Lite kort

Ja, vad säger man... Är det på allvar så att livet kan jävlas? Dålig karma, kass tajming, ren skär olycka? Hur händer allt, och när tar det stopp? I would like to know.

Och till dig som skickat sms till mig, om Eddie: Fyfan! Det är absolut det lägsta jag varit med om. INGEN vet vad som hänt emelllan oss, förutom vi. Och INGEN ska skriva sånt jävla crap. Det är taskigt, kränkande och helt enkelt jävligt dålig stil! Jag har ringt en kille som ska hjälpa mig att spåra nummret (som för övrigt var från en dator, antagligen mobilt bredband) och om jag får reda på vem det är, då fan alltså. Jävla idiot!

Johanna

Timglas

Jag älskar dig


Do re mi fa so la siiii

"Låt se nu hur gör man från början, jag tror att vi gör så här. Om ett alfabet börjar ABC, börjar skalan med namnen Do Re Mi Do Re Mi. Det blir en liten melodi Do Re Mi"

Ja gudars. Tänk om det vore så lätt att lära ut musik, som i Sound of Music. Då skulle mitt jobb vara enkelt. Det är inte en slump att jag refererar till en musikal. Jag har nämligen musikal på hjärnan, mest hela tiden. Försöker behärska mig, vänta och ha tålamod... men Maj månad (då sökningarna till Musikallinjen ska ske) känns så långt fram i tiden.

Om en kvart börjar Saltön. Jag och Eddie (mest jag) hade bestämt att vi skulle följa det programmet, varje måndag. Men nu sitter han på söder och dricker öl på Hjärtats. Han ringde i och för sig och frågade om jag ville komma dit. Men nej, jag ska se Saltön! Och är det inte bra, så är SVT skyldiga mig en öl på Hjärtats. Så är det. Nej fyfasen. Har jag blivit tråkig på riktigt? Jag skriver ju som om jag hette typ Tant Huldir, eller något sådant. Är det någon mer under 20 som kollar på Saltön?

Imorgon ska jag vara cool igen.
TJAO


Orsa Spelmän, Lugn kväll och Båtar

Jag och Eddie har lugn kväll framför melodifestivalen, andra chansen. Jag berömde precis Eddie för att han öppnat mina ögon för Orsa Spelmän. Innan jag träffade honom lyssnade jag visserligen på folkmusik, men hade inte upptäckt dessa underbara (höhö, fyndigt med låten som heter "Underbart"... nej inte så kul) gubbar. Vi båda har röstat på dem och jag utförde det redan gjorda skämtet "Ja hej, jag skulle vilja rösta på Orsa Spelmän" när telefonrösten började prata mekaniskt. Inte jätte kul, men ändå folkligt gjort av mig.

Annars då? Jag har varit på sjukhuset med spärrvakten. Hennes muskler i handen blev krossade i spärren till tunnelbanan, därav namnet Spärrvakten. Egentligen heter hon Tove, och är en förtjusande ung dam som blivit en ny kär vän till mig. Berättar mer om vårat galna sjukhusbesök imorgon.

Dea har fått barn. Fantasktiskt. Kan inte vänta tills jag får träffa lille Charlie. Jag har fått den underbara äran att få vara gudmor åt lillen. En bra sådan ska jag vara!

Igår och idag har jag jobbat på en väldigt stor båtmässa som Intervjuare/Värdinna/Objekt som båtmän tar sig friheten att ta på. Det sistnämnda tycker jag verkligen inte är okej. Funderade på vad som skulle hända om jag tafsade tillbaka. Antagligen skulle jag få sparken. Nej, världen går inte framåt...

Nej, nu tog Andra Chansen slut, och Orsa gick ej vidare. Suck. Nu ska jag pussas och kolla på "Vänner", samt äta CheeseBAAAALZZZ! TJAO

Mamman

Deas barn kom till världen igår. En lite Charlie. Underbart <3


<3

Sommaren

Vi lämnar din lägenhet tilsammans, för att gå till en vän
Sommarens kvällsljus ger mig en känsla som jag inte känner igen
Dinhand söker trygghet och närhet. Jag trycker den lät som en tröst
Jag vill säga det rätta och göra allt bra
Men orden stannar av dunkandet i mitt bröst

Jag ser dig stå med vänner. Du ser mig prata på
Jag ger dig en blick som säger "Snälla kan vi inte gå?"
Det är som om allt vore ömtåligt, svagt och skört och lät skulle gå i kras
I den varma kvällen fryser jag och vi skålar, i tomma glas

Har sången tagit slut nu älskling?
Jag hör ingenting
Bara sorlet av meningslöshet som aldrig vill försvinna
Se på mig och säg något älskling
Jag gör vad som helst
För i all denna meningslöshet bär jag tyngden av all tystnad


Ryckepung




Ryckepungsv. 1,

791 77 FALUN 023-220 30








En receptblogg, njaaaee... men tänkte skriva ner en god grej!

Pitabröd
Lök
Tomat
Bregott
Holidaydipp
Kalkon
Hushållsost

Lägg allt i pitabrödet. Rulla ihop och slå på ett "Vänner"-avsnitt.
Sjukt trist recept kanske. Men gott!

Kvinna - En känsla?

Fråga mig inte varför, men jag är väldigt nojig över ordet kvinna. Jag vill vara en kvinna. En kvinna. Men jag ser mig själv som en flicka, tjej, tös, ja alla de där benämningarna. Kvinna för mig är att ha bröstvårtor som är stora (Seriöst, fråga mig inte varför) och ser ja, vuxen ut. Tänker också att en kvinna är medveten, inte biter på naglarna och har en snygg handväska. Jag tycker att mina bröst ser ut som de gjorde när jag var 12 och skulle jag se mig själv utifrån skulle jag på frågan "17 eller 22?", svara 17. Dessutom har jag en ful väska. 

Blir man kvinna när man fött barn?Blir man kvinna när man köper Loraels Anti Wrinkle? Är det någon speciell ålder då man utan tvivel kan kalla sig a real woman? Eller får man en dag en röst i huvudet som säger högtidigt "Välkommen du kvinna!"?


Jag hade tänkt, att inom kort, bli en riktig kvinna. Inte få barn eller börja med nya krämer. Inte det. Men nu är fan tiden inne. Så, hur ska jag gå till väga? Svar belönas med 100 kr. Direkt in på kontot.