ÅH

Myggbiten av en humla. Ajajaj


Kräftor

Ikväll är det kräftskiva och mitt problem är rätt allvarligt i samanhanget. Jag vågar inte äta kräftor.

Förästen har Nakeddays blivit utsatt för ett rån varav ett länkning och en bild.

Kort inlägg då det nu blivit dags för mat. TJAO

Mamma Mia

Albin fick nog lite dåligt samvete att han sovit bort havla dagen och när han märkte att jag var litesur för det så sa han att han ville bjuda mig på bio ikväll. Mamma Mia blir filmen och mysigt ska det bli. Men nu funderar jag på om han somnat igen, fast denna gången i duschen... pojkvänner alltså....



Någon som sett den som tyckte att den var bra/dålig?

TJAO

Hittade en GAMMAL bild på Albins dator


Waa?

Drömde inatt att bestemalen konverterade till Judendomen....
Varför drömmer man sådant?

Let's call it music

Nu lite rapport från musiken då...

Första gitarrlektionen på kulturskolan var av den pinsama grejen. Hade inte räknat med att få börja med rätt så mycket svårare grejer än vad mina händer behärskar. Så, jag ska aldrig mer säga "Ja, jag kan spela gitarr" Och jag ska verkligen aldrig mer säga "Jag kan fingerpicking" för enligt läraren kunde jag inte det. Det jag kan med plockning har jag självregiserat så kanske inte så konstigt att jag fick kritik för mitt egenskapande. Men ackordskunskaperna klagade han inte på iallafall. Lucky me. Vi kom överens om att det jag ville få ut av den ettåriga kursen var att utveckla mitt kompande av sånger jag sjunger och skriver själv.

Direkt efter den pinsama lektionen var det dags för sångensemblen, vilket gick inte bara bra, utan överaskande bra. Blev snabbt imponerad av de tre andra som ingick i ensemblen, vilka röster de hade! Det lät bra och jag tror den kursen kommer bli väldigt spännande och jag hoppas innerligt att jag kommer utvecklas under detta fördjupningsår.

Det tar sig sa fisken på kroken?

Fler och fler läsare, och det gör mig gladare än clownen själv!

Vaknade precis upp i miniatyrsängen som ägs av pojkvännen. Vi vaknade för ca två timmar sen och efter lite morgonmys ville jag gå upp men då somnar den jäveln om och vägrar vakna. Jag gick högljudt upp ur sängen och klädde på mig kläder, hosta(med flit) och sjöng högt. Jag ville ju att han skulle vakna! Nu är det hög musik på i huset men jag har ännu inte märkt av något levnadstecken än....

Ska hälla vatten på honom nu!


Ohyes!

I'm readdy! Om två timmar har jag den första gitarrlektionen i fördjupningslinjen på kulturskolan.I våras strax efter ansökningsdagarna kom brevet där det stod att jag lyckats komma in, jag blev så glad.
 Ska verkligen satsa hårt på dethär nu och inte strunta i lektioner eller slarva med läxor, det gör jag reda tillräckligt i skolan.
Soooo I'ts timeeeee foooor!




Idag tror jag Jazz/soul stod på dagens schemat så jag ska värma upp med lite Lois Armstrong nu



HEllO Darling this is Lois Darling

fotot

Min Mamma ville prompt ha ett fotografi på sina två barn så i söndags tog hon mig och Petter till ett redan utsett ställe i stadsparken och där skulle vi bli fotograferade. Momors gubbe är lite av en fotograf och han skulle fixa jobbet gratis så därför var det han som skulle ta kortet. Jävlar vad misslyckat det blev. Petter valde ett par avklippna byxor som får hans ben att lika två strån. Sen ruffsade han till håret på ett sätt som han inte alls klär i enligt hans syster mening.
JAG, såg inte klok ut. Jag hade valt en för kort skjortklänning och under det hade jag svarta strumpbyxor,på koret vart det inte snyggt på långa vägar Mitt hår var nyfriserat och jag såg smutsig ut om jag får säga det själv.
Väl på plats fanns det inte mycket mer att göra än att Poosa så proffsigt man kunde och hålla sig för skratt när mamma hela tiden sa "Petter ta bort händerna från ansiktet" (ja, han tramsade min min lillebror)

Korten ska iallafall tas om nästa vecka...


Like A Wave


Thats my religion

Religionlektionen idag var rätt intressant. Eftersom saker folk säger i klassrummet är sekretessbelagt får jag nog inte skriva nåra uttalanden men skumt, skumt....

Dille, Mindy, Gjossan och jag gick upp på stan efter vi fått reda på att Engelskan var inställd. Då engelska inte är ett av mina favoritämnen blev jag lycklig och vi alla var på gott humör. Jag lämnade dock gänget för att gå tillbaka till affären där jag igår inhandlade I.D makeupen. Frågade lite hur jag egentligen skulle lägga på "mineralmjölet", hade stora problem med det i morse. Jag fick det förklarat och jag bokade även en tid för en ögonmake.

För mycket sminktalk herrar? Blir inget mer sådant nu på ett tag nu I'll promise yaa..

TJooA


cykelhelvete

Dea och jag sitter hemma i Max kök och resan hit var lite omskakande. Vi märkte av däcket på mammas cykel var lite rangligt så vi  hoppade av och kollade ner på däcket. Då small det, En Jävla smäll! Dea fick hjärtklappning och jag asgarva. Vi ställde cykeln i ett cykelställ och promenerade den resterande biten.
När vi berättade om cykelolyckan för Max löd hans utlåtande såhär
"Det betyder ju...."
Vi "Vadå?"
Max " ... Att ni är tjocka"
Tack din jävla fan!

en grej...

Jag trillade idag när jag sprang. Inte bra!


I.D

Jag är ju som ni säkert vet mycket intresserad av Make Up. Jag använder inte mycket smink med det jag använder vill ja ha kvalitet på och det gör ju att studiebidraget inte alltid räcker till. Jag är svag för lysterfoundations och transparanta löspuder, en mjöligt puder som saknar färg.



Jag har länge varit nyfiken på märket I.D då jag från alla möjliga håll hört att det är ett märke av hög klass. Hade trott att märket bara såldes i Stockholm och Göteborg så jag vart inte lite förvånad när jag påväg till skolan såg en skylt som det stod. "I.D 10%" Så, idag när lönen var ett faktum på kontot drog jag med mig Dea in i affären/salongen där sminket fanns.  Jag fick en ganska lång introduktion och efter den bestämde jag mig för att lita på allas tips och försäljarens löften om "Drömhy" Jag köpte Mineralfoundation, löspuder och en fin Rouge.

Bryr mig inte om att skriva vad det kostar, då det finns vänner som kan börja driva med mig.
Men. Dyrt som in i helvete var det.
 


Lissan

Det ringde och jag blev erbjuden en heldag på liseberg med gratis mat och inga köer till karusellerna.
Jag sa "JAAAA" och antog erbjudandet.





Visste ni förresten att Lisebergskaninen är kusin med Hulken?

Jag bröt inte något alls

Jag klarade mig helskinnad från några som helst stukningar eller frakturer så jag är nöjd. Jag ska väll inte säga att löpturen gick prima och det kändes guld. Det var rätt motigt och jag blev snabbt rätt trött. Men i överlag var det underbart och hade framtills samtalet med Dea tänkt att köra en tur innan skolan imorgon bitti, men vi bestämde att vi skulle ut och gå en runda istället. Då kan jag ju lägga fram ideerna om Sexbloggen!

Eftersom Albin varit här över natten ser det rent ut sagt förjävligt ut på mitt rum. Vi har för vana att kasta omkring saker och sedan jag skaffade löshår ligger det hår, stylinggrejs, hårborstar och annat jox över hela rummet. Jag har ju en deal att sköta så jag måste skärpa mig angående städningen. Dealen är så att om jag och petter städar våra rum och bäddar egna sängar får vi en varsin LapTop. Jag har inte sköt dealen så för min del blir det nog ingen.

Tjoo


Spring i benen

Ni vet, jag bröt ju ett ben i foten i början av sommarlovet. I samband med det försvann också alla förväntningar inför tävlingssäsongen. Nu börjar foten kännas hel igen och jag tänkte om ca 15 minuter dra ut på en liten provjogg för att se om jag håller.

Skolan har ju dragit igång igen och schemat för första terminen ser faktiskt skönt och roligt ut. Mycket musik och framför allt INGEN matte eller naturkunskap. Det passar mig perfekt eftersom lektionerna i en naturkunskapssal inte passar mitt psykiska välbefinnande och i skolan ska man väll ändå må bra?

Ikväll ska jag ringa Dea och muntra upp henne med roliga ideer. Har jag skrivit om min ide till Sexblogg? Ska ta upp det med henne och se om hon är sugen. Kanske skulle lägga till det i vårat gemensamma projektarbete. Skulle fan ge min vänstra arm för att se våran handledares min om vi sa "Vi ska inte ha VisProjekt längre, vi ska starta Sexblogg"
Något att spåna på äre...

Så, håll tummarna för nu ska jag ut. Om jag inte skriver mer ikväll har jag brutit foten igen och förmodligen hängt mig i vrede.

Bild från "spelningen" om man kan kalla det så


En dag att minnas

Storslagna grejer är på G. Jag skriver ikväll!

//BOB


Spelning

Förlåt, det blir så kort  idag. Jag har köpt massor av saker till håret som jag måste fixa med innna kvällen. Ikväll ska jag och Max spela på en fest och vi är jättevälplanerade, inte=)

Jag får kuta iväg och fixa håret och repa lite så skriver jag dubbelt ikväll och imorgon.
TJAO

Tjao


Välkommen hem

Max har kommit hem från Spanien och det firas genom en kväll i Deas lägenhet med mys och prat och sådant.
Hinner inte skriva mer om det eftersom Dea är i upplösningsstadiet. Jag måste komma dit på en gång.

VI SES PÅ G <3

Telefoni

I Mars detta år flyttade jag från ett radhus till en villa.Trots att det nya huset låg centralt var villan  byggd på nya marker där det inte fanns ledningar som kunde fixa hemtelefon, internet eller moderna tvkanalar, Detvillsäga mer än 1an 2an 4an och barnkanalen. Har lidit av detta, visserligen skaffade pappa mobilt bredband så bloggen har ju inte kommit i kläm men alla telefonsamtal har blivit av mobilt användande och det vet ju alla hur mycket det kostar!
MEN IDAG! Så fixade pappa och hans kompis så att allt funkar igen! Strålande glad blev jag och ringde första samtalet till bestemalen som även hon varit lidande i min familjs telefonbrist, hennes telefonräkningar har blivit skyhöga eftersom hon ringt så mycket till sin vän, Mig.
Nu kan ni ringa till mig igen, fast vi har inga singnaler än så jag får gissa när det ringer.

I will be answer like this" Aaaat Booooobs"

En trött bloggerska så det blir en bild

.........

Fan och babbel

Klockan ringde aldrig i morse. Jag vet inte varför den var tvungen att strejka just när skolan just börjat. Den fungerade när jag provade den efter min alldeles försena uppvaknande och den enda sanning jag får fram är att jag stängt av den i sömnen, för jag ställer ALLTID klockan innan jag somnar. Nog om klockor, jag har engelska om en snar timma så jag tänkte snart cykla iväg till Skolan och vara duktig student.

När Albin ringde igår kväll hade jag tusen saker att berätta. Jag babblade på om skolan och väldigt mycket som jag ville få ur mig. Jag som hela tider tänker "Oh när han ringer ska jag bara lyssna på hans röst" Men sen när Displayen visar "Baby ringer" Glömmer jag det och pratar och pratar och pratar. Jag måste verkligen skärpa mig.

Nu äre time för some MakeUp

TJOOA

Det är det vi kallat vänskap

Bestemalen har hånglat med en kille som heter Harald. Den informationen gjorde mitt liv bättre och snäppet längre eftersom jag skrattade gott åt min gamle vän. Deras Mallorcaresa hade tydligen varit toppen vilket man kan se på bilderna och höra av historierna blodisarna har. Cilla blev brunare än någon annan människa och Bestemalen hade kul på sexfronten, mer får jag inte avslöja hur mycket jag än vill.
Mina vänner lyser som mallorcasolen och jag blir lycklig så fort jag ser dem vinka på skolgården eller äter mat med dem i matsalen. Hoppas bara att bestemalen landat psykiskt i sverige på måndag. Då har vi våran första lektion tillsammans sedan lågstadiet. Vi ska läsa Teater i ett helt år tillsammans på fiendeskolan Risbergska. Dea ska också ingå i teatersällskapet och min "innankursenstartarkänsla" säger att det kommer bli ett intressant år med fina ageranden.

Maten var god och nu ska jag sjunga. Har spelning tillsammans med Max i helgen så.... time to rush.

BYE

Göteborg damn it


Ett minne blott

Hur var den tiden när man kunde identifiera sig med någons tankesätt?Jag minns att jag kännt så, jag minns att det var så. Har försökt förklara, men ingen respons tillbaka. Jag vill inte tillbaka i tiden eftersom jag trivs nu men jag vill vrida tillbaka, ta med mig den samhörighet jag minns från förr och åka tillbaka till nuet. Förstå, snälla bara förstå.
Kanske låter detta långsökt och oklokt. Det var bara en lite inflik nu innan maten.

Hej

Skolan, en plats i stan

Skolan började igår och det var med både vilja och ovilja jag entrade skolgården i sällskap med Dea. Vi träffade våran skäggiga klassföreståndare och efter en flamsig och rätt oseriös timma med klassen första skoldagen över. Jag följde med Dea hem och i hennes lilla lägenhet blev jag kvar till natten, vilket gjorde att mina föräldrar gav mig en lång föreläsning om sömn och hänsyn.

Andra dagen, idag alltså erhöll mer som kan vara i erat intresse.
Vi fick en ny lärare och efter att vi haft honom en lektion har jag ännu en gång fått det bekräftat, min klass är knäpp och virrig. Eftersom jag inte vet om folk från klassen skulle ta illa upp om jag skriftligt citerade vissa av deras uttalanden så vågar jag inte men som Dea uttryckte det "Det sitter en gubbe i mig och skrattar hela tiden på lektionerna" Knäppa skämt, blåsta svar och roliga dialekter är bara förrätten.

Den nya läraren "Mr A" som ska lära klassen om religion verkade faktiskt riktigt bra. Det visade sig även att jag och Dea ska ha honom i Filosofikursen som vi valt. Lärare som man har i ämnen varje dag blir som en del i ens liv så jag ska försöka att hålla mig på god hand med "Mr A"..
Religion är faktiskt ett ämne som(tro det eller ej) intresserar mig mycket så därför ska kursen bli kul och givande. Fyfan vad jag blivit seriös.

TJAO


engelska

Engelskalektionerna har alltid varit tråkiga och de suger än. Fyfan. Nu såg läraren att datorn var på..nooo

The Grudge och en spyende tjej

Igår åkte jag och Albin till Sveriges egentliga huvudstad. Göteborg. Som alla andra dagar spillde jag såklart på tröjan så jag köpte en ny, sounds rich? nooooO!

Efter att vi käkat sjukt mycket matoch ännu sjuktmer glass bestämde jag att vi skulle gå förbi en resturang som är känd för att ha "The Grudge" liknande servitriser. På en snegata nedanför Avenyn kom skylten med resturangens namn närmare "Mingeling...." Vi kollade in och möttes av väärldens läskigaste ansikte. Hennes face var glubländad ("Hon hade ju fan guldpuder" sa Albin) Hennes ögon borrade sig rakt igenom ens egna och jag kände ÄRLIGT rysningar längst hela kroppen. "The Grudge" på pricken. I Sweare!
Gå aldrig in där kära bloggläsare. Gå aldrig in där!

Efter "Mingeling" började ett band spela på en scen lite längre ner och det bandet var faktiskt riktigt grymma. De spelade circus en halvtimma och sedan var det inte långt kvar tills tåget skulle gå. Det som hände på tågresan är tveksamt om jag verkligen ska skriva här. Är ni känsliga så sluta läs HÄR. Om inte, fortsätt.
Efter att tåget åkt förbi Allingsås började jag må rent ut skrivet ; Åt helvete. Om det var all mat och glass eller en stark snus som var den utlösande måilla-faktorn vet jag inte. Fanns inget annat att göra än att resa sig ur tågstolen och spy på toaletten. Det upprepade sig en gång till och jag kände mig som världens äckligaste tjej.
Fräscht nope.

Har även fått rapporter från Mallisresan, något som är ett MÅSTE att också rapporera om här.
TJAO

skräll?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3117692.ab

Oklart?

NEJ?

DET HADE JAG VÄL ALDRIG KUNNAT TRO?

Kär

Jag sitter jag och väntar på pojkvän som jobbar. Jag vaknade vid klockan halv sju i morse av att han gick upp ur sängen som egentligen är alldeles för liten för två stycken. Jag bredde ut mig och somnade om. Sedan vaknade jag igen av att jag fick en hejdåpuss av min nyduschade fräsching varpå jag öppnade ögonen och fick en blick på den kille jag är kär i...

Ja, ni bloggläsare vet inte så mycket om Albin. Dels för att det för tillfället är rätt så nytt och det är först för två veckor sedan vi bestämde att vara tillsammans på riktigt.
 För er som följde min förra blogg som inte riktigt var lika uppdaterad som Nakeddays är(därför gick den i soporna) ni vet att jag och Albin har ett förflutet back in times. Därför är själva "Lära känna grejen" redan avklarad. Som han så enkelt och vackert sa igår "Jag känner ju dig liksom...."

Jag kan ju säga att jag inte riktigt landat än. Kär och galen är det som man säger. Det stämmer på pricken in på mig just nu. Alla sinnen jobbar dubbelt och förstår ni mig när jag säger att jag är jag fast ännu mer. Glad som jag är, fast ännu gladare. Sjunger som jag gör, fast sjunger mer. Hoppar mer, studsar fram och ler. För jag är kär


skolan

Sitter i väntans tider och har en tickande klocka i huvudet som snart kommer gå på alarm. Närmare bestämt på tisdag då sista året av skolan startar. Man tänker "snart snart snart" och gör allt för att ta vara på de sista dagarna, men till vilket pris? Sena nätter och sena mornar vänder dygnsrytmen och det känns ju sedan när skolan drar upp en till 06:30...
Visserligen är den första veckan/de första veckorna rätt slappa men jag tänker låmgsiktigt och hösten verkar enligt vårat schema inte bli en liknelse till sommarlovet..

Nej om man skulle ta tag i sig själv, köpa block och penna med tillhörande suddigum. Den dagen jag kommer till skolan med matchande skolredskap ska jag personligen måla ett kors i taket.
TJAO

222

Jag går mot inlägg 223 nu den 13 augusti. Med en timma kvar mot dygnstimman är jag helt slut. Har kört ett rätt så hårt pass idag. Wetwest pass för att vara noggrann. Det är den sjukaste träningen man kan göra, men utan alternativ så är den är räddare i nöden, och nöd var det. Jag mår dåligt i kroppen för att jag inte kan träna friidrott. Foten och revbenen vill hålla mig still och jag gör dem till viljes, för annars får jag för ont. Men, det suger.
När man kör Wetwest har man en väst (ful utav helvete)på sig och så springer man i vattnet i en pool, eller medelhavet om man är i de trakterna.

Känner att det 233dje inlägget numera är känt som Nakeddays tråkigaste inlägg.

TJAO

Det ser inte ut som jag!?





Simmerskan

En ny grej att börja med kanske? Både jag och Evelina tyckte att simturen på gustavsvik kändes fint. En timma i det svalka vattnet var skönt och jag skämdes inte alls i min baddräckt. Jag har inte hunnit skaffa en bikini som går att visa sig i så därav dräckten. Som skrivet, en ny grej kanske skulle vara att simma 1-2 ggr i veckan.

Nu väntar jag på att Albin ska ringa och bekräfta att han lever. Han kommer hem från Bulgarien idag och, som jag har längtat. Jag hade mina funderingar på om någon någonsin kommit hem med livet i behåll från det rätt så ökända Sunny Beach. Det skulle vara ett glädjande besked om han klarat sig haha.

Jag iscensatte inte min sjuka tanke om att skrika om de sexiga killarna till chefen, men jag var nära.. .riktigt nära.. Jobbet blir mer och mer segt och nu har bilgubbarna börjat ge mig smeknamn. De kallar varandra "Tjocke" och "Grisen" vilket jag tycker är skitkul, garvar varje gång de tilltalar varandra med namn. Faktiskt så är det bara några dagar kvar av min sommarkarriär på bilfirman, en mäkta merit på min ära.

TJAO


rapport från mallorca

Bestemalen sms innehöll oroande ord.
Spyor på stranden, Strul med 30åringar och hotelldäckanden verkar vara en leende vardag. De har varit i mallorca i tre dagar, oh god. Jag blir orolig, fast samtidigt vill jag inget hellre än att vara med blondisarna och parta.
Bestemalen hade med sig kondomer i handbagaget. Siktar hon på 10000 metersklubben? WAAAH!
Mallorca, ta hand om dom!


Kvantitet och sexiga killar (not)

Jag har kommit på en rolig grej, kan ha varit jag och bestemalen tillsammans.
Om ni tycker det jag / jag och besteamalen kommit på är skiiittorrt så får ni sluta läsa bloggen eller sucka..
Jo, när man tillexempel är med sin mormor i mataffären och det är fin frukt upplagd i fruktdisken. Då säger man "Ohh vilken fin Kvantitet" Om mormorn har öronen på G kommer hon antagligen säga "Men Johanna(eller vad ni heter), Det heter ju Kvalitet" Eller bara se expiditen i sminkaffärens min när man säger "Är det bra Kvantitet på det här pudret"
Fan vad trist det ser ut i skrift, men jag tycker fan det är kul bara för att...

Nu när jag ändå är igång med det oseriösa kan jag också skriva en grej till.
På min Chefs kontor sitter en almenacka med Sexiga killar. Antar att det är en skämt present från någon då jag inte tror hon skulle köpa den för egna pengar. När jag har tråkigt och inte något att göra sitter jag och bläddrar i den. Absolut inte för att jag tycker killarna ens är något snygga, utan mest bara för att. Tänkte iallafall i förra veckan när jag satt och kollade, - att tänk om jag skrek till min chef när hon satt med kunder " TJOHO ! HAN SKULLE MAN INTE TACKA NEJ TILL VA CHEFEN?" och samtidigt ivrigt peka på den stora bilden med den sexiga(nooot)killen! -

Fyfan vad det märks att jag inte träffat kompisar på några dagar. Då blir det sådanahär inlägg 


O sole mio

Bra låt som jag inte kan sluta sjunga på.

Jobbar tidigt och sent imorgon så jag tänkte gå till sängs ganska omgående.
Det enda kruxet är att jag inte är det minsta trött.
Förlåt för kort kvällsinlägg, imorgon ska jag skriva hela dagen.

Skohatt Godnatt

FYFAN ATT JAG INTE FÅR SE MEAT LOAF


Baddräckt



Hörde att det var inne igen?
Kan ha haft fel, är ju inte jätte bekvämt alltså

Simning VS Blå boll

Jag planerade att simma idag. Eftersom jag varken kan springa eller cykla (cykeln är sönder) så tänkte jag att det var en väldigt smart tanke. Jag hade bytt om och allting när jag kom på att jag inte ville simma längre. Så jag tog av mig baddräckten och tränade på pilatesbollen istället, den eviga räddaren. Jag läste att pilatesboll är bäst om man vill träna mage och rygg. Visserligen ska man inte tro på allt man läser men det känns faktiskt som det tar väldigt bra på just de partierna om man ligger på den blåa enorma bollen.

Men istället för att simma idag, ska jag simmar imorgon. Då får jag sällskap av Evelina i bassängen. Får hoppas att hon inte är jätte hype på att simma, för det är inte jag. Det går ganska långsamt fram. Nog om simning. Nu ska jag cykla till Norr för att träffa Karin (idag igen) och Jossan. Vi ska prata och skratta som vi alltid gör=)

TJAO


Dear Fuckers

Fan. Dilledarling berättade precis för mig att Meat Loaf på onsdag befinner sig i Sverige för konsert i Linköping. Vore inte det det ypperliga tillfälle att se Kingen. Han är i hemlandet mitt.... Men, jag och dille har inte råd.

Jag ska ta och glömma bort det faktum att det kan vara det sista tillfälle att se den enligt mig näst största rockern genom alla tider. Snäppet över ligger ju då Mercury...


Livet går vidare... Men fan, innan han lägger av, dör eller något sånt ska jag ha känt på honom.
JÄVLAR VAD BRA HAN ÄR!

Let me sleep on it

Inatt sov jag gott och länge. Vaknade vid 10 men somnade om och gick slutligen upp klockan 12. Jag och Petter hade gjort upp att vi skulle ställa klockan på klockan 03 för att kolla på "Sommar-OS i peking" som det så fint står i alla tidningar. Jag räknade med att han skulle ställa klockan och han räknade med mig,  så det blev ingen Natt-OS i sörbyängen.

Jag kommer ihåg förra sommaren då jag och Albin bestämde oss för att kolla på friidrott mitt i natten. Var det VM kan det varit EM? Vi gick upp vid klockan 02 och väntade till 05 att Kluft skulle börja sjukampen. Vi hade missuppfattat tiden och satt i soffan i onödan. Sjukampen började dagen efter, men mysigt var det iallafall.

Idag har jag en mycket rolig grej på dagsschemat. Jag ska träffa en av mina allra bästa vänner, Karin. Hon har bott i Göteborg ett år men ska om ca en vecka flytta till USA för att träna friidrott där. Vi ska hänga så mycket som möjligt nu innan hon åker iväg till staterna. WIHOO vad kul att träffa henne idag !

TJAO

Boob



Inredningsarkitekten

Jag hade som skrivet ingenting att göra. Jag kom på att jag skulle jobba med några tavlor som jag länge tänkt på. Alltså, missförstå mig inte. Jag skulle inte måla tavlor utan sätta in bilder i ramar så det blev tavlor. Mycket billigt och snyggt. Man skriver ut en bild från datorn, tar ut en ful bild från när man var liten, slänger den och sätter i den nyutskrivna snygga bilden. Jag fixade en ommöblering jättefint och spikade upp på väggen, fast jag inte får spika för mamma.

Medans jag gjorde tavlorna kom Petter in på mitt rum och kollade på mina gamla tavlor. Han sa att han så himla gärna ville ha två av de 4 "Freddie Mercury" tavlor. Jag sa att han fick köpa dem för 100 spänn. Han antog det och vi gjorde en Deal. Dealen var - Han fick köpa två tavlor för 100 spänn om han inte skvallrade för mamma om att jag spikat i väggen-
jääävla bra affär!

TJAO

Där skon klämmer

Jag avskyr inte att vara själv. Det kan vara skönt och avslappnande att ha någon kväll utan att träffa någon eller att göra ens något alls. Men, de kvällarna brukar man ju få välja. Det brukar och SKA finnas alternativ. Såhär är läget
Bestemalen, Cilla, Charlotte och Emelie ska inatt åka till Mallorca
Dea ska på vuxenfest i Fjugesta
Gjossan ska på Winnerbäck
Max och alla hans vänner är i Spanien
Emma är på Öland och super
Karin är i Barcelona
Albin är i Bulgarien
Petter är hos kompis
Visst, jag har fler jag kan umgås med men det verkade inte som de kunde heller.
Usch, vad ska jag göra?

Fick en glad överaskning idag när jag hade pengar på kontot. Förstod inte hur de hamnat där eftersom jag senast låg på minus. Frågade pappa om han hade satt in, men nej. Kollade om friidrottslönen kommit, nope. Någon som satt in pengar? haha.

TJAOO


Något som känns i hjärtat


http://www.youtube.com/watch?v=F0jFSQp-Kw8
<3















AAAAAAAAAAAAAAA =) <3


Work

Jag var så trött i morse, så jag ringde chefen och frågade om jag slapp komma. Det var helt lugnt så jag somnade om och drömde jättekonstigt. Det handlade om kläder, thåström och hey baberibba.
Vaknade av att Dilledarling ringde och ville ha sällskap på stan. "Jag är där om en halvtimma sa jag" Nyvaken och oklädd. Men jag kommer hinna. En kvart har gått och det tar fem minuter till stan. Snabba ryck nu!

TJAO

Kom ihåg att aldrig gå över gatan vid grönt ljus

barnvakt och balkongbabys

Jag jobbar ju som barnvakt. Idag var det dags att passa lille Alex. Hoppades att han skulle vara lugn och stilla eftersom båtnatten utan sömn gett mig lite komplikationer, jag var heelt slut. Han var SJÖVILD. Han hoppade på mitt huvud och tog mitt Lancomes läppstift och smetade in i hela sitt ansikte. Jag är en snäll barnvakt och blev inte arg. Jag skrattade (grät inombords) och sa först att det gjorde ont och sen att läppstiftet var dyrt(som om han skulle bry sig) Efter två timmar kom hans mamma tillbaka och jag åkte till Dilledarling.

Det blev en väldigt mysig kväll på hennes balkong. Vi berättade hemligheter och blev höga av kvällens smooke. Mycket av snacket gick i kärlekens tecken. Hon är en underbar vän som jag alltid vill ha i mitt liv. Vi kollade på texttv och såg att ovädret var på G. Jag cyklade hem i regnet och kände i luften att det skulle bli storm. Jag får väl se inatt om mina föraningar stämmer. Hoppas, för då kanske jag slipper jobba. Hoppas inte, för det är allt lite skrämmande.

TJAO yä
<3 (gammal utavhelvete bild)

Presents


Allt är billigare på Taxfree
Taxa dig rätt/bobbe
HAHA

Kryssning

Den enda anledningen till min iaktivitet är att jag varit iväg på en liten mini tripp. Trippen var till finland och jag färdades dit med en båt. Liten resume nudå...

Jag cyklade till Fredsgatan utanför myrorna där bussen mot Stockholmia skulle avgå. Jag och Mormor var där en timma för tidigt, jag ska aldrig mer vara ute i god tid. Det regnade och jag var helt slut. Somnade på bussen och vaknade av att busschaufören sjöng falskt med i radiolåtarna.

När vi kom till båten blev jag lite rädd för en stund, jag är inte jätteförtjust i vatten men jag kom snabbt över min plötliga rädsla och gjorde entre till hytten. Ägnade första kvällen till TaxFree och Spel på casinot. Jag valde ett rätt simpelt spel men lyckades gå från 30 kronor till 300 kronor. Handlade Vin och Chocklad för de pengarna och spelade bort resten.

Själva dagen i Finland var faktiskt ganska seg. Kan fortfarande inte gå långa sträckor så vi satt mest på en bänk och kollade på trolleri. Andra kvällen på båten var rätt kul. Jag satt och gapskrattade åt en full man som dansade med olika kvinnor på dansgolvet. Han förde dem så galet och i otakt att en efter en blev förbannade och lämnade honom mitt i dansen. Jag räknade hans erövringar till 5 och hans dissare även också till 5. Lyckat =)

Kort resa, kort historia. TJAO

nakeddays

Sitter i en soffa med en dator i knäet. Det åskar ute och jag skulle vilja sitta hemma i köket och dricka te med mamma. Jag har varit dum och svikit mina föräldrars förtroende, vilket jag nu verkligen skäms för. Hur mycket jag än ångrar mig kommer det inte kunna gå och få ogjort så nu finns det väl inte så mycket att göra än att försöka visa att man ångrar sig. Men det blir bara fel.

Ni vet G

Blev väldigt överaskad idag. Jag satt och lyssnade på "Vangelis" En av bilgubbarna kom fram till mig och sa "Är det inte den som är med i den där filmen?"
Jag tittade överaskat upp och utropade "G?" "Ja, precis" Svarade billgubben. Jag sa glatt "Det är min favoritfilm" 
Jag hade tänkt att eftersom han visste om att den något så okända låten var med i "G" så borde han också tycka om den.
Men han svarade inte utan tittade bara konstigt på mig...
Tur att jag inte sa "Det är inte bara en film, utan också en känsla" Då hade jag nog fått sparken för cpcitat
Jag passar fan inte in där!





















crytime

JA, två gånger var jag riktigt nära att börja gråta idag. De båda gångerna utspelade sig på jobbet. Min chef hade gett mig gett mig fel anvisningar, så det jag skrev igår att jag skulle göra skulle jag tydligen inte göra. När jag ringde till henne och störde i semestern så tyckte hon synd om mig men sa ändå "Då får du börja om" Jag hade lagt till två hela arbetsdagar på den där skiten så ni kan väll förstå att jag kände mig en smula sur. Crytime one alltså.
Crytime Two utspelade sig runt ca 12:30. Jag började känna av att jag inte sovit en blund på hela natten och inte ätit mat sen lunch dagen innan. En av bilgubbarna kom in på kontoret just när jag precis lagt huvudet i armarna på skrivbordet. Han frågade hur jag mådde och jag sa som det var med tunn stämma. Vet ni vad som hände? Han åkte och köpte mat åt mig! Det var godare än förrgårdagens mcdonalds. Crytime two var alltså av glädje över att få mat. Fyfan vad härligt det var. Kycklingsallad och bröd räddade mitt liv.
Tillslut fick jag klart arbetet och skrev även en liten gullig hälsning till min chef att jag tar ledigt Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag nästa vecka. På måndag är jag i Mariestad med Albin och de resterande dagarna faktiskt på en Finlandsbåt med mormor.

Min tränare ringde och fråga om jag skulle träna idag. Jag sa såklart att jag ville eftersom jag alltid vill träna. Jag nämnde att jag inte sovit en endaste sekund på hela natten och då ändrades träningsprogrammet till en mycket mildare variant. Nu när jag kom hem känner jag verkligen att jag inte orkar. Det är tre timmar kvar tills Albins tåg kommer till Örebro C så jag tycker några "Vänner" avsnitt skulle passa perfekt in i schemat. TJAO