RÖK!

Ni kan inte ana vad som hände i söndagsnatt. Jag och Flisan skulle börja göra natt och jag skulle börja stänga ner datorn. Då börjar den att ryka. Rök kom ur datorn, mycket! Jag skrek till, blev helt chockad och slängde igen datorn och sprang iväg med Flisan. Jag var helt säker på att den skulle sprängas. Det luktade bränt i hela lägenheten och jag vågade knappt röra den. Dagen efter var den helt död så för tillfället har jag ingen dator, därav dåligt med inlägg. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har lånat Petters. På fredag ska jag förmodligen kunna få tillgång till en ny, aaaah har inte råd med det här! Får gå på avbetalning. Skulle också vilja rädda alla miljoner bilder som ligger på den trasiga dumma datorn. Grämer mig för att jag inte haft ett sådant där säkerhetskort i... skjuter alltid upp sådant. Jaja, det är inte hela världen.

Men tills på fredag blir det ont om inlägg alltså.
På återseende! Hej!

Lite om livet just nu

Igår vände sig Felicia sig från rygg till mage, 2 månader, 3 veckor och 4 dagar gammal. Jag skrek av förtjusning och Flisan såg chockad ut. Sen sa hon "Jaha, då var det gjort. Skål morsan" Det såg ut som hon ville säga så i alla fall.

Nu är det juni snart och jag glömmer hela tiden bort att jag ska vara mammaledig. Jag tänker hela tiden "Fan, jag har inte skaffat något sommarjobb, hur ska jag betala hyran?" Haha! När jag kommer på att mitt sommarjobb är att vara mamma till en flisgris känns livet rätt härligt, riktigt härligt.

Det här med mammaledigheten är fint. Jag njuter varenda sekund (förutom på nätterna) och förstår verkligen vad folk menar med att tiden går så ofantligt fort. Dock känner jag av en viss rastlöshet. Har väldigt svårt att ta det lugnt om dagarna, som jag och Flisan borde göra. Vill alltid ha något inplanerat och ser nästan alltid till att ha det. Det kanske låter lite konstigt men ibland nästan skäms jag för att jag inte jobbar eller gör något "vettigt" om dagarna. Egentligen är det ju bland det vettigaste man kan göra, att vara hemma och knyta an till sitt barn, men ni fattar grejen va? Flisan är så underbar att vara med att det nästan känns som att jag har det löjligt bra. Jag får väl helt enkelt vara tacksam dessa månader jag och hon får hemma tillsammans. Till hösten ska jag och Erling dela mer på föräldrarledigheten och då ska jag försöka få jobba lite. Det ser jag fram emot!

Trevlig söndagskväll alla läsare!


Lägg ner

Söndag. Vet inte riktigt vad det är för sinnesstämning idag. Är lite sur för de 5  onödiga kommentarerna jag fick för sjukhusinlägget. Jag har tagit bort det inlägget nu, jag gillar inte alls sånt här. Det här är framför allt en halvt oseriös skämtblogg och om jag nångång skriver om något lite allvarligare så ska jag få slippa taskiga kommentarer kan jag tycka. Läs inte då, om ni tycker att jag är en sådan jävla dålig mamma. Man gör misstag som förälder och det har ingenting att göra med att jag är ung, oengagerad, ful eller något av det ni skrev. Har väldigt svårt för anonyma elaka kommentarer, har aldrig fattat grejen. Så lägg ner. Sluta läs.

Annars har helgen varit fin. Skriver mer ikväll.
Hej!

Mat och debatt

Har precis lagat mat. Tomatsoppa med qinoua. Eller lagat och lagat, tomatsoppan var färdigköpt men qinouan kokade jag själv! Vi sitter och kollar på debatt, jag och Flisan. Flisan tjoar och ropar åt människorna som debatterar. Undrar vad hon själv tycker.

Gud, jag tror att det kommer bli slagsmål i debatt nu. Kanske jag och Flisan ska börja slåss här också.
Jag - Flisan, ska vi fajtas?
Flisan - Tyst, jag försöker faktiskt lyssna!
Jag - Okej, sorry.
Flisan - Förresten skulle du förlora. För jag är Felicia drottning, mästare i brottning.
Tremånaderskaxighet...

Imorgon kommer Dille och Charlie!


Flisan hatar Tomten


Snus

Jag saknar snus. Jag vill ha snus. Jag vill börja snusa igen. Men amningen går före. Men fy vad jag vill ha snus.
Nu har jag börjat dricka kaffe igen och då minns jag känslan av en snus till kaffet. Det kan nog vara det finaste på dagen. Onico till kaffet, vilket skämt! Vilken sorg. Önskar att morgondagens rubrik på Aftonbladet lyder "Nikotines från snus går absolut inte ner i bröstmjölken. Ammande kvinnor - Börja snusa" Tänk om! Jag får väl börja med napp helt enkelt.


Flisans 3 sommarplågor

1. Melodi: Mormors lilla kråka

Mammas lilla Flisa skulle ut och grisa
Ingen hade hon som knorra
Mammas lilla Flisa skulle ut och grisa
Ingen hade hon som knorra

En Flisa hit
Och en grisa dit
Och en Flisgris ner i diket

2. Melodi: Daggmasken Pelle Jöns

Jag är en liten bebis och Flisan kallas jag
Jag bor på Lövstagatan och har det jättebra
Min mamma är så snäll hon, hon ger mig massa mat
Men jag kan inte gå än, så jag kommer bli lat
Tjodeliottidottiitjodeljodeljoldej.

3. Melodi: Sommartider

Flisangrisan Hejhej Flisangrisan
Ge mig en tutte ge mig en napp
Ohhhh
Ge mig det nu, annars får jag fnatt!
Flisangrisan Hejhej Flisangrisan

Och så självklart, Felicia Kyckling. Den är oslagbar! Så grym låt. Nu ska jag skrika för jag tappade nappen.

/Felicia

 


Seriöst Flisan!

Jag pussar Flisan på munnen. Flisan öppnar munnen och ploppar ur tungan.

Jag - Du alltså. Sådär gör man när man är typ 13 och ska hångla.
Flisan - Hur ska jag kunna veta det? Jag är ju skitliten.
Jag - Jag vet, men jag berättar ju det nu. Det där andra får du vänta med, länge!
Flisan - Åh, hönsmorsa!
Jag - Sen tänkte jag på det där med nappen. Förut gick mina nätter ut på att sova, nu går de ut på att stoppa in nappen som du spottar ut varje kvart. Kan vi kanske återgå till sovgrejen, kanske?
Flisan - Nej, inte som det ser ut just nu. Jag har inte fått in rätta svinget än, med nappen alltså.
Jag - Svinget?
Flisan - Suget då, om det ska vara så noga.
Jag - När tänkte du få inte det rätta suget då?
Flisan - Lagom till ettårsdagen kanske.
Jag - Suck
Flisan - Får jag nappen nu?
Jag - Nej haha
Flisan - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Jag - Okej, här är nappen. Puss på dig.


Tisdag i punkter

- Startade dagen med att logga in på Bestemalens facebook och ändra hennes namn till "Malin Fönstertittaren Eriksson" Lagom kul och helt okej morgonkomik.

- Snabbärenden på stan. Dille med magen!

- Flisan flippade totalt inne på ekershallen och jag var nära att snatta. När jag avbröt handligen pga Flisans skrikpartaj var det på snudden nära att jag missade att lämna tillbaka nötterna jag hade lagt på vagnen. Hade känts onödigt att få en prick i registret av det, så tur att jag kom ihåg. Jag hade gett den pricken till Flisan förresten. Inte ens 3 månader och en prick. Bra jobbat!

- Nu är det bråttom bråttom bråttom. Ska hinna allt och lite till.

- Hejdå. Haha

Ett otroligt konstigt inlägg, I know. Men ändå, hejdå. 

Schteckholm

Flisan och jag följde med Bestemalen när hon skulle söka en skola i Stockholm. Jag tog bilder under hela dagen. Här är dom.


Bestemalen i egen hög person


Flisan var arg i början av tågresan. Sen fick hon...


...Tutte, och då blev hon glad. Nu kanske ni tycker jag är konstig som lägger ut en bild på när Flisan tuttar men jag tyckte bilden var så mysig så den får vara med.


Bestemalen tyckte det var motbjudande när jag ammade så hon höll för ögonen.


Flisan retade Bestemalen och sa att hon hette Semstemalen. Då blev Bestemalen ledsen och såg ut såhär.


Sen träffade vi Klara Wiren. Flisan tyckte om henne! Vi hade trevligt på medis.


Sen flög vi hem i detta flygplan.

Tjao!

 


Ofrivillig dansös

Idag bestämde Titti och jag oss för att gå på step. Anledning okänd. Jag har i hela mitt liv vetat om att jag inte kan dansa, att jag är fruktansvärt dålig och verkligen inte borde ta ett enda danssteg. Jag är vig, jag är rörlig och har rytm i kroppen. Men jag kan inte dansa. Jag ska inte dansa. Så är det bara. Men idag hade jag tydligen glömt bort det.

Det hela började okej, eftersom vi bara gick upp och ner på en bräda. Jag kände mig lite mallig att jag klarade det lika bra som alla andra, det var ju lätt! Tji fick mitt malliga jag. Instrukören började göra en stegkombination och alla gjorde likadant, efter EN genomgång. Hade de tjyvtränat innan, eller va? Jag försökte göra likadant som de andra men det gick inte. Jag såg i de stora speglarna som klädde alla väggar, hur fruktansvärt dum jag såg ut när jag försökte korsa fötter och armar och försöka se lite graciös ut. (Mitt ex sa en gång till mig att jag var väldigt ograciös. Jag blev sur då men nu förstår jag exakt vad han menade) Jag försökte och försökte men snavade bara över mina egna fötter. Jag var värd en rejäl käftsmäll, så dålig var jag. När stepen var slut var alla röda i ansiktet av ansträngning. Jag var röd av skam. Lovade mig själv där och då att aldrig mer utsätta mig själv eller någon annan för mitt dansande. Jag lovar. ALDRIG IGEN!


Här igen

Det har varit mycket senaste dagarna, därav inga inlägg. Det är nämligen så att jag är gravid igen, med tvillingar denna gång, så jag har varit lite chockad. Nej, jag skoja. Men det känns lite så i kroppen idag. Trött och illamående som bara tusan.

Är glad att det inte blev borgerlig makt i Örebro. Nu kan de gå där, högern, med hängläpp och muttra om fusk, det hjälper inte denna gång! Att Sd gick framåt finner jag inga ord för. Jo, ord som inte är lämpliga att skriva här. Har inte lärt mig än att acceptera att folk röstar på dom, kan inte förstå. Så för att inte skriva något alldeles för argt på bloggen säger jag fyfan och lämnar det. Fyfan, då var det sagt. Jag och Flis var på Vänsterpartiets valvaka igår och fick god mat och roligt sällskap. Vi gick dock innan det var helt klart, men vi hade en trevlig kväll!

Hur mår vår allas Flisgris nu då? Hon är på topp! Hon har de senaste dagarna vänt sig ett varv av sig själv. Skrattat så att det har stått härliga till. Skrikit så marken har skakat. Vi har varit i Stockholm två dagar den här veckan så det har blivit mycket resande för henne! Bilder från onsdagens Stockholmsresa kommer!

Idag står egentligen ingenting på schemat förutom att Erling kommer och hämtar henne vid femtiden. Är det fint väder idag? Har inte kollat. Är det så kanske vi kan gå ut till Oset igen. Det har vi gjort flera gånger senaste tiden, underbart fint!

Hej så länge!


Besviken

Vi har verkligen haft en bra dag. Tänkte lägga ut bilder och skriva lite mer om det imorgon, nu har jag varken sladd eller ork. Endast en negativ grej innehöll dagen, och den gjorde mig faktiskt ledsen. Vi besökte damen som jag bodde hos sista månaderna i Stockholm. Jag hade inte meddelat att vi skulle dyka upp innan för jag hade inte kvar hennes nummer, så jag knackade bara på. När hon öppnade och såg att det var jag sa hon "Nej men hej! Jag såg inte att det var du för du hade lagt på dig så mycket i vikt" Människan vet att jag nyligen fött barn! Sedan bjöd hon in oss och vi småpratade lite. Under ett av samtalsämnena sa hon "Ja om du ska använda bilder på dig själv på internet så får du väl ta gamla när du var smal" När hon sa så tappade jag humöret och sa att vi skulle gå.

Herregud. Vad ger någon rätt att anmärka på att jag är större än vanligt? Vem är trådsmal efter en förlossning? Man får inte banta när man ammar och jag känner inte att viktnedgång är prio nummer 1 just nu. Mår hon bättre av att berätta för mig att jag är större än förra våren då jag bodde hos henne? Tror hon att jag inte vet det? Nej fy vad ledsen jag blev på henne och jag har ingen lust att besöka henne igen.


Bild

Jag och Felicia på Medborgarplatsen


UT!

Jävlarns vilket väder! Vad vi gör inne vet jag inte, men vi ska snart bege oss mot Vivalla och dela ut flygblad med vänsterpartiet. Flisgris får hänga i bärsele. Imorgon ska Flisan få se Stockholm för första gången utanför magen. Vi åker tidigt på morgonen och kommer hem nån gång på kvällen. Med på resan ska också Bestemalen. Hon ska söka lyckan i ett nytt program som kommer starta till hösten. Det är alltså audition till programmet imorgon. Programmet heter "Dummerjöns". Nej jag skoja. Hon ska söka skola där. Medans hon gör det ska jag och Flis träffa Spärrvakten och Damen som jag var inneboende hos, remember her? Hon som bankade i taket med en hammare.

Nej nu går vi. Hej!

Måndagskväll

Jag borde verkligen sluta kolla på "En unge i minuten" Jag bara ryser och grinar av obehag. Minns hur vidrigt det var och hur djävulskt mycket jag hatade förlossningen. Men ändå kan jag inte låta bli att kolla varje måndag. Konstigt beteende, självplågeri.

Idag när jag satt och väntade på Bestemalen fick jag ett sms från ett nummer jag inte hade inlagt i mobilen. "Ett år sedan jubileumskonserten är det idag, saknar er flickor" stod det i smset. Jag skickade tillbaka och frågade vem det var ifrån. Fick tillbaka att det var från en lärare från Karl Johan (onödigt att skriva vem) Skickar ett glatt svar där jag skriver att jubileumsbebisen hälsar. Får då svar tillbaka "Var Erling bra i sängen?" Jag bara gapar. Vad har det flugit i människan? Tror för en sekund att jag sover och drömmer en konstig dröm. Och vad i helvete ska jag svara?  Tillslut bestämmer jag mig för att inte svara, då dyker ett till sms från samma nummer upp. "HAHAHAHAHAHA/Samuel" står det. Den luringen! Där blev jag blåst. Jag skrattade i en halvtimma.

Nej, nu börjar det där sabla programmet igen. Flisgris sover och snarkar bredvid.
Godnatt!

Köpa en kille

Idag träffade jag Bestemalen i stadsparken. Vi satt på våran brygga. Vi kallar den vår för att vi suttit där så många gånger. En gång drack vi alldeles för mycket där på bryggan. Vi hade kärleksproblem och var arga på livet. Vi blev väldigt berusade och när några kompisar kom till bryggan så satt jag och metade med en pinne med en kork på och Bestemalen låg på brädorna och sjöng lovsånger. Minns ej mer. Jaja, det var inte det jag skulle skriva om. Vi satt där i alla fall och Bestemalen berättade om Rigaresan, hon har varit där i några dagar och kom hem igår. Hon hade köpt en mössa till Flisan som det var massa hål i. Förstod inte grejen, vad är vitsen med hål i en mössa?, men jag sade tack i alla fall. Sen fick Bestemalen syn på några killar som satt en bit ifrån. Hon studerade dem en stund och sedan sa hon "Jag skulle kunna betala för att få han med tatueringarna" Jag påminde henne att det är sådant som kallas prostitution. Men det örat lyssnade inte min vän på så hon gick fram till killen med plånboken i högsta hugg. Såklart var inte det sistnämda med plånboken sant, men det kunde mycket väl ha varit.


Samtal med Flisan

Jag - Mammas lilla Flisa Mammas lilla Flisa
Flisan - TYST!
Jag - Varför?
Flisan - Jag är så trött på dina babysånger så jag spricker. Jag är stor nu!
Jag - Eh, stor? Du skrek precis för att du tappat din napp, då är man inte stor!
Flisan - Det var inte därför jag skrek.
Jag - Okej, varför skrek du då?
Flisan - Därför. Ta upp mig i luften nu, jag vill leka flygplan!
Jag - Okej.
Flisan - Woääk
Jag - Men älskade vännen, inte spy i mitt ansikte IGEN!
Flisan - Hahahaha
Jag - Skitunge!
Flisan - Apfulis!

 


Bästa lördag!

Med tanke på nattens obefintliga sömn så funderade jag starkt på att stanna inne hela dagen. Men mamma ringde och ville bjuda mig på lunch så jag lade ner Flisan i vagnen och traskade till stan. Där åt vi en jävligt god lunch. Ja, kanske onödigt att svära i var och varannan mening, men den var verkligen jävligt god. Ibland är det så. Annika var också med! När maten var uppäten sade jag farväl och gick till stortorget där jag och Bella stämt träff. Vi åt stora glassar och hennes lilla Noel var riktigt sugen på att smaka, haha. Vi försökte få Noel och Flisan att intressera sig för varandra, men de gav varandra dissen förutom några leenden som Noel gav Flis. Vi hade det verkligen riktigt trevligt och jag är så nöjd över dagen! Trodde den skulle bli sämst, men den blev bäst.

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Här är också Bestemalens föräldrar ikväll. De äter middag med mina föräldrar. Bestemalen är inte med dock. Hon är i Riga och köper strumpbyxor. Nu ska jag joina! Hej!

Senaste tiden i bilder


Vi har lekt små tomtenissar!


Flisan och Bestepajas


Lyssnat på Onkel Manfred när han spelar gitarr


Firat 1 maj


Lekt med Livia


Lekt med Jolinne


Flis hatar John Blund

Värsta natten i mitt liv tror jag. Skrik skrik och skrik. Tillslut grät både jag och Flisan. Sådana här nätter är det jobbigt alltså, kämpigt. Men, man klarar dom också! Ser att det är väldigt varmt idag, vilken glädje!

Tjejen verkar inte vilja att det ska bli ett blogginlägg, och hennes vilja är min lag. Så vi får avsluta här och önska oss alla en fin lördag.

Fredagskväll

Bra kväll hos min vän Jolinne. Hon lagade spagetti och köttfärssås efter min önskan och jag åt 600 kg av det. Flisan underhöll med skratt och prat och Jolinne försökte övertala mig att söka till Ensam Mamma söker. "Men jag söker ju ingen!" sa jag bestämt. "Äsch, det är ju bara att playa med dom" tyckte Jolinne då.

Nu tror jag minsann Flisan har ätit blängsylta, för hon stirrar på mig och vägrar släppa blicken. Ska säga det nästa gång på Bvc när barnmorskan frågar hur amningen går, "Nja, det är någon sylta i bröna, blängsylta tror jag minsann" Då blir jag nog avsagd mammarollen. Nu ska jag stirra tillbaka. Godnatt!


Anna är svartsjuk

Mamma - Åh vad söt Flisan är nu! Kolla Petter!
Petter - Världens sötaste bebis!
Anna Morris - Men kolla på mig Petter!
Jag - Hej Flisan, är du glad?
Mamma - Åh hon ler så sött.
Anna Morris - Jag kan också le!
Felicia nyser
Petter - Prosit
Mamma - Prosit
Jag - Prosit
Anna Morris fejknyser
Tystnad.
Anna Morris - Jag nös också!
Petter - Åh kolla, nu suger hon på handen!
Anna Morris - Jag kan också suga på handen-
Anna Morris börjar suga på sin hand.

Jag gillar Anna Morris, hon är en bra svägerska!


Dålig dag

Idag är en sådan där dålig dag. En dag då vi stannar inne och inte ens funderar på att gå ut. En dag då jag inte påminner mig själv att jag nyss fött barn och att det är därför min kropp ser ut som den gör. Blir arg på min kropp istället. En dag då jag hatar pengarsituationen. En dag som jag vill sova bort. En sådan dag är det idag.

Felicia Rosa Vilde

I två månader har jag känt denna människa nu. Vi kommer närmare och närmare varandra varje dag. Jag är så nyfiken på henne, vill så gärna veta vad hon tänker när hon ligger och stirrar i luften. Vill veta vad det är som gör henne otröstlig. Jag vill veta vad det är som gör att hon ser så otroligt fantastiskt lycklig ut när jag lyfter upp henne i luften. Skrattar gärna med henne, men vad skrattar hon åt? Levnadsskratt. Hon verkar vara lycklig över sitt liv. Jag är så lycklig över hennes liv.

Felicia Rosa Vilde älskar att mysa. Hon älskar att borra in sig i mjuka saker. Hon älskar sin napp

På kvällarna blir hon mammig och vill vara nära mig. På kvällarna vill hon ha sång och lugnt prat.

Hennes temperament är som mitt, hett som det varmaste element.

Hon skrattar åt leenden och flygplansleken.

Hon kollar nyfiket på världen omkring henne

Min dotter. Ska jag verkligen få ha kvar denna underbara lilla tjej i hela mitt liv? Ska jag få lära känna henne? Ska jag få vara med och forma henne? Ska jag fortsätta få känna den här kärleken? Det är så stort att få vara med om. Stort att få känna denna närhet. Det är stort att hon är min Felicia Rosa Vilde.


Dialekt

Jag höll på att sätta Flisan i halsen när Tvärsnyttskvinnan sa "Och så kan jag tyvärr meddela att Örebroarna har den osexigaste dialekten av alla, det visar en ny undersökning blablabla" Alltså, den där med osexigt kan jag skriva under alla mina namn på. Det blev bara så komiskt, mitt bland all binladinsnack och krig i världen så kom denna kommentar. Kul.

Jag och Bestemalen brukar prata om att vi är ledsna för att vi har en sådan fruktansvärd ful dialekt. En gammal pojkvän till mig som inte var från närke sa en gång att Bestemalen pratade jättemycket närkingska och att jag knappt pratade någon alls. Det brukar jag ofta påminna Bestemalen om. Då säger hon att hon i alla fall har raka
fötter och ingen vårtprick i pannan som vissa andra (jag) har. Nog om dialekter. Närkingskan är ful och Bestemalen pratar den rejält.

Flisan fyller 2 månader idag och det firade hon med en timmas fjärtande. Det luktade inte gott alls men hon såg rolig ut i sitt pruttesse. Nu krigar hon med sin napp. Älskar henne.

Måndag

Storstädningen blev lyckad och jag blev lite fattigare. Det blev nämligen så att när jag städat, insåg att det inte inte finns någon känsla i denna lägenhet. Ingen känsla för feeling. Därför lade jag Flis i den nya vagnen (den förra brakade ihop i fredags) och gick till myrorna. Där hittade jag porslinsgubbar och gummor som var så gullfula att jag var tvingen att ha dom. Sedan hittade jag en träkorg som jag så länge velat ha. Sen hittade jag en tavla med "Salta katten"-motiv. Och några ramar. 277 kronor gick det på, jag som hade köpförbud.

Alex och Ann-sofie var här på besök och jag slogs av att tiden går såååå fort. Alex går nu i tvåan! När jag började vara barnvakt åt honom gick han på dagis. Det känns som att jag är hundra miljarder år och att en vecka är 45 månader, minst. I alla fall, när de gått så gjorde jag en omelett som jag nyligen upptäckt är världens smartaste maträtt. Ägg - Kläck - Mjölk - Visp - Schtek - I mä nåt gött och ÄT. Bra grej. Sedan gick vi ut och gick en promenad. Samtidigt pratade jag med min Spärrvakt i Stockholm. Hon som stukade handen i spärren. Vi skrattade åt alla tokigheter som händer och hon berättade också om alla sina män. Hon är en mansslukerska, Spärrisen. När vi sade hejdå gick jag till Ekershallen och köpte daim, jag som hade godisförbud.

Ja, nej, vad kan jag mer skriva om denna dag? Kanske något bra på tv, kanske?
Hej!


STÄD

Flisan vaknade klockan 05 och var pigg. Hon ville bli underhållen till 07, sedan somnade hon om. Då var jag klarvaken och fick en outhärdlig lust att storstäda lägenheten. Lusten gick alltså inte att stå emot så är det bigtime röj här. Fan vad här städas!


Lite kort

Haft en bra vecka som tyvärr slutade med att Flisan spydde i min mun. Jag höll upp henne i luften med armarna högt sträckta och hade mitt ansikte under hennes. Splash. Mun till mun. Det smakade inte gott.

En riktigt bra dag har vi haft också! Kanske skriver jag mer om den imorgon. Good bajs.


Sjukt snygg kille!