.

Imorgon börjar den allra sämsta månaden. November. Och mitt snart 20åriga optimistiska tänk har börjat dala. Jag är trött. Jag har förbannat ont i rygg och mage. Känner mig ofta trött och ledsen, blä! Jag är sämst på att vila och ännu sämre på att göra något åt min ledsamhet. Jag är inte van tror jag. Brukar vara glad. Då gör inte November det hela lättare. Vecka 25 imorgon. Vill vara glad och pigg.

Jag älskar i alla fall lilla tjejen. Det är ett som är säkert.

Misslyckade kvällen och dagen

Nu ska jag berätta för er hur kvällen blev igår och hur dagen varit idag. Vi är tre utslitna tjejer, lite små sura och ganska fula om jag ska vara ärlig. Vi känner oss misslyckade. För mycket misslyckande har skett.

Vi cyklade till Maxim. Hyrde skräckfilm, de allra läskigaste och betalade dyra pengar för det. Vi påbörjade cyklingen till Willys och då har jag fått punka. Det behövdes inte riktigt för mitt självförtroende. Tjocka tjejen som får punka. Vi gick till Willys och köpte alldeles för mycket chips och godis. När vi lagt upp varorna på rullbandet, fått en konstigt blick av kassören med orden "Oj vilken fest det här blir", betalat och packat påsarna så ramlar jag framlänges och slår mig mycket hårt i knäet. Det blir knäpptyst i några sekunder. Det enda som hörs är chipsen som krossas under mig. Folk tänker "Dog den gravida kvinnan?" "Klarade barnet detta fall?" Cilla och Bestemalen tänkte "Får vi asgarva nu?" Jag säger "FAN" och reser mig upp och vi springer ut från Willys.

Hemma hos Bestemalen gjorde vi pannkakor och blev mycket mätta. Vi bestämmer oss för att inleda skräckkvällen och sätter igång den första filmen. Efter tio minuter bestämmer vi oss för att den var alldeles för läskig och stänger av. Andra sätts igång och efter 9 minuter inser allihopa att vi klarar inte att se mer på denna heller. Vi stänger av och sitter tysta. Jag får helt plötsligt sjukligt ont i mina bröst och gråter nästan av smärta. Ringer till kvinnokliniken som säger "Ja, du får väl lägga dig ner och vila" Jag blir sur och går och lägger mig. De andra gör likaså. Det var den skräckkvällen.

Vi vaknar alla upp och äter upp pannkakorna. Sen sätter vi oss och stirrar. Efter två timmars stirrande lade vi oss i stora sängen och de lade sina händer på min mage.Jag tänkte att om jag hade varit lesbisk och tänd på Bestemalen och Cilla så hade jag kunnat utnyttja situationen och säga "Längre ner" hela tiden. Tyvärr så är det fortfarande män som gäller för mig, men kul hade det varit. Efter otaliga försök att få tösen att sparka, så gjorde hon det tillslut. Mina vänner var helt lyriska och och skrek girigt "MER, MER!!!" Det hade alltså kunnat vara en sexscen. Tillslut tröttnande tösen på att underhålla och slutade sparka. Då blev Cilla sur.


Sen åkte vi till Ikea. Det var det mest onödiga jag gjort så det orkar jag inte skriva mer om.


Nu sitter vi här och är slitna och trötta. Vi har ätit tacos och sovit. Bestemalen ska på dejt inatt och jag och Cilla sitter och rycker oss själva i håret i trisstess. Cilla gjorde sönder Bestemalens familjs micro förut. Det rök och spraka och sedan dog den. Det var kul.

Hejdå från tråkstugan


Uppdatering

Det har kommit till min kännedom att telefonklippet ej fungerat. Nu fungerar det.

Fel på statistik

Det står att två personer har läst nakeddays de senaste 4 dagarna. 2 unika besökare. Hatar ni mig helt plötsligt? Fast om ni hatar mig borde ni ju läsa och tolka om i och för sig. Hm. Och många kommentarer har jag fått. Från fler än två personer. Måste vara fel? Men... vad gör jag åt det? Eftersom jag inte är i närheten av att vara en "superbloggare" så kommer inte någon bry sig om att jag inte kan se min bloggstatistik. Ingen kommer visa förståelse. Vilket jävla orättvist samhälle vi lever i. Jag blir rädd för världen, rädd för hur allt utvecklar sig. ALLA HAR RÄTT TILL SIN BLOGGSTATISTIK. Det är en rättighet.

Hehe.


Typ några dagar?

Jag har räknat ut att det är 2736 timmar tills tösen kommer. Om hon kommer på rätt dag. Det låter ju som ingenting, inte sant? Erkänn att det låter makalöst kort.

Jaja. Godnatt

Spök

Jag har två vänner som jag känt sedan barnsben. Bestemalen och Cilla heter dessa. Vi har aldrig hatat varandra. Möjligen på dagis när Cilla lurade mig att hundbajset på marken var lera, så att jag åt det. Varför jag tyckte det var okej att äta lera är en annan fråga. Vi har i stort sett alltid tyckt om varandra i alla fall, jag och mina vänner.

Vi brukar mysa ihop. Ordna mysigt med täcken och kuddar. Och chips och dipp. Imorgon ska vi inte mysa alls, inte ens i närheten. Vi ska ha en rejäl skräckkväll och bli så rädda att vi kissar på oss flera gånger om. Kissar vi inte på oss har vi misslyckats med den rejäla skräckkvällen. Vi ska se skräckfilm, berätta skräckhistorier och pynta Bestemalens hus med hemskheter. Till det ska vi äta läskig mat. Vi funderade på vad det skulle vara och kom tillslut fram att pannkakor var det mest skrämmande vi kunde komma på. Med grönfärgad grädde och blodröd sylt. Kanske sirap, som får vara slem? Skräck och pannkaka.

Bestemalen ska klä ut sig till djävulen, för att hon ser mest ond ut. Cilla till spöke med lakan, för att hon har många lakan och jag till troll, för att jag är tjockast. Och lilla Tösen klär ut sig till karatekid, för att hon sparkar så mycket.

Alleman i livbåtarna, här ska skräcken flöda!

Här är bilder från våran Halloween 2007? 2008?










Hallå hallå vem är det?

Okej. Jag måste bara lägga in det här videoklippet. Förmodligen kommer ingen att varken förstå eller skratta. Men. Jag vill och måste försöka få fram hur fantastiskt roligt det är att ringa hem till Bestemalens hemtelefon. Jag har spelat in ett videoklipp där jag låter er höra hur det låter. Förlåt för ett antal skrattavbrott. Jag hade otroligt roligt när jag spelade in detta. Here it goes.



Självklart är inte nummret till Bestemalens familj 112. Det var bara på skoj. Hej.

Föräldrarmöte

Innan jag börjar detta inlägg på riktigt vill jag bara säga hur kul det var med all respons det blev på "Listan" - inlägget. Folk har kommenterat, mailat på facebook, smsat och ringt och sagt hur roligt det var. Och berättat om fler saker som de varit med om i intima sammanhang. Det kommer alltså en fortsättning på denna lista inom kort.
Nog om det.

Här sitter jag i sängen och lyssnar på Cornelis. Jag har druckit äppeljuice och spillt ut halva glaset på mig själv. Har tidigare idag spillt kaffe på mig själv. Är väldigt dålig på att dricka. Jag välter glaset/muggen för tidigt och får det inte riktigt tillräckligt nära munnen. Allt rinner ut. Måste öva på det. Jaja. Jag har haft en riktigt bra eftermiddag. Erling hade ärenden i örebro så vi hängde hos mig i några timmar. Man kan kanske säga att vi hade föräldrarmöte. Vi pratade om uppfostran och om det är möjligt att på riktigt älska någon man aldrig träffat. Jag tror man kan det. Sen somnade jag helt plötsligt. Har aldrig kunnat göra så förut, bara somna huxflux. När jag vaknade klagade jag på ond rygg och bad om massage. Erling gjorde sin plikt och masserade mina axlar tills jag inte hade ont längre. Ah vad livet känns lättare med smärtfri rygg.

Nu ska jag prata med min lillebror. Vi brukar ofta sitta och prata på kvällarna. Ofta alldeles för länge då han brukar försova sig på morgonen. hehe. Vi säger så för ikväll. Godnatt.


Petter Kroon 3 år?

Petter - Alltså, sparkar den? Eller rör den sig bara?
Jag - HON sparkar
Petter - Okej
Jag - Mm
Petter - Jag sparkades också idag
Jag - Kanske inte riktigt samma sak?
Petter - Du älskar henne mer än mig!
Jag - Nej lika mycket
Petter - Svikare
Jag - Tönt
Petter - Tjockis
Jag - Sverigedemokrat
Petter - Apa
Jag - Ettapladdare

Så fortsatte vi.

Att tro lite för mycket om sig själv

Lejonkungen träffade en kille på krogen igår. Hon var mycket full och hon minns inte allt vad de sa till varandra. Hon minns bara att de bytte nummer och vi minns att hon ringde honom i taxin hem. Idag har Lejonkungen ångest för att hon inte vill träffa killen igen, men hon vill heller inte såra honom. Hon funderar på att skriva ett sms där hon förklarar att han är en bra kille men att hon inte vill något mer med honom. Jag förklarar pedagogiskt att hon absolut inte kan göra så. Ska tilläggas att killen inte har hört av sig. Ändå vill hon skicka detta sms Lejonkungen menar att hon VET att han kommer höra av sig och det gäller att ha framförhållning i sina dissningar. Lycka till i livet Lejonkung.

Lejonkungen är Bestemalens syster. Vi kallar henne det för att hon tyckte om lejon när hon var liten.

Gravid, det nya sexiga?

Trott eller ej, men igår var jag ute på krogen. Jag hade egentligen inte tänkt att gå ut mer men Bestemalen tjatade och mutade med att betala inträde.

Det hände lite lustigheter.

Jag hade ställt mig vid väggen med ett urdrucket glas cola där det endast fanns isbitar kvar, och kollade på Bestemalen och Cilla när de dansade. Jag dansar sällan och dansar jag, så håller jag för öronen för att jag spyr på dagens jävla populärmusik. Woääk! Nu var den största anledningen till att jag avstod dansen att jag till varje pris ville undvika vassa armbågar i magen. I frid stod jag där tills en kille dök upp och frågade om jag ville dansa. 
Jag - Nej tack.  
Killen - Jo, men här kan du ju inte stå hela kvällen.
Jag - Men jag vill inte dansa
Killen - Nehe, ge mig en anledning!
Jag - Jag behöver inte ha någon anledning, jag vill bara stå här.
Killen - Nej, förklara dig nu!
Jag - JAG HAR EN BEBIS I MAGEN OCH VILL INTE DANSA JUST DÄRFÖR!
Killen - Men du, bättre kan du. Det var den sämsta undanflykten jag hört.
Jag: Suckar och kollar bort.
Killen: Ger min mage en liten dask. Tillräckligt hårt för att känna att jag faktiskt hade en bebis i magen och inte tillräckligt löst för att jag inte ska ilskna till. Rejält. Jag höjer glaset och tänker kasta colan på honom. Inser att jag druckit ur colan och att det är lite fjantigt att kasta is på någon. Istället skriker jag
Jag -  VAD GÖR DU?
Killen - Alltså sorry!
Jag - Seriöst, gå nu. Det där var faktiskt inte kul.
Killen (ser uppriktigt ledsen ut) - Förlåt. Förlåt. Förlåt.
Jag - Det är okej, men man slår inte en gravid tjej i magen.
Killen - Förlåååååååååt.

Senare, när jag stod i kön för att köpa en ny cola, får jag helt plötsligt en öl i handen av en kille.
Killen - Här får du.
Jag - Alltså... jag dricker inte öl
Killen - Men drick för min skull
Jag - Nej, alltså tack för att du köpte. Men jag kan inte.
Killen - Kan inte?
Jag (börjar bli sur igen) - Nej, just det!
Killen - Så jag köper en öl till dig och du vägrar dricka den? Du behöver inte ligga med mig bara för att jag köpt en öl till dig.
Jag - Nej men jag dricker inte för att jag är gravid!
Killen - Sure! Den har jag hört förut, så jävla sämst!
Jag: Lyfter på skjortan och blottar mitt vita linne som avslöjar min sanning)
Killen: Gör en konstig min, skrattar lite och säger "Shit" Sen tar han ölen och går.

Nu låter det som jag vill ha sagt att jag fortfarande blir uppraggad. Att jag vill poäntera det faktum att jag fortfarande kan bli sedd som attraktiv. Nej nej, så är inte fallet. Jag är inte sån och det vet ni nog. Det jag vill föra fram med detta inlägg är några frågeställningar. Jag är förbryllad. Slår man någon i magen för att ta reda på om hon verkligen är gravid? Går ogravida tjejer runt och säger att de är gravida för att slippa bli uppraggade? Enligt ölkillen hade han ju hört den ursäkten förut. Så min uppmaning till er, kära läsare. Slå ej en gravid tjej i magen. Och ljug ej om att du är gravid. Det gör livet svårare för en på riktigt gravid tjej.

Det var en riktigt kul kväll, verkligen. Men nu stänger jag butiken för krogen. Min lilla flicka sparkar varje dag och jag blir tyngre och tyngre. Från nu till några månader framåt, ingen högljud fest eller liknande. I februari blir det
dock andra bullar. En annorlunda slags fest kanske. Bebisfest med lilla tjejen, varje dag. Åh vad jag längtar.


Listan (Obs: Något magstarkt. Läses ej av känsliga läsare)

De allra mest avtändande sakerna män gjort och sagt - LISTAN!
UPPLEVDA HÄNDELSER AV BEKANTA, MIG OCH MINA VÄNNER!

1: Kolla ner på ett par fint målade naglar under "eftermys" och säga "Usch, har du nagellack, jag HATAR nagellack"

2: Le dumt och säga "Jag är en riktig myskille, en svärmorsdröm"

3: Under uppraggningsfasen säga "Jag tänker bara på sex, nej förresten, ibland kvinnor också"

4: Under en akt knacka på axeln och säga "Du, det här går inte.. jag tänker på mitt ex, du rör dig som henne"

5: Säga "Du, jag har legat med skitmånga, så jag kan min grej, om du förstår vad jag menar" och peka ner på sin Petter-Niklas

6: Morgonen efter "första gången" gå upp och sätta sig vid tv-spelet, utan att säga ett ord. När tjejen detta hände frågar om de ska kolla på en film, svarar han inte. När tjejen frågar om hon ska gå säger han "Ja, min tjej kommer snart" (Obs: Kvällen innan hade killen sagt att han var singel och sökande. Bara att man säger något sådant gör ju det hela värre, och stört roligare)

7: Mitt under en akt, resa sig och säga "Fan vad sugen jag blev på mat, har du några mackor hemma?" Och sedan, efter mackorna är slut säga, "Äh fan, jag tror jag drar hem"

8: Under en dejt säga "Jag älskar verkligen Angelina Jolie, mörkhåriga tjejer är fan hetast i världen!!!!!!" till en blond tjej.

9: Under akten hemma hos killen upptäcka att han ligger och stirrar på sina uppsatta nakenbilder på diverse tjejer.

10: Säga fel namn under en akt och sedan skylla på att "Min mamma heter det"


Bestemalen åter igen sämst

Bestemalen gick hem med en kille. Och gjorde sådant som ungdomar gör. Sådant som jag blev gravid av. Ja ni fattar vad de gjorde. På morgonen när de vaknade nyktra och bakis ville killen ligga igen. Bestemalen hade ingen lust och försökte skämta bort det med orden "Jag ligger inte nykter"

Dagen efter skrev hon ett sms "Yo Bro. I wanna a Hoe" Detta skulle kommit till mig. Men hon råkade skicka till gårkvällens liggkille. Han svarade med ett frågetecken. Då är Bestemalen så jävla dum i huvudet att hon skriver tillbaka "Oj skicka fel" UTAN NÅGON FÖRKLARING. Detta är så roligt att jag nu kan avsluta mitt liv i frid.

Paus till Fredag

Nu är det dags att växla pengar, hämta pass, joxa med Rakel och säga "hejdå föralltid" till Bestemalen. Hon är mycket orolig för mig och bebisen. Hon tror att vi kommer dö i London. Jag tror jag ska fejka min död och sedan aldrig mer höra av mig till henne.

Idag går jag in i den veckan där barnet skulle kunna överleva om den föddes. 23. Det är ju sanslöst... När jag läste det tänkte jag i en sekund "Men kom nuråå!" Men självklart vill jag inte det på riktigt då hon ska växa färdigt först och få stora fina bebiskinder som jag kan nypa i. Vi väntar till februari. Jag är ett virrvarr av känslor inför detta. Det känns skräckfylltfantastisktglädjeorolyckarädsla. Försöker förstå hur mycket jag kommer älska henne men det går inte. Älskade lilla!

Nu har jag ätit 10 clementiner på raken och ska snart gå och dunka huvudet i väggen för att vakna till från min resfeber/bebisfeber/älskabebisfeber/clementinchock. Vi tar paus tills fredag, då jag inte kommer sitta på internetcafe i London.

Hej!

Hemma

Precis hemkommen från Stockholm. Jag har haft det riktigt trevligt. Igår var jag på fest i huset där Erling bor. Jag glömde ibland att jag var gravid och trodde, trots att jag inte drack, att jag var berusad. Det är som det där med att vara bakis. Det är lite av en känsla också. Idag levde jag bakis tillsammans med de andra i huset och åt pizza och kollade på rolig tv. Sen gick tåget hem.

Nu är min kropp chockad av sömnbristen. Jag sover ca 11 timmar/natt nu förtiden och med denna natts 3 timmar blev det lite knas i huvudet nu på kvällen. Jag kallade mamma för pappa och Petter för Peter. Osv. Detta ska strax återställas då jag snart ska däcka. Dock har Tösen börjat sparka och röra sig rejält på kvällarna när jag ska sova. Då blir det svårare. Sparkar bäst som sparkas sist baby.

En grej som jag har tänkt på den senaste tiden är hur jag ska göra med bloggen. Jag har den senaste tiden bloggat mycket mindre och det finns en anledning. Någon människa har lämnat obehagliga kommentarer till mig, samt mailat. Jag har skickat kommentarerna till blogg.se och försöker få fram personen bakom mailadressen. Det läskiga var att denna person har skrivit en lång utläggning om mig, från bloggens start tills nu. Citat, händelser och åsikter om saker jag skrivit, under 2,5 år. Kanske inte låter så obehagligt, men det var skrivet på ett makabert och skrämmande vis. Kanske är det så att denna person nu läser detta och fortsätter. Shame on you. Men jag får väl skylla mig själv. Och lösenordsskydda bloggen tänker jag inte heller göra. Vi kör på.

Jag vill kunna skriva personligt och jag vill kunna skriva skämtsamma saker. Han man en hyfsad hjärna ska man kunna fatta att jag inte menar allvar med att bebisen gjorde roundhouse kick. Det var någon kommentar om att bebisar sparkar för att de lär sig röra sig på de viset, och att de inte alls kan utveckla några kicktekniker. Eh? Jaha, så jag trodde det? Kära nån. Om jag skrev ner alla nojjor och alla gråtattacker jag får gällande denna lilla tjej så skulle ingen läsa bloggen. Jag skriver om gravidititeten med en skämtsam ton och fattar man inte att jag i v e r k l i g a l i v e t tar detta på fullaste allvar, kan man sluta läsa denna blogg från och med nu. Blir jag allvarlig och seriös i bloggen, märker ni det. Men, märk också förtusan när jag skämtar. Det är min vädjan.

Nej som sagt. Jag är trött och ska sova ikapp så jag är pigg i London!

Just ja! En liten grej till. Vi har bestämt namn till 100 % nu. Jag övertalade Erling när han var full och han lovade. Det räknas. Det vackraste namn jag har hört till den vackraste flickan. Jag håller på det ett tag till. Kan dock säga att det inte är ett namn som jag nämnt tidigare i nakeddays. Alltså inte Tuva eller Bajse. HAHA. Godnatt


JAG DÖR

HAHAHAHA. Detta har jag missat. Nu har jag skrikit en kvart. Mamma och pappa blev väckta och pappa skällde på mig. Jag sa att det kunde inte hjälpas. HAHAHAHAAAA


Vi har det kult

Nu när jag blivit såpass gravid att det känns konstigt att gå på krogen och såpass gravid att jag är för tjock att komma ut ifrån ytterdörren, spenderar jag mycket tid tillsammans med min lillebror och hans tjej Anna Morris. Hon är cool. Jag har börjat hänga med dom så mycket att jag snart får skicka iväg relationstatusförfrågan på facebook till de båda. Ikväll har vi snackat skit om en person. Det ska man inte göra men denna person har en gång skrikit ut sitt hat mot både mig och Petter, så vi skiter i att skitsnack är skit, i detta fall. Såhär lät det.

Petter - Han är Sverigedemokrat, tror jag.
Anna - Han har så stora öron att han kan flyga med dom.
Jag - Han kan fan ligga med mustaschen, den är så styv.
Petter - Han låter som en igelkott när han pratar
Anna - Har ni sperma kring munnen?
Jag - Va?
Petter - Va?
Anna - Ja, ni är ju alldeles vita
Petter - Men det är ju idomin, för torra läppar!
Jag - Nej, vi har en burk sperma här i huset som vi kletar på lite varstans.
Anna - Det gör säkert Sverigedemokraten med ligger med mustaschen
Jag - Haha!
Petter - Ska vi prata om något annat?
Anna - Ja
Jag - Ja

Sen börjar vi prata om en rolig kvinna på debatt och hur underbart fantastiskt söt rolig otrolig och jävla rolig Ha de så kult-videon är. Jag vill adoptera honom. Petter och Anna vill också det. Jag tror att jag har större chans eftersom han då skulle få ett syskon och leka med. Petter och Anna tror att de har större chans, för att de inte är lika tjocka som mig. ALLTID SKA MAN FÖRLORA!!  Alla kan säga "DU ÄR FÖR TJOCK" till mig och vinna. Den slår allt. Jaja, här är videon.



Drar

Har i hela mitt liv trott att ens gravida tid i livet, skulle vara den lyckliga. Ack så fel jag hade. Det finns nog ingen period någonsin som jag har varit mer nere. De bra dagarna är underbara och fyllda med skratt och lycka. De andra dagarna är jobbiga, tjocka och besvärliga. Idag var en sån dag. Då frågade Rakel om jag ville hänga med till London på tisdag. Jag funderade en halvtimma sen tackade jag ja. Om inte det pigga upp, så vad? Har egentligen inte råd men det är ju en värdslig sak. HAHA ni fattar ordvitsen? Värdslig, London, HAHA. Jag har kul.
Hoppas verkligen att det finns goda clementiner där. Annars får jag betala extra för ett ytterligare handbagage med clemisar.

Ja, detta piggade upp mig något. Annars är det en seg tid nu. Jag dränker mig i clementinsaften lite grann. Hej


Elsa Williow

Tackar min kära vän Elsa som fixat nya bloggdesignen. Är prima nöjd. Tack tack hemskt mycket tack. Jag tillägnar Elsa kvällens youtubelåt. Och i refrängen sjunger man just "Tack tack hemskt mycket tack" I stället för hej hej och det. Bra! Tack och hej.

Imorgon blir det bättre bloggning.


Bara extremt kort

Nakeddays är dålig nu i dagera. Jävla blogg. Det beror på magont och clementinbrist. Annars har jag färgat håret rött. Ett rent infall. En impulsivitet, sådant jag gillar. Det var så det var när tösen blev till. Jag sa till Erling "Du, skulle det inte vara sjukt roligt att göra en unge här och nu?" En impulsiv grej liksom... Nja, så var det inte. Men rött hår blev här och nu. Det blev ganska snyggt.

Jag väntar med att skriva igen tills jag inte har ont och jag har clementiner i munnen.
Hej


Roundhouse-tösen

Inatt spakade Tösen på riktigt för första gången. Jag var inte alls beredd och skulle precis somna. Var emellan vaken och sovande. Hade helt glömt bort allt som hade med graviditet att göra när plötsligt BONK. Jag hoppar upp som en guttaperkaboll och dansar segerdans. Woho! The Baby can kick. Roundhouse-tösen. KickAss-girl.

Här är hon förresten


Efter den bilden togs har hon växt en del. Och när hon växer, växer även jag. Dock är jag inte lika cool som henne. Och jag kan inte göra Roundhouse kick heller. Hon är oövervinnerlig. She makes me fat.


Nu ska jag och tösen dansa Riverdance. Hej!

Dumdristig eller härligt impulsiv?

Jag, Bestemalen och hennes Bestemor åkte till kvällsöppet på Marieberg. Likaså gjorde resten av världens befolkning. Jag köpte en stor jäkel till väggprydnad för närmare tusenlappen. Den var ljuvlig och jag var bara tvungen att ha den. Sen kan man fråga sig om jag är dumdristig som köper sådanna saker istället för sängar, hyllor, soffa, ja behövliga möbler eller om mitt impulsiva köp är lite härligt. Själv tycker jag att det var bra gjort. Det visar att jag är mig själv, lika impulsiv som alltid. Jag gillar den sidan hos mig själv. Tusen kronor fattigare och en väggprydnad rikare.

I helgen skulle jag ha jobbat på UnderbaraBarn-mässan i Stockholm, om jag fått bestämma. Men nu blev de planerna inställda till min bokade tågbiljett och min novemberlöns förtvivlan. Suck. Men, jag åker dit nästa helg. Där ska jag först träffa min spärrvakt, Tove. Vi ska sitta i Gamla stan och äta på vårat bästa ställe. (Där satt vi när jag sa att jag misstänkte att jag var gravid. Jag hade tydligen "betett mig konstigt" innan jag sa det och Tove hade hela tiden trott att jag skulle säga att jag var kär i henne. Sen när jag berättade om mina misstankar var det första hon sa "FAN VAD TUR!" Varpå jag frågade "Vadå tur?" "JAG TRODDE JU ATT DU VAR KÄR I MIG" Haha hon är knasig) Sedan ska jag åka till vidare till mannen som gjorde mig gravid. Han är lika glad som jag att vi ska få en dotter, om möjligt gladare? Jag har hört att han går runt på jobbet med ultraljudsbilderna och ropar "KOLLA VAD JAG HAR ÅSTADKOMMIT!" En stolt blivande farsa helt enkelt, visst är det härligt?

Ikväll spelar jag Bob Dylan. Han är allt bra han.
Godkväll

Kolla kolla

Kvällen är lugn med doftljus och Nationalteatern i min nya cdspelare. Jag ont i kroppen. Det börjar kännas lite tungt i kroppen. Sorgligt med sant. Jag har gått upp 189 kg nu. Eller, 6. Men det känns som 189.

Petter kom in för en stund sedan och sa "Va, den låten du lyssnar på nu trodde jag att jag hade gjort själv, FAN" Jag skrattade och sa "Men jag har ju lyssnat på den sedan jag var 15 typ, hur kan du inte ha hört den?" Petter svarar "Vet inte, men nu är jag helt knäckt över att jag inte är upphovsman, livet är skit"

Det var denna han sörjde över. Och visst skulle man vilja ha skrivit denna ja!
Nationalteatern - Kolla Kolla


Det känns lite tomt i huvudet på saker att skriva om. Jag är trött och asIwrote, har ont i kroppen. Petter ska visa mig hur man står på huvudet utan att hålla i händerna. Jag har sagt att han får 600 spänn om han klarar en minut. Hoppas att han misslyckas, för jag har fanimig inte ens en hundring. Yes. Hej.




Givande samtal på söndagskvällen

Jag - Jag drack sjukt äckligt kaffe imorse
Bestemalen - Jaha
Jag - Tänk dig bajs som har legat i en soptunna med lever, som sedan möglat och sedan har någon sprutat ätika på det. Så smakade kaffet
Bestemalen - Sure
Jag - Mmm...
Bestemalen - Heter jag fortfarande Åke i din mobil?
Jag - Ja
Bestemalen - Haha. Om du och jag fick en son och döpte den till Jimmy skulle den heta Jimmy Åkesson
Jag - Va?
Bestemalen - Ja, jag är Åke och då blir det ju Åkes son, alltså Åkesson.
Jag - Smart. Jag ska sova nu
Bestemalen - Jag med. Hejdå


Buskefynd!

Petter, mamma och jag åkte till stora Coop. Jag handlade clemisar och Petter handlade svartvinbärsdryck. Jag sa att han var äcklig, svartvinbär är äckel. Mamma hade inget att handla. Däremot bestämde hon att vi tre skulle gå runt parkeringen till buskarna mot stora vägen. Hon hade nämligen glömt en hel väska med kläder och skor på parkeringen några dagar tidigare. Nu tänkte hon att någon tjyv hade tagit väskan men hällt ut allt innehåll i buskarna 500 meter bort. Jag och Petter skrattade åt mamma. Men tji fick vi. Hennes skor och kläder fanns kvar. Det enda som saknades var ett badlakan. Medan jag hjälpte mamma och leta i buskarna (har rivit upp tre sår i ansiktet nu) kastade Petter ekollon på oss och ropade "DÄR ÄR EN ÖL BURK MAMMA, ÄR DEN DIN?" och "DÄR ÄR EN THINNERTRASA MAMMA, ÄR DEN DIN?" När han ropade det sista gick en tant förbi och sa strängt "Sånt där skojar man inte om!" till Petter. Jag ramlade ihop i buskarna av skratt.

Ni vet såndär doft som kommer när man tänder en tändsticka. Jag är sugen på det. Finns det något som smakar ungefär som det doftar? Jag kan ju inte äta tändstickor liksom. Framför allt inte en brinnande. Eller?

Trött

Jag är världens tröttaste tjej. Helt slut trots att jag sovit tolv timmar/natt de senaste fyra nätterna. Den enda gången jag klivit upp ur sängen idag var när jag skulle sminka mamma. Hon och pappa är på brölopp och jag fick den stora äran att göra damen vacker. Och det blev hon.

Jag är lite nere. Lite deppig och låg. Borde inte vara det med en clown i magen och allt bra som egentligen händer. Men nu är jag det och får väl helt enkelt bara vänta tills det försvinner. Medan jag väntar kan jag kanske övertala Anna och Petter att äta pizza med mig ikväll. Det blir kult och det kanske låter gott.

Ett tråkigt inlägg. Kanske det allra mest trista jag någonsin skrivit. Men något inlägg måste ju ta det priset, så det blir just detta.

Amen och tack jesus i frack

Varför är ensamheten alltid som värst, när man inte vill vara ensam. Och längtan efter ensamhet som starkast när man är omringad av människor?

Jag är dålig på att må bra i ofrivillig ensamhet. Konstig mening. Lika mycket som jag älskar ensamhet, lika mycket hatar jag den. Jag älskar att kunna gå iväg, få vara ifred och sjunka ner i en eller annan djup tanke. Ofta har jag kollat tillbaka på perioder i livet då jag varit mycket ensam och vuxit i mig själv. Som när jag bodde i Stockholm och väldigt ofta spatserade runt ensam på gatorna. Den tiden uppskattar jag och längtar tillbaka till ibland.

Den delen av ensamhet som jag hatar är den ofrivilliga. När tankarna nästan kväver mig och gör mig snurrig. Det blir mycket sådant nu. Ena stunden glad andra stunden ledsen. Ena stunden klok, andra knäpp. Det är i de ledsna och knäppa stunderna jag hatar att vara ensam i.

Ikväll var en sådan stund. Jag går inte hand i hand med de kvällarna, vi går på olika sidor och jorden och förstår inte varandra. Nej, jag blir allt annat än klok.

Försökte ändå göra någonting bra av kvällen. Tände mina nya doftljus och skalade nyinköpta clementiner. Luktade på skalen och släckte ner rummet. Gjorde en spellista med vagvisor till lilla flickan. Tårarna rann när Sven-Bertil Taube sjöng Sov på min arm. Hon rörde sig mer än hon gjort förut. Hon finns. Hon hör vad jag säger. Min lilla tjej.

Sov på min arm!
Natten gömmer under sin vinge din blossande kind.
Lycklig och varm snart du drömmer,
flyr mig i drömmen som våg flyr vind.
Fångas igen. Flämtar. Strider.
Vill inte. Vill. Och blir åter kysst.
Slumra min vän! Natten skrider.
Kärleken vaktar dig ömt och tyst.

Jag kanske blir klokare om jag sover. Det blir jag nog.
Hej.