Sug

Ja hm. Internetsladden är sönder och mobilbloggning suger, därav inga inlägg.

Den misstänkte är flisan och hon har förmodligen sugit sönder den. Hon gör mig pengarlös.


...

Idag insåg vi att en av oss sugit sönder iphoneladdaren. Den som gjorde det var den yngre av oss. Den äldre av oss, som inte har ekonomin att köpa nya iphoneladdare blev bestört. Vi gjorde en deal om avbetalning.  

Såhär såg jag ut när jag blev bestört och såhär såg flisan ut när hon skämdes.
image description


Tisdagskväll

De flesta av inläggen på denna blogg skriver jag vid just dessa stunder. När Flisan ligger bredvid och sover och jag börjar bli lite grusig i ögonen. Då brukar jag tänka "Just det, den där bloggen. Ska jag skriva något idag? hmmmm..." Ibland så blir tänksvaret "Nej walla, palla" typ. Och ibland blir det "Ja vi kör för fan", som idag. Och så försöker jag fylla ett värdigt inlägg. Och bara genom att skriva denna totalt onödiga inledningen, så har jag ju fyllt ett halvt. Där var jag smart, hah!

Men vet ni, jag skriver med en hand idag. Eller, höger hand och vänster lillfinger. Idag skedde det nämligen en liten olycka. Jag stod och plockade med disk. Flisan stod bredvid och drog i mig, gnällde "mammamammamaaaaa" och tyckte att jag skulle plocka upp henne. Jag lyfte upp henne och då drog hon mig i håret, så hårt att jag tappade en tallrik på en annan tallrik som stod på en annan tallrik. Och alla tallrikarna flög i bitar, såklart. Och jag skar såklart upp fingret. Oj jävlar vad det blödde. Flisan klarade sig i alla fall och efter att jag opererat fingret med lite lindor och tejp så återgick vi till vardagagen, med minus ett finger i funktion.


Nåt annat kul då? Jag blev månadens vänsterpartist i örebro, det var ju kul för mig. Jag ska på 30årsfest om några veckor, också kul för mig. Flisan har lärt sig vart lampan är, kul för lampan, att den blir uppmärksammad alltså. Inget mer anmärkningsvärt kan jag komma på nu, så jag säger godnatt och bjuder på en bild på mig, Flisans morfar och Flisan själv som mamma tog sist vi sov över i huset.