30/6-08

I Wanna Live That Way

De nya lagarna

Läste på aftonbladet om de nya lagarna. Tyckte att många var relevanta men förstod inte riktigt detdär med jämnställdhetsbonus. Om man har gemensam ekonomi då? Läs artikeln jag länkat under.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2791997.ab


Cilla och Bestemalen kommer hit om en liten stund. Got to Go<3

TJAO

fra?

Jag har läst och läst. Funderat och funderat. Jag har kommit fram till att jag är emot den nya lagen. Har försökt att se ifrån båda perspektiven, och vägt nackdelar och fördelar för FÖR/EMOT. Emotsidan vägde tyngst och får alltså min röst, även fast jag inte fick rösta. And noone gives a damn'bout what I think..
Vad tycker ni?

Kom precis hem från jobbet. Jag öppnade gymmet vid klockan sju, jobbade där 4 timmar och sedan åkte jag vidare till Glasfirman och jobbade där i 5. 9 Timmar! Blir cash det, I hope.

TJAI

löshår

Jag har köpt löshår. Det var mycket, betydligt mycket billigare än förra året. Jag kan tillochmed säga att det var för billigt. För det var jättefint och lätt att sätta dit. Klart kanske inte samma kvalitet som förra gången, men jag behöver inte ha på mig det jämt.

Igår åkte jag och Dille till Max. Som vanligt var det väldigt kul där. Jag, Dille, Max, Barken och Tim satt i Max föräldrars säng sent på natten och pratade om allt. Skulle gärna återge mycket av det som sades men jag tror det är sekretessbelagt. Så jag får behålla det inom mig.
Jag cyklade hem klockan sex på morgonen och det var helt enkelt gkänsla.

Ikväll blir det mys=)


!

JAG HATAR NYMORALISTER!

Nu är jag själv

Utan familjen i 17 dagar. Det är inte enbart kul, jag kommer saknar dem jättemycket.

Nu när min familj är borta har Farmor och Farfar fått i uppgift att laga mat till mig och se till att jag äter den. De ska även se till mig lite grann. Vad kul det låter, se till mig. Haha. Farmor lagar onyttig mat, det är ett faktum. Jag har försökt förklara att jag vill ha nyttig mat och inte för mycket pasta. Vi får se hur det blir.

Nu får jag även träna min rostiga teckenspråk, eftersom både Farmor och Farfar är döva. Blir kul att få lära sig lite mer!

Är väldigt trött, TJAO

ett sexigt ord

Igår vid tre på natten utropade Dilledarling att hon skulle hem till en kille utan snopp. Om vi först kollar på utrycket av det killen saknade. Snopp. Man säger inte så. Sen det andra, Dille. Var han verkligen en man?
Jag tror nog det hela var en undanflykt. Hon ville dra någonstans men ville inte ligga. Kan det stämma?
Men snopp? NEJ!

Sista kvällen med Le Family. Jag har blivit rik. Först gav mamma fem 500 kronor för att jag inte skulle svälta ihjäl. Hon sa att pengarna fick gå till vad som helst utom smink.
Johanna 500 kr +
Sen såg pappa att studiebidraget även skulle ha sin gång denna månad.
Johanna 1050 kr  +
Sen såg mamma att jag var skyldig för ett läppstift jag beställt från Mary Kay
Johanna 150 kr -
Men ni ser ju? Jag har tjänat mycket kronor idag och då började jag från noll.

Nu ska jag sova, för jag öppnar tidigt imorgon
TJAO

the first publish

Some days it all come clear some night it feels easy
In some dreams I'm happy and cracy
in some mornings I just cry
Can't say if I'm shaking
can't say if I'm cold or warm.
Can't tell you what love is I never beenthere

I run right into heaven were I have lost a piece of me
I run right out of hell cause its burns to love

You've set my heart on fire You've put my life in danger
What am I looking for What could be better.


Kvällen igår

Jag anlände i en vit bil till Max hus. Där var det en pågående förfest och jag slog mig ned bland alla vänner. Dea och Gjossan var snygga som vanligt, själv kände jag mig en smula risig och knäpp eftersom jag bara hade en sko. Efter några timmar ville alla gå till krogen och jag tänkte "Varför inte göra ett försök att komma in?" Jag följde med, och fördröjde nog gångtiden från Max hus till stan med 130%..
Väl där kom jag inte in trots Pillans fina vädjan till Vakten, och vilken vakt än sen. Töntig som få och ingen sammarbetsvilja på långa vägar, och då är jag ändå objektiv.
Jag fick nycklarna till Max hus, haltade dit och satt ensam i hans hus i fyra timmar innan de andra kom tillbaka.
När de myndiga anlänt blev det fart i huset. Trots en lång krogkväll var inte festen slut och det rådde väldans mysig stämmning tycker jag. Jag somnade på morgonen och vaknade tre timmar senare, sen kom mamma och hämtade mig.

Demon snart klar!

TJAO

Jag ska aldrig mer gå på stan med min lillebror

Det skiljer 3 och ett halvt år mellan mig och min bror. På dagen. Jag-29 december 90. Han-29 juni 94. Nästan på timman också faktiskt. Iallafall, igår när jag och Petter gick på stan träffade vi några som vi kände för länge sedan och jag som är den mest sociala av oss två började såklart prata. Petter stod bredvid och tittade på och jag tänkte "Varför frågar de inte petter någonting"? Efter ett tag säger en av dem "Jaha, och pojkvän har du skaffat" Jag såg ut som ett frågetecken i några sekunder innan jag förstod. De trodde att petter var min kille. Jag sa "Nej, det här är ju Petter" Då började de med "Ojojoj" och "tänka sig vad tiden går käranån" Jag avslutade samtalet och granskade min lillebror. Jag insåg för första gången att han ser rätt gammal ut. Jag insåg även att han är 20 cm längre än mig, knappt insett att han var längre. Fyfan!
Varför ser inte jag med äldre ut?


Mitt i kalaset

Min älsklingskusin zeb sa att han inte ville ha tårta. Jag sa att jag ville det och då sa han "Du ska inte ha någon tårta Johanna" Varpå jag fråga, "Varför?" Hans svar blev obekymersamt "Du är för tjock" Sen åt han mest tårta av alla den lilla sötnosen. Fyller 3 år på söndag gör han, och redan vet han hur man ska tas med kvinnor. Not

Nu ska snart morfar skjutsa iväg till Max där de andra väntar. Får se hur länge jag stannar eftersom de andra förmodligen ska dra ut på krogen efter ett tag. Längtar till 18, behöver jag skriva det?

Jag firar med mitt 134 blogginlägg

TJAO OCH TJAO

Kalaset...

Idag ska vi ställa till med kalas i huset. Petter fyller 14 om några dagar och Zeb fyller 3 om några dagar. Vid närmare eftertanke fyller de på samma dag. Samma dag som de fyller år fyller jag 17år och 6 månader.
Ja, kalaset iallafall. Släkten kommer. Både de från Örebro och Trollhättan. Mamma fixar tacos och farmor ska baka toscatårta. Toscatårta är ett bakverk jag aldrig tyckt om. Så bra för mig som försöker vara nyttig att de valde den tårtan..

Kalas Kalas, partytime


en sen dag

Jag hade verkligen ingen motivation för att vakna idag. Alla ropa att jag skulle gå upp men jag kopplade inte riktigt att det var till mig de ropade. Fortsatte sova och vaknade en gång för alla med att mamma ringde och frågade om jag ville ha fiskpinnar.

Nej, jag är inte i toppform idag. Är rätt slut och jag har ingen anledning att vara trött. Jag gör inget på dagarna och tar det lugnt på kvällarna. Men ikväll ska jag inte ta det lugnt. Återkommer om det..

Bestemalen är i Norge, grannlandet som bjuder på berg och dyra affärer. När jag frågade varför hon valde att följa med dit svarade hon "Jag vill ha sett Norges berg" Hej, bergbiologen? Hon kommer hem om en vecka och då hade jag tänkt att hon ska bo hos mig eftersom min familj åkt till koster.

TJAIO


glass glass glass

Jag hittade en kartong med lite glass i. Sen hittade jag en bra bok och en stol. Jag tänkte hur gott och mysigt det skulle vara att äta lite glass och läsa lite. Så jag gjorde det. Jag skulle ju fixa en bra dag idag, och hitills går det mycket bra. Seriöst så gör hårsprayet jag köpte igår att dagen glänser ännu mer, hur ytligt och konstigt det än låter. Men jag tror ni läsare som är tjejer förstår mig....

Har planerat att träffa Dilledarling idag. Har inte träffat henne sedan jag, hon och gjossan kollade på Bert hemma i hennes lägenhet. Och det var ett tag sen... Snart åker de till festivalen i Arvika och innan dess vill jag iallafall ha haft en liten träff. Så Dille, palla dig till msn nu för jag har som vanligt inga pengar på mobilen.

Ett till tips från tipsaren. Idag när jag duschat smörjde jag in benen med lotion och innan det torkat virrade jag in plastfolie över båda benen. Lät det verka i tio minuter och sedan tog jag av det. Benen blir lena till 100% och jag kan verkligen rekomendera det! (För tjejer, eller Gayboy's)

TJAO

Teeeee

Jag måste ha Te nu!

När jag vaknade låg ett brev till mig bredvid sängen. Det var från Karin i Göteborg. Hon hade gjort en liten bok med bilder av oss och skrivit roliga grejer om bilderna. Jag log med hela ansiktet och denna morgon har hitills kommit att bli den bästa morgonen på den här sommaren. Nu ska jag se till att resten av dagen blir lika lycklig.
Tack Karin<3

Nu är frågan..

Petter har en kompis som sover över och jag har inget att göra. De ska kolla på Grotesco i mitt och Petters gemensamma vardagsrum. Vardagsrummet ligger precis utanför mitt rum där jag planerat att sova inom en halvtimma och jag kommer bli rejält störd av Henrik Dorcin och de andra filurerna i de humoristiska sketcherna, såvida jag inte slår mig ner och kollar jag med? Ska fråga om det är okej..

Natt nu, jag hann se hur klockan slog 00:00 och i vanlig ordning(när man ser 00:00) så önskade jag mig något. Önskningarna slår aldrig in så jag kan lika gärna berätta.
Jag önskade något rätt töntigt, att det ska bli mer sol i sommar.
Jag ska jobba på att önska lite vettigare saker, men det gäller att skynda sig. För 00:00 håller sig bara en minut..
Som om ni inte visste...

Nu hör jag signaturmelodin till Grotesco.. TJAO


Toni & guy

Finns inget bättre Spray. Rekomenderas varmt och hett.
Köpt på Kicks för 105 svenska kronor.
Med den här sprayen, snackar vi volym!
Toni & Guy beeest


jag är livet evigt tacksam

Tack tack tack! Nu ska jag bli en bättre människa. Seriöst så är min framtid räddad. Nog om det.

Jag somnade efter förra blogginlägget. Sov till klockan 8 så det blev ca 5 timmars onödig sömn, det var verkligen inte meningen. Nu får jag sitta uppe hela natten och kolla film. Total omvändning av dygnsrytmen! Inte bra alls.

Idag fick jag ett brev. Det stod att jag skulle få tillbaka från skatten eftersom jag tjänat 63 tusen 2007. Det visade sig vara fel Johanna Kroon. Jag tjänade på sin höjd 7 tusen förra året och är inte alls värd några skattepengar, eftersom jag inte betalade någon.. En sekund tänkte jag att man kunde tacka och ta emot. Men jag är hederlig så jag ska skicka brevet till den "riktiga" Johanna kroon. Undra vem det är btw...


Tidigt morgon och shopping

Idag gick jag om klockan 06:00 för att verkligen vara i tid till jobbet. Jag skulle cykla, och eftersom ena foten är ur funktion så fick jag trampa endast med den fungerande. Trots att cykelturen tog dubbelt så lång tid var jag en halvtimma för tidigt. Jag låste upp, tände lamporna ställde ut skylten och därmed var gymmet öppnat. Jag satt i fyra timmar i recentionen och kollade på internet. Det var inte så många aktiva idag så det var lugnt.
Efter att jobbet var avklarat åkte jag upp på stan, träffade min lillebror och shoppade lite på kicks. Hade fått lite bonus efter mitt flitiga handlande där så jag utnyttjade det...

Idag står inget på schemat,
jag vill helst inte stanna inne resten av dagen/kvällen/natten så jag är mottaglig för förslag!

TJAO

Något jag önskar

Jag önskar att jag slapp ett problem. Just det lilla problemet skulle underlätta mitt liv. Om jag bara fick ett besked, ett tecken eller bara en tillsymelse till svar så skulle jag vara tacksam för resten av livet. Det kanske låter ytligt nu men det är svårare än vad det låter. Jag önskar. Snälla. Snälla. Snälla.


Götet i all enkelhet

Helgen i Götet var fin med skratt och sena nätter. I Göteborg så hälsade jag på Emma.
Emma och jag har känt varandra sedan den dagen hon föddes. Våra mammor är bästa vänner och de överförde vänskapen till sina döttrar.

Midsommarafton bjöd på Åska och regn, det hade man inte räknat med när det planerades in Midsommarfirande på västkusten. Sol och varmluft var önskat, men det ville inte ta sig. Vi tog oss till ett meningslöst Midsommarfirande där jag hela tiden satt på en plaststol och kollade på Barntävlingar. 

Istället för de sabbla kryckorna hoppar jag istället på ett ben eller sätter försiktigt ned vänsterhälen. Ja, det går faktiskt hyfsat bra att gå nu. Förvånansvärt hur snabbt det gått. Om två veckor är jag förhoppningsvis Back on Track.. igen..

Imorgon Öppnar jag klockan 07:00 på Vibhälsan. Jag ska vara i tid, pigg och glad mot kunderna. That's a Deal

JohännaBob


I run right out of hell cause it burns to love

Det här med bloggandet

När man bloggar får man pikar ibland. Jag är mycket dålig på att ta pikar. Jag blir sur och säger för det mesta något vresigt till personen som pikat. Den som mest pikar om mitt bloggande är min Pappa.
När Petter frågar
"Vart är Johanna?"
Så svarar han
"Hon sitter väll vid datorn och bloggar"
Eller om mamma frågar
"Vad gör Johanna?"

Då svarar såklart Pappa
"Hon bloggar väll antagligen"

På tal om Pappa. Han fyller år idag. 41 år.
GRATTIS FAR

I götet

Blir paus på bloggandet i helgen. Jag befinner mig i Göteborg och kommer hem imorgon. TJAO


Öppnar'n

Idag var det återigen dags för mig att öppna på gymmet. Då jag har svårigheter i att ta mig fram kom farfar och hämtade mig. I sömnen hade jag återigen stängt av väckarklockan så 07:20 knackade farfar på min dörr och tecknade åt mig att jag skulle skynda. Vi hann i tid, jag blev avsläppt och hoppade in på gymmet. Jag jobbade i fyra timmar och fick igen instruktioner om hur kassaaparaten funkar. Efter mitt senaste Recentionsjobb där så hade det blivit problem med kassaaparaten, rejält. Nu är jag på det klara hur den funkar...

Efter att jag blivit avbytt på jobbet hoppade jag med stor möda till stan och shoppade Te. Ny smak, men samma märke. Grönt Orient blev det. Har fixat en kopp nu, så jag ska snart se om det smakar lika gott som det låter.
Te, Can't live without it

Om några timmar ska jag och min far sätta oss i bilen för att åka 30 långa mil till Göteborg. Ska bli underbart att träffa Emma och vi ska försöka ha en riktigt trevlig midsommar.

Angående demon. Den sista låten vi spelade in, Save me - Queen, den blev inte så bra. Min sånginsats var mycket vag även fast Max säger tvärtom. Jag var helt slut i rösten då vi spelade in den. Men den andra låten verkar bli fin! Längtar efter att få ta del av resultatet.

wax mallbom

Idag spelade jag in Demo hos Max. Han är grymt proffsig på studiojobbet även om han släppar hem uteliggare då och då. Tror att de två låtarna vi spelade in blev bra, ska fixa så jag kan lägga upp det här. Så ni, kära läsare även kan ta del av inspelningarna.

Innan jag var hos Max var jag på hospitalet och fixade lite grejer. Utanför USÖ hittade jag Cilla i en buske. Hon jobbar som parkarbetare och hon hade finfina jobbarkläder, not. För dom kläderna kommer jag jävlas mycket länge med henne. Pappa tyckte att Cilla var duktig och berömde hennes arbete. Jag bara garva.

En rätt skum grej hände på bussen hem från Wax mallbom. Busschauffören hade satt på radion över hela bussen så alla skulle kunna höra sverigematchen. När vi åkt raksträckan till järntorget gjorde Ryssland (som bekant) mål. Hela bussen suckade. Men en tjej bakom mig reagerade starkare. Hon började gråta och jag var såklart tvungen att vända mig om för att se om hon verkligen var allvarlig. Jajamen, hon satt och grät med tårar rinnande från kinderna. Stirrade i några sekunder och övervägde om jag skulle säga några tröstande ord. Men jag bestämde mig för att låta henne vara ensam i sitt sörjande. Poor girl....

TJAO

nu kan jag slappna av...

Jag hittade teet. Nu sitter jag med dagens fjärde kopp och så som det känns nu kommer jag hinna med en femte...


Idag kollade jag min lunar. Slutade använda den för mycket länge sen men när jag väl skulle avregga så kunde jag inte. Dagboksinlägg från 5 år tillbaka fanns sparade och jag bestämde mig för att ha den kvar, utan att besöka den. Idag var det iallafall dags, första besöket på ca 1,5 år. Jag närmare bestämt avled psykiskt när jag läste vad jag skrivit under åren.
Här är lite utdrag ... döm mig inte
Skrivet 4 september 2005 - jag är sångare i ett skatepunk band.. fast jag vet inte vad skatepunk är,,, jag förstörde en micro i skolan idag..
Kommentar:jag skäms!


Skrivet 5 maj 2003 - HEj jag får damp på mej själv. JAg kan inte vara normal. JAg går bara runt och tänker på dej. Kan du inte förstå det... Fråga mina kompisar.. DOm är så underbara som står ut med mej när jag bara är helt tokkär. ÄLSKAR DEJ 4-EVER
Kommentar: Vad i helvete visste jag om kärlek när jag var 13 år?

Jag skäms att jag publiserade sånt här och verkligen trodde att det jag skrev var meningsfullt. Jag förstår inte. Jag har ändrat mig så fruknansvärt mycket sedan den tiden. Tur är väll det.

TJAO


Te?

En mystisk grej hände förut. Jag skulle ta en kopp te.
Jag visste att jag hade ställt framme alla tepåsar och pappa sa att han inte flyttat på det. Eftersom jag är beroende av te och helst vill dricka det på fasta tider blev jag rätt sur och lite orolig. Vart hade teet tagit vägen? Det är ännu inte hittat, och jag vägrar att dricka det andra teet som finns i skafferiet. Jag ska ha mitt gröna!

Den här kvällen suger. Vill vara ute på stan och sjunga i natten.
Men jag sitter fast. I'm stuck in sörbyprison.

Imorgon ska jag och Max spela in en demo. Är förväntansfull och redo till 100%

Föresten, tänk vilken grej att spela in en LP-demo. ska fråga Max som studion kan fixa sånt..
Då snackar vi coola grejer.

Hår

Ja, man kan ju inte säga att håret blev något annat än blont.
 

Lyssnar på Meat Loaf, och känner på mig att jag kommer göra det hela kvällen.

Mamma och Petter åkte till Göteborg igår och lämnade mig ensam med Pappa. Eftersom han jobbar och går på möten hela tiden så är jag själv hemma nästan hela tiden. Pappa hade en jättefin och bra överaskning till mig idag. En pilatesboll. Jag har tjatat länge efter en sådan och idag var dagen då önskan om en stor studsboll blev uppfylld. Jag ska som ni nog förstår inte studsa på den utan träna magen och ryggen. Har hört att det är det effektivaste sättet för att få en bra bålstyrka.

TJAO SO LONG

betyg är bra grejer

Idag när jag och bestemalen vaknade bestämde vi oss för att hämta ut våra betyg. Jag var väldigt trött eftersom min nattgäst babblat till klockan 5 på morgonen. Bestemalen är en riktig babblare, men positivt menat.
Efter att jag sminkat henne begav vi oss på hennes cykel. Hon var bättre än min lillebror på att skjutsa kan jag medela. Vi hämtade betygen inne på expeditionen. Öppnade och såg resultaten av vår hitills gångna skoltid. Jag svor över historiabetyget, G. Jag är inte så hemlig så jag kan delge mina betyg.
8 G.
6 Vg.
5 Mvg
När vi kollat färdigt på våra betyg åkte vi till min Mormor. När jag gick i åttan införde Mormor en peningsgrej. Fick jag hyfsade betyg skulle jag också få pengar. Jag visade upp papprena och hon verkade nöjd. Hon frågade hur mycket pengar jag ville ha och jag slog till med 500 kr. Jag fick 1500. Bra affärer!

Nu var jag ju tvungen att shoppa lite. Med kryckorna stadigt i händerna hoppade jag emellan stans utbud av stores. Jag köpte Ögonepenna, hårros, hårfärg, hårspray, ultradyrt schampoo. Gick på ca 600 spänn så nu ska jag spara resten.

TJAO

vänner som kollar vänner

 Bestemalen kom hit. Hon hade hyrt första säsongen av vänner och köpt vindruvor. De flesta var ruttna, men sällskap är alltid fint. Bestemalen och jag har en gemensam kompis som heter Andrea. Hon går gymnasiet i Uppsala men nu är hon hemma i örebro över sommaren. Bestemalen cyklade precis iväg och mötte henne, för hon hittar inte till mitt ödehus. Nu kommer dem.. tag i akt..

TJAO

en sista grej

Ja, nu har jag skrivit jättemycket om missöden på kryckorna, det kanske är lite tråkigt och enformigt men en sista grej..
Jag skulle åka buss till stan för att lämna tillbaka böckerna till biblioteket. Buss chauförren visade sig vara en sur jävel och han startade bussen innan jag hunnit sätta mig ner. Jag flög framåt och tappade kryckorna, typ halvvägs ner till golvet  fick jag tag i en såndär stolpe. stannade han bussen och frågade hur det gick. Jag vågade inte säga att han kunde dra åt helvete så jag svarade med ynklig stämma "Ja...."
Annars gick stanbesöket prima ballerina och mormor fixade bort skulderna!

Nu kom bestemalen genom dörren...

Drömmar

Jag har drömt så otroligt mycket oväsentligt inatt.
Om man har drömmar utan djup, är man en odjup människa då?

Min Mormor som jobbar på stadsbiblioteket ringde precis och informerade mig att jag hade 320 kronor i skuld till biblioteket. Håller ni inte med om att det är en smula ärekränkade att ens mormor ska kunna gå in i biblioteketes register för att kolla sitt barnbarns skulder? Fick även veta att mitt lånekort var spärrat.
Hon sa att om jag kom på en gång och lämnade tillbaka böckerna så skulle hon ta bort spärren och stryka mina skulder. Så nu ska jag hoppa till bussen, hoppas jag får åka gratis=)

TJAO

senaste på tuben

Fick ett youtube-tips av en sweetie igår, grymma sounds..  Darren Hayes & Luciano Pavarotti
http://www.youtube.com/watch?v=sjqHA8x1rOk

Jag övertalade min lillebror Petter att skjutsa mig till ICA och köpa godis. Han gick med på det och jag var tacksam. Cykelturen gick inte bra alls. Det första missödet som skedde var att jag råkade stoppa ena kryckan i hjulet. Stödgummit flög av och kryckan kan numera betraktas sönder. Efter att Petter skällt på mig åkte vi vidare och kom hem. Petter gjorde en jättekonstig bromsning så jag flög av pakethållaren. Som tur landade jag på rumpan och foten nuddade inte marken. Då skällde jag på honom tills han hjälpte mig upp. Sen blev vi sams.

Fick ett samtal av min Chef. Jag sa att jag ville jobba som vanligt men det tyckte inte hon. Hon sjukskrev mig i ca två veckor, trots att jag verkligen förklarade att jag kunde jobba. Det var bara att lyda, så nu får jag gå hemma... fuckit

TJAO

gkänsla

Det skulle behövas lite Gkänsla nu

Lyssnat på Queen i några timmar.
Tänk vad Freddie Mercury's röst kan göra med människan.

halt här får ingen passera

Halt, här kan ingen passera. Idag skulle jag försöka ta mig ur huset en stund.
Tänkte ta en tur till ICA tybble men det gick inte.
Alla nycklar i huset var borta och jag vid inflyttningen fick jag stränga order att aldrig lämna huset olåst. Så jag fick stanna hemma. Sedan ville jag fixa mat, men med kryckor är det väldigt svårt så jag fick vänta på matlagaren mamma.

En till lite halvjobbig grej. Jag tänkte, att jag måste ju duscha. Fick med stor möda av alla kläder och hoppade, och nu menar jag hoppade på högerbenet in i duschen. Jag vred på vattnet och kroppstemperaturen skönk i samma fart som Titanic. Varmvattnet var slut. Där fick jag mig en rejäl kalldusch.

Mamma och Petter åker till Göteborg imorgon. Jag ska vara hemma och jobba så jag ska åka dit på Torsdag och firar midsommar där nere. Emma och jag hade planerat strand(stenstrand)promenader och ostbågar på bryggan. Kan fortfarande bli av, Emma kanske köra mig i en barnvagn.. Eller vad tror ni?

Well, Bye

För att bli lite gladare

För att försöka glömma det faktum att foten är bruten övertalade jag min pappa att skjutsa mig till de vackra björkhaga. Så att jag ska få umgås med mina bästa vänner. Bestemalen och Cilla är räddare i många lägen. Bestemalens krogrunda slutade föressten illa, men hon lät inte lika knäckt som jag skulle gjort...

Igår natt var jag så ledsen. Tårarna rann och jag tänkte på hur dumt det ser ut att hoppa på kryckor. Jag började läsa "Sunes sommar" och då blev jag på lite bättre humör. Sune har alltid haft konsten att få mig på bättre humör, enda sdan jag var en liten skitunge med glugg mellan tänderna.

En sista grej för att göra mig lite gladare. Jag har övertalat pappa att köpa en pilatesboll till mig. Eftersom han tyckte så synd om mig lovade han att fixa det snarare. Och nej bestemalen, jag ska inte ha den att studsa på. HAH!

To make my self happy, I'll better be fucked up longer then forever

kära vänner jävla mig

Dear readers. Jag har brutit foten. Jag är ledsen, arg och helt knäckt. Jag bröt revbenen för tre måndader sen. Jag tyckte att det var min tur att vara skadefri ett tag nu. Men nej. Jag skulle köra lite stretch på gräsmattan. Tog lite löpsteg och hörde ett knak. Fick ropa på hjälp och sedan kom lillebror med cykeln och hämtade mig. Åkte in till sjukhuset och fick vänta i fem timmar. Sen kom en dansk läkare (komiskt nog) och berättade att det var av. FUCK HELVETE.

Jag tror jag ska skjuta mig nu. Hejdå

Gymmet

Idag var det dags för mig att jobba första dagen på gymmet. Jag försov mig och kom dit för sent. Eftersom att jag skulle öppna så var det fullt med folk utanför. Jag bad om ursäkt och låste upp. Jag slog fel i kassan en gång och sa "Tusen spänn" istället för "hundra" Annars gick det strålande. Jag gick runt och dammade, nynnade och ordnade med program. Helt klart ett mycket roligt jobb!

Det ringde en glad Dille till mig. Hon var lycklig och är hon lycklig är jag lycklig.
Hon köpte riggacetter till mig igår så jag är henne tacksam.

Bestemalens första krogrunda gick av stapeln igårkväll/natt.
Har inte fått några klara besked om hur det egentligen gick. Antingen katatrofalt eller helt bäst.
Jag återkommer när jag fått ett samtal av henne.

les partys

Festen igår var kul men jag var nog rätt tråkig. Var inte på mitt bästa humör men det verkade alla andra vara så ingen skada skedd. Gjossan var glad och full innan klockan slog 18 år för henne, grattis igen vackra tjej =)

Dea och jag =)

Nora

Ikväll är det big party i Nora. Min kära vän gjossan fyller 18 imorgon och har bjudit till fest. Ska bli riktigt kul med en landet fest och jag ska vara glad och galen hela kvällen.
Det blir G <3

Doing all right

Idag på jobbet gick det inget vidare. Jag lyckades tappa alla fakturahandlingar på golvet så de hamnade i en hima oröra. Jag sa fel till två kunder och lade in fel papper i pärmar. Eftersom jag skulle vidare till andra jobbet efter lunch blev det bara halv dag. Någon lunch han jag för övrigt inte med eftersom jag klantat till det med så mycket papper. Jag åkte vidare till gymmet där jag ska sköta öppning och stängning imorgon. Fick instruktioner och nycklar. När de var lunch stängde de gymmet en timma och då fick jag ett träningsprogram. Lämnad helt ensam på gymmet, utan mat eller ork. Jag körde hälften, sedan satte jag mig i massagestolen. Jag pallade helt enkelt inte träningen idag.

Nu håller petter på att fixa mat till mig. Snäll bror har jag


Min finaste vän

Idag fyller min bästa vän bestemalen 18 år. Jag har gjort en väldigt fin grej till henne. Jag tror ärligt talat att hon kommer bli rörd och superglad för den. Cilla har med jgort en häftig grej, så vi ska ge grejerna tillsammans. En riktigt personlig present. Jag älskar Bestemalen och hon kommer alltid vara den beste

GRATTIS MIN FINA BABY!<3


























Btw, fest hos henne ikväll. Kommer bli vildare än någonsin

jag skäms

Hoppas ni är förstående för min dåliga uppdatering kära läsare. Jag har jobbat, träffat Dea och Gjossan och jobbat igen. Det känns prima ballerina på jobbet nu. Jag börjar på bättre pejl på saker och ting. Nu blir de bara fel ibland. Mitt andra jobb drar igång på lördag. Jag ska öppna på gymmet och jobbba ensam i 4 timmar, sedan stänga. Jag tror det kommer gå bra även fast det känns lite nervöst.

Idag efter jobbet blev jag bjuden på lunch av min "chef", jag hade inte tänkt äta någon bastant måltid under dagen eftersom jag tänkt träna efter jobbet. Men så gav min tränare mig ledigt och jag ändrade mina planer. Maten var super god men jag spillde jordnötssås över hela min vita tröja.

springa på kvällen

För att få bort stumheten i benen från gårdagens häckhoppande stack jag ut på en lite springrunda i den härliga sommarkvällen. Det gick förvånansvärt bra och jag rushade lätt på slutet. Att komma igång igen efter 3 månaders läketid är svårt och eftersom revbenet fortfarande är av så får jag ta det rätt lugnt. Ja, ni frågar er säkert. Hur kan hon träna med ett brutet revben? Jo, jag äter värktabletter och kör inte för fullt. Då går det. Men det kanske inte är jätte bra, jag kunde bara inte hålla mig still mer.

När jag kom hem från kvällsrundan fick jag god Spagetti och Köttfärs. Tycker att jag hör elvispen i bakrunden, så jag tror det blir Jordbubbar och Grädde till efterrätt. Vi brukar inte äta efterrätt så ofta i min familj, så nu får man passa på.
På tal om familjen. Kalla kriget i min familj (se inlägg längre ner) är avslutat.
Jag tror att jag vann. Petter har gett mig tillåtelse att använda cyklarna och lovat att inte vara så ego. Jag gav mig också, han får låna min gitarr och ibland mitt hårspray. Nu råder det vapenvila, iallafall för stunden.

Har ni kollat länken från youtube igår? Om inte, gört!

TJAO

ett snille till lillebror

Idag kom min lillebror Petter hem med 3 diplom. På samtliga hade han fått utmärkelsen "bästa eleven i ämnet" Spanska, Matte och bild. Det är bara att gratulera och vara stolt bigsister. Han har otrolig. Pluggar aldrig, anstränger sig inte. Han kan allt helt enkelt. Han blev ett snille och jag blev vanlig. Men jag är inte det minsta avis. Jag är fan glad för hans skull och mycket imponerad. Själv brydde han sig inte. Han hade knövlat ner diplomen i väskan så de blev skrynkliga (till mammas förskräckelse) Hur smart är det petter?

Fick precis se en Video från en av världens vildaste kvällar. Då kom jag på att den bästa känslan måste vara när man skrattar så mycket att man helt enkelt avlider. Sånt händer mig rätt ofta, men nu var det ett tag sen. Brukar ofta ske när jag är i sällskap med människor som har samma galna ideer som jag.

A day at the races

Hade precis en konversation med Gjossan, även känd från G.
Jag berättade att jag börjat jobba och att jag var nöjd med lönen.
Jag berättade summan, 70-78/timma. Då säger Gjossan(jäveln) att hon tjänar 95/timman för att ränsa Noras ogräs. Där snackar vi lön säger jag. Jösses!

Jag passade som skrivet lilla Alex idag igen. Idag var han vild och ville leka i stadsparken hela tiden. Han tvingade även mig att åka den gula Rutshkanan om och om igen. När jag fått betalt för en timmas barnpassning åkte jag direkt och köpte en tidning och bikini. Minsta möjliga bikini jag sett. Men den ska nog åka på ett par gånger i sommar.

Nu ska jag äta mat, (mackor)

glasbranchen

Första dagen på jobbet. Jag hade inte fattat hur svårt det var. Men det gick relativt bra. Jag kände mig ganska vuxen när jag satt i kontorsstolen och fyllde i skadeanmälningar på Stadens Kraschade bilar. Kännar bra gör jag också. Mellan 70 - 78 spänn i timmen. Jag är nöjd och jag kommer jobba hårt!

Nu ska jag åka iväg och passa lilla Alex. Vi ska vara i stadsparken medan hans mamma kollar på ett hus. Ska nog köpa en glass till honom, för han är så sweet.

Fest hos Gjossan i helgen! Ska bli riktigt nice!
förlåt för trist inlägg. har bråttom
TJAO

en missnöjd kväll

Hittills har kvällen gått åt helvete. Träningen gick sämst och humöret är på botten. Är orolig och har ont i magen. Därför tänker jag göra såhär. Ta av mig kläderna, tvätta bort sminket, lägga mig under täcket och sova. Får hoppas att glädjen kommer tillbaka efter en natts sömn. Imorgon ska jag jobba första dagen. TJAO


youtube

http://www.youtube.com/watch?v=f3tOV2vMkUs 
Kika in på länken om ni vill höra mig sjunga.

Hade så skrivit ett långt inlägg, men allt försvann. Kortfattat så fixade jag naturkunskapen, men det var var fan inte värd. Läraren frågade vad det var förutom gräs som var skönt att gå på men som inte hade med gräs att göra. "Ogräs" svarade jag. Svaret var mossa, ja mossig i hjärnan. Det är vad jag är idag.

Nu ska jag upp till Gih och kasta spjut. Vet inte hur det kommer gå eftersom jag har redigt ont i revbenet idag. Men, det är bara smärta och smärtan gör så att människan vet att den lever... har jag hört. Real fucking pain, welcome.

Röda skjorts, röd T-shity, rött face. Kom till Gih om ni vill se en sann Socialist. =)

BYE

ett mörklagt stadsparken

Jag stack upp på stan vid 23:00 igår och träffade en snygg Dille. Hon hade klänning och var fin som sommaren. Vi gick och träffade Max och Jeppe som också var sommarfina. Vi fyra gick till stadsparken i lyckorus.
Vi satte oss på en gräsplätt och såg hur det började mörkna i staden. Skratt,musik, prat och outdeal av Dilles ciggaretter. Underbart och Underbart

Nu har jag lagt upp lite Videos på youtube. Ska länka senare idag när jag vet om det har funkat.

TJAO

låt

The Scarlet Rose Has Died
<3


jag är hungrig

Jag är så dålig på att äta mat på sommarlovet. Jag blir inte hungrig i solen så då äter jag bara en frukt. Nu framåt kvällen när solen gått ner känner jag hur hungrig jag är. Jag ska nog gå och äta en macka snart. Min ständiga räddning. Macka!

Imorgon ska jag åka till skolan. Varför? Jo för att jag tredje gången gilt misslyckades på Naturkunskapen. För att klara betyget måste jag kompletera en enda uppgift. Jag suckar. Kan läraren inte bjussa på ett G? Nu låter jag som en omotiverad jobbig elev. Så är inte läget. Jag gillar skolan och pluggar bra. Men jag har väldigt svårt att lära mig Naturkunskap. Kanske pågrund av det bristande färdigheterna från grundskolan.

Ja, macka var det ja.


oh please


Nu ska jag ta gitarren och sätta mig på verandan.
Lovely fucking summer!
älskar det!


Vi går hand i hand ner i tylö sun


barnvakten

Jag skulle då som sagt passa lille Alex igår. Jag kom dit och han verkade rätt trött. Efter att ha kollat på Disneydags ville han gå ut och leka i lekparken. Där blev det lite kaos. Först knuffade jag för hårt på Linbanan med däck så han flög av. Sedan ville han snurra och jag gav fart. Då kastade han sig av i farten och fick jätteont. Sedan gungade vi. Då gjorde han så hög fart att han flög framlänges av. Då blev han jätteledsen så jag fick bära han hem. När vi kom hem fick han godis och då blev det lugnt igen. Alex somnade tidigt och då var det bara för mig att kolla film och snacka i telefon. Skön och mysig kväll faktiskt.

Idag tänkte jag få bort stämpeln "Blekast" Jag är verkligen blek i den högsta graden. Jag är inte så förtjust att ligga stil och sola. Men idag har jag bestämt mig för att undanse att jag inte gillar det utan göra det iallafall. Det blir ju fint sedan och då behöver jag inte blända örebros invånare längre.

Nu lyssnar jag på Slade - my oh my. Gillar den skarpt. Har varit en favorit i många år.

TJAO

stadsträdgården

Idag stod lunch på stadsträdgården på schemat. Mormor bjöd och alla 5 kusinerna i släkten var hungriga. Alla ville ha buffe utom jag. Jag beställde en kycklingsmörgås och det var det jag också ville ha. Men det fick jag inte. Det var den konstigaste mackan jag sett och efter två tuggor insåg jag att jag inte kunde äta mer. Jag lade i smyg över innehållet på lillkusinens tallrik, för han tyckte att det var jättegott. Sedan spillde han all sin dricka över hela mig, en svalkande klibbig känsla. Efter att måltiden var över ville de vuxna dricka kaffe, vilket jag avskyr så jag tog lillkusinen och gick ut och gick i stadsparken. Jag bar honom och han berättade för mig att han var rädd och arg. Jag frågade varför.
Han sa "Inga monster ska få kasta döskallar på mig" Mitt svar blev "Självklart inte lilla Zeb"
Lagom coolt och vuxet, not.
När vi cyklade hem sedan hoppade kedjan och jag fick gå hem. Fan vad jobbigt det var.


Kalla kriget

Just nu pågår ett krig i min familj. De inblandade är Storasyster och lillebror. Jag och Petter.
Drar bakrunden..
I julas fick jag en gitarr. Petter övertog min gamla gitarr och allt var frid... tills för ett tag sedan.Då han ansåg sig vara bättre än mig och krävde att få låna min gitarr hela tiden. Jag var okej med det tills jag såg rispor och märkte att den ständigt låg på golvet och blev ostämd. När jag sa till Petter att han längre inte fick röra gitarren hämnades han genom att ta bort nycklar från min nyckelknippa. Nycklarna leder till cyklarna här hemma. Nu kan jag inte ha någon cykel.
Jag önskar så djupt att jag var Ensambarn just nu!

 Ibland är det inte kul med syskon!

Nu ska jag äta på resturang med släkten! TJAO

Nattgäster i all ära

Efter några timmar i stadsparken ville jag och mina vänner åka till sörbyängen.
 Vi fikade på min altan och jag tog fram gitarren och drog lite låtar. Vid tolv tyckte Bestemalen att det skulle bli för jobbigt att cykla hem i natten så hon och Cilla beslöt sig för att stanna. Vi drog fram madrasser och kuddar, sedan kollade vi på "Vänner"
Vi somnade vid tre. Cilla snarkade och jag skrattade i sömnen.


Har ännu inte förstått att det verkligen är sommarlov nu.

en liten grej

Måste bara ge en skriftlig ursäkt till Dille. Vi dealade, vi hade en Deal.... men jag bröt det. SorryDarling

Nu börjar jag jobba redan imorgon. Ska vara barnflicka och det blir nattligt arbete,
och då snackar vi nattligt...
Jag berättade för lilla killen jag ska passa att jag också lekte med Pokemon när jag var lika gammal som han(6 år)
Han blev jätteglad och jag lovade lilla killen att jag skulle ha med Pokemon-figurer till honom, men jag har tydligen inte kvar mina gamla leksaker. Någon som kan skänka Pokemonfigurer?


Jag är lycklig och glad och är så trött. Jag tippar på att jag däckar vid åtta ikväll.

Nu ska jag ut en sväng. Bestemalen väntar! TJAO

Skolavslutningskvällar

Efter att ha varit på tvillingarna Drageryds studentmottagning
cyklade jag till stan. Jag var så slut att jag fick tigga nikotin.
Jag gjorde entre hos Max på cykeln och där var det redan god stämning på hög nivå. Ett tält var uppställt och musiken var på.
Det var underbart. Kärleken spirade mellan vissa och det var underbart att se sina vänner så lyckliga.
Vid halv tolv drog vi till stadsparken och där var det så mycket folk att jag direkt tappade bort alla vänner och strossade runt själv. Hittade bestemalen och Cilla och sedan massa andra. När jag varit vaken i Ett och ett halv dygn mådde jag rätt kasst och ville dra hem. Trampade snett i mina för stora skor och sedan hoppade kedjan. Då ville jag bara gråta och försvinna. Men.. Det var den bästa kvällen på mycket länge =)
Gjossan och jag bröt arm och Dille fotograferade


 

Nu är jag helt slut och vill fortsätta sova.
TJAO

We're gonna go all the way tonight

Min kropp är nära bristningsgränsen. Jag är helt slut och det värker i armarna. Har varit vaken i 30 timmar i sträck. Det kanske inte är så mycket men för mig att det över pallningen. Men trots att jag är sjukt trött ska jag vara galen ikväll. Fest i Max partytält är grymt och det ska fanimej bli bäst!

Skolavslutningen var rätt tråkig. Showandet var det inget fel på, men talet. 8 år av oändlig gaga! puh. Efter vi blivit utsläppta ur Aulan träffade vi klassen snabbt. Jag räckte upp handen och ville hålla ett tal. Jag började med att säga "Året med er har varit underbart" Då började hela klassen asgarva så jag fick inte avsluta mitt tal. Lite synd, får ta det ikväll i stadsparken.

Satte på Paradise By the Dashboard Light, ni vet Meat Loaf oslagbara låt om stegen till sex. Jag ska skriva lite mer ingående om den en annan gång. Den har ett bra budskap som jag gärna delar med mig av.
http://www.youtube.com/watch?v=j0ns8t9iQck

Nu ska jag sminka mig TJAO


sjukt. verkligen sjukt

Hade bestämt mig för att sova 8 härliga timmar inatt. För att riktigt känna mig pigg och fräsch inför avslutningen och festen på kvällen. Jag släckte vid 23:00. När klockan var 03:00 hade jag inte ens stängt ögonen. Försökte somna genom alla knep. Slappna av, inte tänka, räkna får. Men fåren bara ramla och då blev det inte så seriöst. Klockan 05:30 hade jag fortfarande inte sovit en ynka minut på hela natten och jag var jättepigg så jag gav upp helt enkelt. Jag tog på mig springskorna och stack ut och sprang. Runt sörbyängen och Ladugårdsängen och över fotbollsplanen. Träffade några harar och några kråkor. Annars var det rätt dött.
Nu är den stora frågan hur jag ska orka med hela dagen....?

Sjuk start på sommarlovet. Nu börjar avslutningen om 3 timmar. Ska duscha!

TJAO

dille

Jag fick akutlust att sticka ut på en cykeltur ikväll. Jag gjorde upp med Dille att möta mig utanför hennes lägenhet och en kvart senare var cykellusten tillfredställd. Vi cyklade till stan och kollade på marknaden. Jag hade inga pengar men turen var på min sida. Jag träffade. Morfar, Ulla, Farfar och Farmor. Alla gav mig pengar. De sa att jag skulle köpa godis för pengarna men jag sparade.
Jag och Dille kom fram till att vi skulle ta farväl av Karro. Vi cyklade dit och lade oss på KarroEmblen. Efter en stund kom det några killar som jag aldrig sett förut. Två av dem visste allt om mig. Det var lite konstigt. De drog efter ett tag och vi satt kvar ensama och pratade om hur sjukt allt är. Sedan cyklade jag hem på dagens andra cykel som var röd. Snart, alldeles snart ska jag sova. För imorgon vill man vara fin och pigg =)
Underbar kväll med en underbar Dilledarling

image77

Härliga sommar

Jag skrev ju att jag skulle upp på stan och fika, och så blev det. Med de härliga människorna från musik!
Idag gick samtalen väldigt internt. I två timmar skämtades det om samma sak. En sak är odiskutalbart. Man kan inte ha tråkigt med dem. Love it

Efter fikat cyklade jag stående(sadeln är för hög) till träningen. Trots att jag varit skadad i tre månader och fortfarande är så kändes det faktiskt hyfsat bra. Dock gör jag allt väldigt mycket sämre än förut. . Blir ingen tävlingssommar och det gör så att friidrotten känns lite avlägsen. Har ärligt talat tappat lite motivation fast jag hoppas att träningslusten och den just nu borttappade motivation hälsar på inom kort. Skulle behövas.

Något som däremot inte är avlägset och aldrig kommer att bli är Musiken. Ska sjunga på några ställen i sommar och i höst ska jag börja på en fördjupningslinje som jag har hört ska ge väldigt mycket. Både i sång och instrument. Musik är och förblir det bästa jag vet. Jag ska bli musik när jag blir stor=)

Nu ska jag handla drinkmixar på Ica Tybble

TJAO


Sommarlovssånger

När jag var liten lärde jag mig väldigt mycket sommarsånger. Inför varje avslutning tvingades man öva inför minst 5 nya sånger och evetuellt lite töntiga rörelser. Vi har filmat när jag och bestemalen sjunger "sommarlov solen lyser skönt" på en skolavslutning. Det är bland det roligaste som någonsin fastnat på film.
Jag står och fjantar mig och gör grimarser till bestemalen och hon smygskrattar åt mig. Jag slår vad om att hon tyckte jag var jobbig. Det var när vi slutade lekis.
Det var en lång inledning på ett ointresant ämne. Iallafall, imorgon är det skolavslutning. Jag ska gå och sjunga sommarsånger idag för att riktigt komma in i sommarlovets härliga glans.

Vaknade efter 12,5 timmars sömn, skönt! Ringde och väckte en trött Max som jag snart ska upp på stan och fika med. På ikväll stan är det marknadsafton. Det är bland det mysiagaste som finns enligt mig. Ska övertala Bestemalen och Cilla att ta en tripp där ikväll!

TJAO

jag älskar

Karolinska skolan vann krampen. Jag är glad och helt fruktansvärtimage76
lycklig! Jag älskar alla. Just nu älskar jag alla som någonsin gått
och kommer gå på Karro. LOOOOVE!

YESYESYES! <3

Nu vet alla att jag har en röd bh och ser sjuk ut när jag badat=)

bild

image74Sommarkvällarna i stan är guld
=)

Marieberg

Jag kom precis hem från en tripp i Marieberg. Jag följde med Bestemalen och hennes mamma dit, bestemalen skulle kolla på jeansskjorts. Dessverre hittade hon inga. Jag inhandlade invisibleholdinshine strumpbyxor, (eller kalasbyxor som min mamma skulle sagt) och ett hårspray.

Petter och jag är ensamma hemma. Pappa är i Nörge och mamma är med sina arbetspolare. Vi måste alltså laga mat själva. Ni som läst bloggen från start vet att jag är mycket dålig i matlagning. Jag ligger tillochmed lågt ner i botten, hos insekterna. På deras nivå befinner jag mig. Jag föreslog macka. Men Petter som är en hälsosam 14åring sa "Johanna, det är inte bra att bara äta mackor som du gör" 

En hjälp i många lägen

Den här cirkeln har jag jag behövt idag.
Man kan sätta den i kategorin livscirkeln.

"Vagelis Words" flöt inte så bra som jag tänkt mig.
Jag kan aldrig bestämma mig för moll eller dur.
Musik är svåra grejer, och då snackar jag svåra grejer.
Jag har inte stor pejl på hur man lägger upp en perfekt form eller något sånt, men jag vill lära mig. I trean ska jag läsa en kurs om hur man arragerar låtar och komponerar. Då kanske jag kan få hjälp med mitt stora dilemma.
Dur eller moll?
jonisk eller eolisk?

tvåan, andra ring, second year

När vuxna människor säger "Oj vad fort tiden går" tycker jag att de är lite knäppa och förstår inte riktigt vad de menar. Tiden går ju som dom går. Men, tvåan, andra ring, second year. Det har gått så otroligt fort. Jag har inte hunnit köpa ett skrivblock till skolstarten än. Och då snackar jag förra årets skolstart.
Nu är det endast tre dagar kvar av Tvåan, andra ring, second year
Framtiden tar stora steg framåt och det är allt annat än avslappnande. Stegen framåt är skrämmande och influerat av överaskningar som jag inte vet om jag är redo för.  
Jag vet vad jag vill, men hur fan ska det gå till?

Idag ska jag ta det lugnt. Är inte helt frisk än men jag mår mycket bättre. Imorgon är det dags för den årliga upplagan av Krampen. Tävlingen mellan (G)risbergska och Karolinska. Tyvärr brukar det inte vara så vanligt att Karro vinner Krampen men i år, då blir det vinst.

Am I free to drink martinis? No fucker, no.

BYE

Som sagt

Jag har tidigare skrivit att det är på natten alla tankar kommer. Står fortfarande kvar vid mitt påstående.
Igår natt kunde jag återigen inte sova. Slog på musik, låg länge blundande och lät mig inspireras av röster och texter. Ideer dök upp och jag skulle inte kunnat fullfölja natten utan penna och papper. Jag tände lampan och började skriva. En text med två verser, brygga och refräng fick jag till innan jag somnade. Nyskapande

Inatt drömde jag om Varulvar och G. HA!

läskigt

Efter Yeahfestivalen cyklade jag hem. Jag kände mig rätt konstig och mådde inte toppen. Halv tolv var jag hemma och jag pratade lite i telefon sedan la jag mig i sängen. Då kom en obeskrivlig smärta. Magen och ryggen bara brann och jag skrek som en stucken gris i två timmar. Var helt borta, fick i mig värktabletter och efter två timmar somnade jag. Nu är jag rätt avdomnad med värktabletter igen, men jag fattar inte vad det är. Rätt sjukt.
Nu vet jag vad real pain är iallafall. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv.

Tyckte inte att Yeah var någon höjdare detta år heller. Visserligen såg jag inte alla band så jag ska inte dra hela festivalen över en kant. Några höjdare fanns, det fanns det!

Nu ska jag fortsätta sova, som jag gjort hela dagen. BYE