan och slängde mig huvudstupa ner i svartån.


Godnatt

Sjunde himlen istället för Grönt te funkar utmärkt. Rogivande och avslappnat. Imorgon ska jag dela ut reklam i Sörby, för helkass lön och inga förmåner. Men, man tager vad man haver. Och, man ska sova innan byggarbetarna börjar hamra och ha sig. Så nu snart, mitt alternativa gröna te och sedan godnatt.

När jag var liten gick jag alltid, varenda eviga kväll in till Petters rum och sa "Godnatt" varpå han svarade "Skohatt" Det tyckte vi var kul. Jag tror vi slutade för ca 3 år sedan, varför vi slutade kommer jag dock inte ihåg. Förhoppningsvis insåg vi tragiken i det hela.


Våren då alla låg med alla

Ja, så såg sannerligen förra våren ut. Kanske inte just alla, alla (som Rudolf skulle sagt) men nästintill.
Denna vår ligger inte lika många vänner med vänner. Lite synd, för det är ju rätt kul det där, just när folk ligger.
Lyssna, smaka på orden, upprepa. Det låter festligt, "De ligger", "De låg" eller "Har det legat?"
Festligt är vad det låter!

Det skulle vara så JÄVLA KUL att göra en lista på alla jag vet som låg. Listan skulle bli lika lång som en proggsång. Kolla, det rimma och det är inlägget är så dåligt att jag nu ska svimma.

Nej, någon lista blir inte inte. För vårfridens skull.

Lite weirdo?

Jag upptäckte precis två unga byggkillar utanför min ingång (dörren vid tvättstugan) som stod och rökte.
Jag gick ut, lite sur.
Jag - Varför står ni här?
Kille1 - Gömmer oss för chefen
Jag - Okej, men vi bor faktiskt här så... och ni kan inte slänga ciggaretterna här.
Kille2 - Varför?
Jag - Mina föräldrar skulle nog inte gilla det och ja, ni får gå någon annanstans.
Kille1 - Ska du ha en?
Jag - Nej tack
Kille 1 & 2 - Nehe.... -fortsätter röka-


Jävla stil!

Måndag

Ca en vecka kvar till Liljeholmen, jag ska sjunga denhär

Hela familjen har åkt iväg till stockholm.
Jag tror de kommer hem imorgon, så jag har hela vita huset för mig själv. Förträffligt!
Men, vad ska jag hitta på?

Solen nu =)

bobbobob


Ikaros

Kan vara den låten jag lyssnat på mest i mitt liv

Ikaros är lite av "Mina föräldrars sång". Jag kommer ihåg för länge sen, jag kanske var 8 år så berättade Pappa för mig att Mamma spelat Ikaros för honom när de precis träffats. När hon kommit till sista versen så hade han blivit kär i henne. Jag tänker ofta på det och jag gråter nästan varje gång jag lyssnar på den. Denna gång är en sådan gång.


Härlig start på morgonen

Petter väckte mig, han sprang in i mitt rum och skrek
- Johanna! Ta upp rullgardinen nu. Det går en påskgubbe som ser ut som en röv utanför.
Haha, det gjorde han faktiskt.

Glad påsk!

CillaN og jeg

Det blir tvåmanna ikväll. Jag och Cilla ska först dricka lite rött vin och sedan dra till Thao.
Det var rätt länge sen jag var där men jag gillar verkligen det stället. Billigt och sköna stolar. Kom dit ikväll, vettja!

Petter har fått styla mig ikväll. Det blev vita stuprörs jeans, rosa linne, vit urtvättad kavaj och hårband. Inte riktigt vad jag brukar ha, men jag tycker jag ser rätt cool ut. Om jag inte tappat kameran i golvet förra veckan, skulle jag tagit en bild och lagt upp.

Jag känner mig lite som Madicken idag, lite tjejig sådär.
Sweet spring!
TJAO


Mina bobsaker

Jag kallas ju bob. Jag tycker det är jättefint och jag planerat att lägga till det. Inte som dubbelnamn, utan kanske ta bort mitt kristimors namn -Maria- och sätta dit, Bob.

Jag har två fina grejer som symboliserar mitt namn.

1 - Min bob-affisch. Dagen jag köpte den var som en saga. Jag hade cyklat vilse och varit borta i flera timmar då jag hamnade på en marknad från dåtiden. Det var helt sagolikt vackert, och likaså är bob-affischen



2 - Min Bobcykel. Som alltid kedjan hoppar på, men är så cool att jag varje sommar cyklar dygnet runt på'n. Hittade ingen bild på den, men den står i bakgrunden på denna bild.


Det var mina bob-saker.

/BOB

En lång dag

Vem var det som bestämde att långfredagens dygn skulle innehålla 26 timmar? Otroligt drygt med de två extratimmarna just detta dygn. Det suger.

Jag blev så jävla förbannad på Cillas cpskit-hund inatt. Han låg och skällde i sömnen och efter Bestemalen sagt "Skäller du en gång till skär jag halsen av dig"  började han istället gräva som en annan bäver i hundkorgen. Efter jag gjort ett besök i badrummet hade han lagt sig på mig plats i bäddsoffan och då ville jag, ärligt, ta fram en bössa.

Btw! Jag lämnade tillbaka min balklänning och fixade en ny som jag gillade. Jag visade glatt upp den för Bestemalen vars reaktion inte var väntad av mig. "Ärligt, det känns taskigt nu, men den är tantig som fan"  Så, jag har lämnat tillbaka den och fixat en ny! Och den kära vänner, är stöööööööööört fin! Visar bild inom kort.

TJAO

Cillas skydd

Idag satt jag och Cilla på Mcdonalds. Jag gav henne 50 spänn om hon lovade att nästa gång hon ligger med någon, ska säga (med finsk dialekt):
-Du behöver inte vara orolig, jag har spiiirallly på mig"
Nu måste hon göra det. Hoppas det blir någon ful jävel hon ligger med!

Det var kul igår!

HAHA 1
HAHA 2
HAHA 3



Idag skickade jag, Cilla och Bestemalen flaskpost. Vi lade i en ciggarett, en kondom och en rollokola. Sen skrev jag ett brev där det stod
"Den som får denna flaskpost
ska betrakta sig som lost.
Röker ni ciggen får ni evigt liv,
använder ni kondomen får ni Hiv"


TJAO

Inte alltid på topp

Jag somnade klockan 6 imorse. Låg från klockan 2 och bara tänkte och tänkte, så idag är inte jag så väldans pigg och glad. Inte heller kul med besvikna föräldrar, försvunna nycklar eller lillebrorsor som börjar bli för stora för sitt eget bästa. Nej, fy.

Nu ska jag snart gå några stenkast iväg och träffa Eddie, Elena och deras syster, och katten såklart. Den hatar mig nog sen vi stängde in den under en cykelkorg i fredags. Men, jag gillar mer sjuka brittiska katter så jag ger fanken i dendär missepissen =)

Yes


Bra!

Jorden snurrar härligt inatt oh jag ska sova¨  fint

godnatt

Man blir så glad

En sak vet jag: Lika säkert som det är att gubben i mässan var med i Sune, du är den bästa vän man kan ha och att snobben läppglansen i Halmstad aldrig kunde ta slut, är det att jag, Karin Johansson, kommer stå på Karros skolgård den 5:e juni när du springer ut i friheten. För det finns inget jag ser fram emot så mycket som det just nu.
Puss

Så sweet skrev min saknade vän Karin, blev så glad! Hon har varit i USA i nästan ett år nu och kommer hem 3 dagar innan studenten. Underbart!

TJAO

Bra start på lovet

Nu ska jag snart sticka iväg till Familjen Wallboms mysiga bostad. Först ska jag och Max fixa och trixa lite med stämmor och sedan kommer det fler folk. Nice!

Stört kul igår när jag träffade Jeppe och Bestemalen utanför slottet. Bestemalen hade i sin livs första snus och började efter en kvart må rätt illa. Jag berättade för henne att jag spydde ner en tågvagn första gången jag snusade, och då tog hon ur den. När vi kom hem till mig en halvtimma senare gick hon i på toan. Jag stod utanför med örat mot dörren och urskiljde spyljud. Bestemalen förnekar, men jag tror'na inte!

TJAO

Min fina farfar

Min farfar kom precis hit och tecknade glatt att han anmält mig till en sångtävling i Trollhättan ("i dina rötters vackra stad" översatte pappa att Farfar utttyckt sig. Jag kollade lite på bekräftelselappen som Farfar fått på posten, och funderade ut ett lämpligt sett att säga att jag faktiskt inte ville/kunde vara med.
Jag ville inte eftersom;
 - All musik skulle spelas singback och Anders Lundin var den som höll i det hela. (Har aldrig riktigt kunnat med Lundin)
Jag kunde inte eftersom:
- datumet för deltävlingen inföll den 9 maj, samma dag som Max stora evenemang Kultkrock. Och det vore ju kulturellt självmord att missa!

Men tack Farfar, det värmde i mitt hjärta


 

Han var min bästa vän

Under den lilla stund jag sov inatt, var en gris min bästa vän.
Såg ut ungefär som på bilden, kan faktiskt vara just den.



Om jag kommer ihåg rätt, hette grisen turbo-bob.
Typ som mig, fast ett tillagt turbo. Vi hade kul!

Vad trodde han?

Max ringde och frågade om jag ville följa med till Lilla Örebro. Alla förstår väl att jag sa nej? Efter att ha hört det han gjorde igår vågar jag nog aldrig mer visa mig ute med fanskapet.

Nope, stan nu! Öl kanske, vore fint.

Bobben


Våren <3

Friidrott

Jag hade så tråkigt idag, så ybertråkigt att jag följde med familjen på friidrottstävling. Det är tillställningar jag nuförtiden brukar undvika pga av rätt många anledningar. Men, idag följde jag alltså med och blev imponerad av min lilla rocker till Lillebror som värmde upp i en James Dean-tröja. Han vann och ligger nu bland de bästa i Sverigetoppen. Great! Dock var lillskiten väldigt arg på mig efter loppet, för att jag under loppet skrek "Kom igen Petter, du är fan BÄST!" och lite sådant. "Jag skäms över att du är just min syrra" Sa han och gav mig en missbelåten blick.

Fint med lov, underbart!
TJAO

I felt life

Jag hade ingenting att göra idag när jag kom hem. Jag rotade fram de somrigaste kläderna ur sommarkläderskartongen, satte på mig dem + solglas och tog en promenad till stan. Satte mig vid slottet och satt där helt helt tyst i 3 timmar. Åh vad härligt det var.
Jag kände livet i mig
Det var underbart

Fredag

Det kom hit en vän sent igårkväll som behövde lite tröst. Har legat vaken rätt större delen av natten och tröstat, peppat och tröstat igen. Det kommer ordna sig vännen!

Nu är jag redo för ett musikalgenomdrag. Jag har framtills igår legat en vecka efter med tiden, trodde att vi hade påsklov veckan efter nästa. Men det var ju en trevlig överaskning att jag hade fel! Så, idag är det alltså fredagen innan påskis och då är det musikalgenomdrag. Det är ju sen gammalt.

Ikväll ska jag ha min nya klänning!, kanske lite för Fancy för Hellas. Men jag gillar'n!

Nu ska jag gå promenad till skolan!
TJAO!

Mannen mådde bra

Han låg inte i rabatten
Så ni vet
Jävla Max

Godnatt


Hur mår mannen?

Jag pratade med Max igår kväll när han helt plötsligt utbrister "Jävlar, det ligger en man i rabatten" Det lät jävligt seriöst, så nu ber jag dig Max, ring mig och berätta om det var ett Aprilskämt??? För jag har drömt mardrömmar om Mannen i Rabatten hela natten lång.


April April

Sa till Mamma att Mormor och Morfar blivit ihop igen - Gick på

Sa till Eddie att det var demostrationer utanför Coop Nära - Gick så jävla på!

Sa till Bestemalen att våran gamla lärare dött (där skämdes jag) - Gick på, lite

Sa till Charlotte att jag förlovat mig - Gick på

Sa till Bestemalens Pappa att min pappa var sur på honom - Gick på

Sa till Bestemalens mamma att det var stökigt i deras hus - Sa "Va?"

Sa till Evagelia att jag gjort direkta påhopp mot Greker i mitt nationella prov - Förstod inte (var inte så kul alls)

Ska säga till Max att Edguy var det sämsta jag sett - Återstår att se

Sa till mig själv att jag är jävligt jobbig - Så nu slutar jag


En grej till haha - April April








 


Hur tänkte jag här?

Kollade G precis.
Hur fan kan jag ha tyckt den är bra? Känner ingen känsla längre för den filmen, den dog nog ut samtidigt som dinosaurierna.


Aldrig mer!


En förändring

Jag håller på att färga håret igen. Har tröttnat på blont så nu ska det bli korpsvart. Jag har alltid gillat arg tjejrock, så jag vill se ut som en sådan, arg tjej. För jag är det, Arg!

Idag har jag även

- Skrivit nationella. En artikel om hur mycket jag älskar politiken i Sverige
- Hoppat av musikalen. Bara crap, inget jag vill fortsätta med
- Ändrat mina uppgifter till Liljeholmen. Vill läsa teologi och bli pastor, det är mitt kall.

Naked Truth detta,
/Bob