Min nya blogg

http://oneclassicrockballad.blogspot.com/

Vill ni fortsätta läsa min blogg, läs denna!

Tack för ni läst Nakeddays

Nepp

Nakeddays låter som en porrblogg och jag vill blogga mer om musik och annat som jag tycker är viktigt.

Så, jag har en ny blogg. Jag länkar om några dagar, gör jag.

På måndag

På måndag är det tre veckor kvar tills jag aldrig mer kommer att få se Bestemalen och Cilla. Jag åker till skolan och de åker till Australien. Och, i Australien dör man ju. Så vi ska försöka umgås rätt mycket nu innan vi tar evigt farväl.


Eddie og jeg

Tänka sig. Jag och killen som kom hit på Alla Hjärtans Dag för att kolla på "Vänner" ska åka till Stockholm ihop imorgon. Min pojkvän. Jag och Killen som jag under första året av gymnasiet var lite rädd för (vet ej varför) ska gå på konsert tillsammans på tisdag. Nu låter jag lite väl fjantig va? Som att Eddie vore någon hemlig kille, det är han ju inte. Men det är kul att kolla tillbaka på hur man såg på varandra innan man började bli lite kära, sådär.

Förra sommaren tillexempel, precis ett år sedan var jag och Dea ute och gick. Hon kände Eddie bra och han gick med oss till stadsparken. Vi pratade inte så mycket med varandra då, jag och Eddie. Inte för att han på något sätt uttryckte det, men jag hade fått för mig att han tyckte att jag var Dea och Max jobbiga kompis.

Ett annat exempel. I November hade vi Öppet hus med konsert i "Klubben". Eddie och Jakob var där och kollade och Bestemalen har berättat för mig att jag viskat "Shit, han Eddie är här. Han är skitduktig! Fan vad nervös jag blir!"

Jag tror man kan säga att det är lite tack vare humorprogrammet "Grotesco" som vi började dejta, eller vad vi nu gjorde. Jag är Henrik Dorsin evigt tacksam för detta, tack tack. För jag är så kär i min Eddie.

Stockholm alltså, imorgon! Vi ska bo i Tims lägenhet i 3-4 dagar så en del ska nog hinnas med. Jag ska ta med våran frågebok "Vem vet vad" För, den är roouuuliii.