Black bird has spoken

Har städat hela huset precis men trots det ser det fortfarande ut som en tornado. Jag insåg också hur varmt det var så jag öppnade alla fönster och vem sätter sig inte på utsidan av fönstret och kvittrar in? Jo en svart fågel. Jag kan inte ens kalla det kvittra, det lät mer som en devil. Jag avskyr fåglar mer än den borgerliga regeringen och hur bra tror ni det känns på en skala att en svart fågel sätter sig på fönsterkarmen?
Men om man ska dö, är det inte en vit fågel som kommer då? Eller det kanske bara är skrock. Som för övrigt jag har en VÄLDIGT respekt för, skrock alltså. Jag säger "tvi tvi tvi" varje gång jag ser en katt. Inte en svart katt utan vilken katt som helst. Jag skäms över detta men kan helt enkelt inte sluta. Vet inte vad man ska göra när man ser en svart fågel utanför fönstret?

TJAO

Varm dag med aircondition

På jobbet har chefen köpt en aircondiotion. Hela dagen har den fläktat kall luft på mig och tillslut bad jag en bilgubbe att stänga av den. Chefen är för övrigt på semester just nu och så mycket arbete som jag har att sköta, det är inte normalt. Jag jobbade över tre timmar idag och ska åka dit tidigare imorgon för att också jobba över. Jag sitter och för hand skriver in skador sedan januari på små rader, förstår inte varför jag inte kunde göra det på datorn.
Men icke, "Det kommer bara fungera om du skriver det för hand" sa chefen och drog på fisksemester.

Igår hyrde jag åttonde säsongen av "Vänner" Har redan hunnit en bit in skivorna och fan vad bra det är. Jag känner bara två personer som inte gillar "Vänner" och det är Dea och Albin. Resten har förstått vilken charm "vännergänget" har och följer det nog lika slaviskt som jag.
Som max sa en gång " Det är äkta lycka är när man kommer hem från en jobbig skoldag och slår på "Vänner" "

TJAO

Läh?


Fan vad glad jag är

besök

Bestemalen var här på besök och vi hade inget att göra. Inte ens skratta. Vi åkte upp på stan och bestämde oss ganska snabbt för att äta mat på mcdonalds. Godare har jag inte ätit sen 90talets julbord. Dock var det väldigt mättande för två tjejer som inte äter mcdonalds så ofta, vi mådde snabbt ganska illa. Jag drog i mig tre Cheese så jag är fortfarande mätt. Jag är inte så bra på att laga mat som ni läst om tidigare, så jag behövde nog dedär Cheesen för att stå mig tills mamma och pappa kommer hem på lördag. 

Malins buss kom en stund efter skrovmålet och jag cyklade hem i razerfart då jag kom på att jag varit online på msn ca två timmar utan att jag varit där. Det blinkade ganska starkt från msnkonversationerna när jag kom in så nu sitter jag här, och skriver så gott det går.

SHAO (omväxling)

Hospitalet

Idag skulle jag göra ett test för att se om jag var benskör. Jag visste redan innan att jag inte var det och det sa jag också till doktorn. Han kollade på mig när jag sagt det och frågade "Hur kan den unga damen veta det?" Jag glodde bara och mumlade att jag var säker. Jag hade såklart rätt, jag hade bra skellett. Nu kvarstår frågan om hur jag kunde bryta två revben och en fot under samma period, hmmmmm den frågan får jag aldrig svar på.
Testet var för övrigt rätt läskigt. Man blev fastbunden och fick ta av sig kläderna. Kändes ungefär som jag blivit arresterad för knarkinnehav(då man får ta av sig alla kläder) Proceduren tog en kvart och sedan drog de av repen (ja, det var rep) från fötterna och händerna.

Efter sjukhuset köpte jag ett foundation/puder från Kanebo.
Provade det precis och det verkar faktiskt vara lika bra som jag läst och hört.
Fick jättebra tips av ett biträde på kicks. Rekomenderar er örebroare som vill ha bra hjälp att gå till Kicks på kompassen. De är mycket hjälpsamma och vänliga.
De som jobbar på kicks på stortorget(?) tycker inte om mig alls. Anledningen är att jag varit inne där så många gånger och fått gratisprover utan att ha köpt något + att jag en gång tappade en flaska foundation i golvet så de fick ta fram moppen. Men det är en annan sorglig historia.

TJAO

sweeties

I do love them

En lite halvful bild från götet

HAHA


Sol och Shopping

Idag på jobbet fick jag 1400:- . Jag blev shoppingsugen och åkte därför raka vägen till city. Och det var sommarcity! Solen sken, boys utan tröjor och girls i tub. Jag kan inte skriva hur mycket jag handlade för. Orsaken är att jag skäms lite, eftersom mycket var dyrt och rätt onödigt. Men ca tusenlappen och lite mer.... Hade tänkt att köpa nya hörlurar också men när jag styrde stegen mot Claes Ohlson så tog krafterna sluto och jag fick åka hem istället.

Det har hänt så otroligt mycket bara den senaste veckan. Ska ta allt i ett inlägg ikväll när jag har tid och ork. Ingen lunch har det slunkit ner så jag ska gå och rota lite i kylen. TJAO SO LONG

Förlåt

Anledningen till mitt inaktiva skrivande är att jag inte haft tillgång till varken tid eller tangenbord. Helgen i göteborg/mariestad var underbar och jag ska skriva mer om det sen. Nu väntar en arbetsdag och jag har väldigt mycket att göra på jobbet idag. Sedan planerar jag att vara hemma och blogga?

TJAO and sorry again


Morning mornging (godmorgonfras)

Klockan är mycket lite och den var ännu mindre när jag gick upp. Om ett tag går tåget till Göteborg så idag kommer det inte bli fler inlägg. Sitter och äter en macka och päron. Insåg precis att messmör är lika gott som godis. Loove it

Jag ska ha kul idag<3

TJAO

En varm fredag

Inatt var det omöjligt att sova. Jag gjorde alla möjliga knep men det var för gäves. Jag vet inte hur mycket klockan var när jag äntligen gled in i drömmarnas värld men högst två timmars sömn blev det innan jobbetklockan kallade.
Jag cyklade (faktiskt rätt pigg) till jobbet, nynnandes på mp3låtarna och ätandes på en knäckemacka. Såg på bilparkeringen att det var rätt glest med bilar och förstod genast att det inte skulle finnas så mycket att göra. Jag hade förstått rätt. Jag var klar med arbetsuppgifterna två timmar senare och jag fick tillåtelse att dra hem. Men hem? När första lönen ever kommit! Jag drog till stan och shoppade. Min mål var mina drömmars solglasögon men alla örebros solglasögon fick mig att se ut som en pajas. Tillslut, när jag var väldigt nära bristningsgränsen, hittade jag en par snyggsnygga på BiancoFootWear. Nöjd och glad cyklade jag hem och fick mat.

Nu väntar jag bara på att denna dag ska ta slut så jag får gå upp och åka till Göteborg. Mina väderönskningar varierar. Igår var det enda jag önskade "Sol i Göteborg, Snäällaa sol i Göteborg" Men nu har det varit väldigt varmt här i Örebro i två dagar så det kanske skulle vara skönt med en Sval solig dag?

TJAPPP

Det var någon ...

Någon hade inte sett G? Någon ville ha förklaring? Vad är G?
Jo, Filmen G - G som i gemenskap -  har en fantastisk känsla. Inte alla känner den.

Filmen i lite korta drag....

Kim är kär i Mia, men han har inte vågat ligga med henne. Han tror att hon är mycket mer erfaren än han. Dessutom känner han sig dragen till Kristoffer, som äger klubben G.

Robban har hamnat snett i livet. Hans mamma vet ingenting om drogerna, men de har ständiga gräl om Robbans sena nattvanor och underliga polare. En dag hinner polisen ikapp Robban.

Alexander är sångare i källarbandet Barn i Bredäng. En manager lyckas övertala honom att överge sina kompisar och börja sjunga med Nürnberg 47...

Ja, hur får ni nu tag på filmen? Jag tycker, och jag skriver bara min åsikt att; Det är lite "B" och inte alls "G" att ladda ner "G" utan den ska man antingen Hyra, Köpa eller om ni känner att ni står mig relativt nära - Låna den av mig.

Kväll

Jag är lycklig och glad och vill bara.... ja, sjunga ut det.

Nu har jag varit ensam hemma i två dagar och min familj kommer hem inatt. Jag hoppas att jag sover då eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Har inte behövt jobba sen i måndags och det har faktiskt varit skönt eftersom jag jobbat hela sommaren hitills, förutom veckan efter jag bröt av benet i foten.

Det blir ingen tågresa imorgon utan på lördag istället, då tuffetåget går ändå till Göteborg, världens härligaste stad. Jag ska träffa Emmababy och förmodligen Karen. Lööönen har kommit då så jag ska spendera lite på NK och en affär som Karen tipsade om.

TJAOOO


bestemalen och halva jag


principbrytar'n

Igår var RixFm festivalen i örebro. Jag gick emot alla mina principer i hur jag tycker man ska bete sig på en festival. Så jag skriver jag inget mer om det.

Imorgon ska jag åka till Mariestad med tåg. Tåget går först till Töreboda(försök uttala det rätt så blir jag imponerad) Sen ska jag ta en buss till Mariestad och gå till någon bärväg, kommer inte ihåg vilket bär det var. Blåbär tror jag, eller hallon.
Hade tänkt att ta ett rätt tidigt tåg men chefen ringde och sa att hon helst såg att jag jobbade hela dagen imorgon, så det är bara att lyda, tacka och bocka.

=)
TJAO

Allt jag kan säga

Allt jag, Johanna kan säga om livet just nu - G


Ost

Har precis smällt i mig 4 ostmackor. Jag bröt dealen Cilla, men vi gör ju så ibland.

Vi har besök här, pappas löparkompis. Han, mamma och pappa sitter och pratar och dricker öl i soffan. Det var när jag satt där och pratade med dem som jag upptäckte hur otroligt hungrig jag var. Brödrosten åkte fram, osen, smöret och köttbullarna likaså. Nu är jag mätt och belåten, av av cilla hoppas jag; Förlåten! Rimm! HA!

Imorgon får jag besök från Mariestad. = )

Nu är det dags att sova eller?
Kom ihåg att; Det är bara amatörer som stannar för rött ljus

TJAO


Love Of My Life

http://www.youtube.com/watch?v=Y7SpFBvPANo - Jag sjunger "Love Of My Life"


ICH HABE NAMNSDAG!

Idag är det Johanna-dagen. I sverige bor det ca 4,5 miljoner som heter Johanna. Alltså ungefär hälften.

Jag jobbade idag. Senaste dagarna har det faktiskt gått bra, jag har inte gjort några större misstakes men idag skedde ett. Jag rev sönder ett yberviktigt kvitto. I ca 7 bitar. Jag funderade på att låtsas som inget och säga att det försvunnit med posten. Sen kom jag på att det var ju JAG som ansvarade för posten, så jag bekände mitt lilla rivande för chefen. Jag fick tejpa ihop det och jag lyckades faktiskt bra, jag som aldrig annars kunnat pyssla något särskilt vidare.
Slutet gott allting gott! Snart är det löning och jag ser fram emot den... eh ja.





Meat loaf

Hade i veckan en fundering på att köpa Greatest Hits plattan med denne man. Jag bestämde mig för att inte göra det då Greatest Hits plattor för mig känns lite poppigt och inte går med samma känsla som årsutgåvorna.

Min lillebror har blivit helt galen och lägger alla pengar på skivor numera. I hans skivställ står mest Bowie och GnR. En av mina gamla Noice-skivor har han snott in också men det är lugnt då jag inte lyssnar så flitigt på mina gamla idoler längre.

Iallafall, vill väldigt gärna ha några Meat Loaf plattor men har på Najz Prajz (skivbutiken) bara fått svaret - Nää det är slut. När jag frågat efter något annat än Greatest "fuckest" Hits. Så om någon sitter inne med några av hans Plattor, inte vill ha kvar och vill tjäna några hundralappar. Säg till mig. För jag köper det mycket mer än gärna.

BYE

the one with friends

Jag lever lite i "Vänner-världen" Har sett ca 150 avsnitt på två veckor och det tycker jag är mycket. Ni vet de där skratten i bakgrunden? Iallafall, de sätter sig i huvudet. Igår kväll hade jag sett ca 4 avsnitt i rad och skulle gå upp för att borsta tänderna. Jag fick tandkräm på näsan och då tänkte jag -Snart kommer alla att skratta
När det inte kom några skratt tänkte jag en sekund och sedan kom jag på att jag var Johanna i sverige inte och inte Rachel/Monica/Phoebe/Joey/Chandler/Ross i New York


nakedtruth

Jag har inte varit helt ärlig här. Nakeddays ska ju vara den nakna sanningen. Jag vill vara öppen, ärlig och fläktande. Jag ska bli bättre men ibland är det svårt att lämna ut sina tankar och funderingar på ett ja, lagom sätt. Men jag ska klä av mig ytan och visa djupet. I promise

Just nu vet jag inte vad nakedtruth är eftersom tankarna går bergochdalbana, drömmarna sviktar från 1 - 100, känslorna som legat stilla har börjat flyga vilt igen och signalerna mellan hjärnan och hjärtat jobbar överid. Anledningen till allt  detta är det välbekanta ordet Love...





det ni kallar normalt

............................. ?

men va tyckte han om demotejperna

Nu är demon klar och rubriken är ett citat ur den bästa av de bästa filmerna "G som i gemenskap" Ni vet, filmen som inte bara är en film. Utan också, en känsla.
Max blev klar med mixningen klockan 04:47 i morse så jag är han tacksam!

Mormor ringde och hade bokat en kryssning till Helsingfors för Mormor och Barnbarn. Den 5 augusti drar vi dit och jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt roligt. 3 dagar på en båt. Karaoke och taxfree är bland det roligaste båten uppfunnit så med min lön kommer jag tömma Lancomes årskollection. Jag var oseriös på både påståendet och Lancomegrejen.

Apporåpå Oseriös. Mitt hus håller på att målas. Tänk om jag frågade om jag skulle hjälpa till.

TJAO

rockmusiken, den är din ungdom.

Jag och bestemalen gillar båda rock. Skillnaden är att den rock jag lyssnar härstammar från den bättre tidsepoken inom den breda musikstilen. Hon gillar Elvis, och det gör jag med. Men The Killers´är de verkligen ett band att sätta emot Queen? Nej jag skulle inte tro det. Queen Som verkligen får en att rysa medans The Killers är lite "Ryck på axlarna and moove on" Queen har i alla tider varit mina absoluta gudar. De har fungerat som "Healingdoctors" (Begreppet "Healingdoctors" kommer från ett project vi gjorde på Mukon i skolan)
Queen kommer alltid vara bäst och Freddie Mercury rocks in heaven


Queen                                               The Killers
  VS


Vilka väljer ni?
Om ni inte hört någon av dessa (vilket jag egentligen förmodar ni har) så länkar jag
http://www.youtube.com/watch?v=JszN7h84TXs - Queen
http://www.youtube.com/watch?v=87cLyBR1JTo - The killers

Något som behövs

Jag kan fortfarande inte prata, lite väsande ord kommer fram men annars är det vara tyst som gäller. Jag behöver min röst. Jag vill kunna prata! Inatt sov jag hos Bestemalen och vi fick tillbringa stunden innan sömnen med att hon pratade och jag garva utan ljud. Jag har inte ont i halsen eller något alls, det är bara något konstigt med stämmbanden right now.

Idag på jobbet klantade jag till det för mig själv. Jag sorterade in ca 250 papper i fel pärm. Jag fick sitta och plocka ur varenda jävel igen och byta pärm. Det tärde lite på motivationen för att fortsätta överhuvetaget någonsin jobba igen. Men jag tog några djupa andetag och, med iochmed det. Så klarade jag det!

Idag fick vi tillbaka Digitalkameran som jag tappade för några måndader sen. Tack vetja försäkringar, inga tårar över spilld mjölk eller vad man säger. Eller det kanske inte passar ihop med den händelsen. Nu ska jag börja ta kort igen men, vara mer försiktig med den. För mor och far vill nog inte höra "Oj, kameran" på ett tag...

En röst som inte kommer tillbaka

Har nu varit utan röst i 24 timmar. Det är första gången det skett.
Jag hoppas att den snart kommer tillbaka eftersom jag imorgon ska sitta på kontoret och svara i telefon. Riiiing "ngt väääsande som kan i hörandets form värderas till "Bil och planglas Johanna" "Hallååå? Sen blir det lite "haallååande" Innan kunden lägger på luren och väljer en annan firma.


Jag mår väldigt bra i övrigt, så jag åkte till gymmet och tränade. Första passet sedan jag bröt foten. Det har gått 4 veckor sedan nu och egentligen borde jag inte kunna gå än men det kan jag utan några som helst problem. Antingen har jag slått reckord i snabbläkning eller så visade röntgenbilderna fel. You'll never know.

TJAO <3

Jag vet vad jag inte ska göra...

  • Kolla entusiastiskt på "Grattis Victoria"
  • Kolla mindre entusiastiskt på "Grattis Victoria"
  • Kolla en gnutta alls

Grattis, men nej.


familjen samlad

Nu är min familj hemma hos mig igen. Och det var tur, för jag var nära bristningsgränsen. Det var inte lika kul som jag trodde att vara familjelös i tre veckor. Jag kan inte prata så jättemycket med dem, för på festen hemma hos Max igår försvann min röst så nu pratar jag med ca 10% ljudnivå. Det låter inte sådär coolt hest som det kan göra för vissa, utan faktiskt, väldigt töntigt.

Jag och Petter cyklade till musikbörsen, eftersom han så småningom ska köpa en Elgitarr där. Jag har länge velat köpa en tolvsträngad och idag var jag nära att ta ner den, ge de pengar den kostar, tacka och kalla den min. Men jag höll mig, och det är jag stolt över då jag är jävligt impulsiv annars.

Nu är det dags för cykeltur!TJAO

Nu får jag inte äta mer

Idag bjöd mina farföräldrar med mig till stan för att ge mig en matbit. Vi bestämde oss för Gröna Grodan, då det stället är min absoluta favoritställe. Vi beställde kycklingsallad och sedan satt vi i några fåtöljer och åt. Jag har verkligen blivit mycket bättre på teckenspråk under de här två veckorna, och jag ska fortsätta lära mig tills jag kan teckna flytande.

Jag frågade Farmor om jag fick låna 400 kronor för att köpa en Jacka som jag drömt om. Jag lovade att betala tillbaka så fort jag fått min första lön. Hon gick med på det och lånet blev ett faktum. Vi gick till Zara där jackan skulle inhandlas och innan jag betalade provade jag den än en gång. Farmor tyckte att den såg liten ut men jag förklarade att modellen var sån, den skulle vara liten. Jag betalade och kände mig nöjd. Jag satte på mig den och då sa Farmor.
"Nu får du inte äta mer" Jag frågade "Varför då?" svaret blev "Då kommer du inte i jackan"
Så nu Dear Readers, får jag inte äta mer, jackan kommer i första hand förstår ni. Haha

det är kul

Det är kul med bloggar som går över styr i hur fjolligt man får skriva.... mer säger jag inte...
En ledtråd är: Mandel


Såhär mycket regn har jag inte sett sedan begynnelsen

Jag vacknade av att det ringde på dörren men jag kopplade inte att jag skulle öppna så vem det nu än var kom aldrig in i huset. Jag somnade om och väcktes denna gång av Farmor som kommit till mig för att ja, väcka mig. Farmor, Farfar och jag skulle ut och äta fem timmar senare och hon tyckte att jag borde gå upp just därför. Hon tände även taklampan.
När någon tänder taklampan medans jag håller på att vakna rusar allt blod upp i huvet och jag vill bara skrika tills lampan släcks. Lampan släcktes, jag fick sova fem minuter till och sedan var jag nöjd.
Nu när jag fått i mig en kopp Grönt känns det som dagen kan bli rätt lyckad, trots den illvilliga starten.

Det regnar så att det blir sinnessjukt

Friday

Dubbel avsnitt av That 70's show och Glass.
Det måste vara det bästa en tidig fredagkväll kan erbjuda!

Jag kände mig lite risig idag. Ont i hals och huvud så jag bestämde mig för att ställa in det jag planerat för kvällen och stanna hemma. Jag fick precis 40 kronor av farmor så jag ska snart cykla iväg till Videobiljarden för att hyra en "Vänner"-sässong. Glöm det jag skrev igår, om att jag skulle vara sorlig om det varit fredag. Det här är det bästa jag kan göra för mig själv nu. Ta det lugnt och äta gott.

TJAO


heaven is the place on earth

http://www.youtube.com/watch?v=9LwoSxc_J4Y

Älskar Älskar Älskar
Töntig Töntig Töntig
Men
FAN VAD HÄRLIG DEN ÄR

Husjävlar

Precis bredvid/mittemot/bakom/framför vårat hus byggs andra. Alldeles för nära ingången håller ett överdrivet stort hus på att planteras av byggarbetare. Det stora huset kommer skymma våran vita villa och grannarna kommer tydligt se varenda liten leverfläck på mig, så nära ligger huset. När de flyttar in får jag sluta med att gå naken i köket. Annars kommer de få en nakenchock. Och de uppskattas ju inte av alla.


Tur att det inte är fredag

Jag började med min budget förut men det gick inte bra, då började jag spela gitarr igen men det gick inte heller något bra så då hamnade jag här och det är orsaken till att det är tur att det inte är fredag....

Om det hade varit fredag idag hade jag känt mig som en looser. Jag har suttit här i mitt randiga linne med en fläck och stirrat på internets utbud i snart 3 timmar. I brist på? Jag skulle ju i princip kunna göra vad som helst nu när min familj är på semester från mig, huset och örebro. Ändå väljer jag att inte byta linne, ta nycklarna och sticka någonstans.
Tur att det inte är fredag, för jag ser hur sorgligt det här ser ut.


Jag kan tipsa om Dilledarlings Blogg.
Deadoria.blogg.se

det bästa som finns

Jag upptäckte att det fanns alldeles för mycket blanka papper på mitt jobb. Helt tråkiga vita A4;or som bara väntade att  få lyrics and chords på sig. När jag blev lämnad ensam på kontoret sista timmen satt jag och skrev ut ca hundra låtar.
Jag åkte hem och satte mig i soffan och spelade i flera timmar, och jag insåg för den tusende gången att, sjunga och spela, det är det bästa som finns.


Räknade ut idag att jag hitills tjänat 4 tusen på bilfirman.
Jag funderade en stund på om jag skulle göra en budget och bestämma hur mycket cash får lägga på varje enskilld grej. Jag har aldrig levt efter budget förut så detta kanske skulle kunna bli den första. Men innan jag startar den ska jag få lönen för just är det 50:- min plånbok bjuder på...


avantasia

Inside - avantasia. wow<3

Jag börjar bli rätt trött nu så jag ska gå till köket, värma ett kopp grönt och drömma om bättre tider.
Nej, där lät jag bitter och det är jag verkligen inte. Men jag tror att framtiden bådar fint och jag längtar efter så mycket saker som jag tror snart kan ske. Och då är jag ändå hoppfull

Godnatt


rockmusiken bevarar evig ungdom

Igår var det en otroligt galen kväll hos Max.
Allt som hände var oväntat med influenser av underbara känslor och glädje. Alla detaljer skulle inte passa in på denna blogg och då det är sekretessbelagt, och det behövs. Men det var, rätt sjukt.

Eftersom det inte blev en sekund med stängda ögon på hela natten var jag mäkta trött när jag klockan 07:00 cyklade till stadens hospital. Jag somnade i väntrummet så att en sköterska fick väcka mig där jag satt och sov, hoppas inte att jag pratade i sömnen. Fick reda på att jag istället för ett brutet revben hade två. Men de läkte bra, likaså foten. Så jag känner mig rätt hoppfull för de kommande månaderna som jag verkligen hoppas kommer innehålla bra träning. Jag har verkligen saknat det och nu är jag maximalt redo.

=)


with dear friends

Nu sitter jag tillsammans med Dilledarling i Max soffa. Killarna spelar poker i köket med Dille och jag kände oss inte i form för det. Vi tänkte se "Brooke Back Mountin" men, dvdn var borta så det blev Scrubs och blogg istället. I'm no superman..

Ska övernatta här efter som Max bor så nära sjukhuset,vilket hus jag sa besöka klockan 8  imorgon bitti. Jag blev kallad eftersom en doktor tror att jag brutit av ännu ett revben. Visar det sig att jag gjort det kommer jag allvarligt börja fundera på att operera bort skelettet. Då blir det fjärde brutningen på 4 mån

Let me sleep on it baby

Jag tänker på dig Godnatt


När det blir en soppa

När skolan och sånglektionerna slutar för terminen avtar ofta det dagliga trallandet.
Man kommer helt enkelt ur de dagliga övningarna som jag annars så flitigt annars gör varje dag.
 Jag kom på för en timma sedan att jag inte sjungit ordentligt på en hel vecka och blev förfärad när jag tog ton. Det lät raspigt(inte på en sccchnygt sätt, snarare fräsigt) och de höga tonerna ville inte med sig. Så jag bestämde mig för att införa de övningar som jag annars brukar göra. De är inte så avencerade utan rätt simpla röst höjd/nedgångar och lite "prilledrillefrillegrille"grejer. Ja, ni som håller på med sång förstår vad jag menar och ni vet också att man lät tappar motivationen ibland.

Farmor frågade mig vart jag gjort av matlådan. Jag sa att jag glömt den på jobbet. Där ljög jag. Eftersom matlådan innehöll 45 potioner korvgryta med potatisröra åt jag inte upp allt, jag är ju bara EN!. så jag ställde lådan på Olof Palmes torg, i hopp om att någon hungriguteliggare skulle hitta den. Smart som jag var lade jag matlådan i en Systemetkasse..

Nu hoppas jag att Dilledarling ringer snart, vi ska till Max ikväll och just nu är det uppehåll med regnet. CALL NOW!

TJAO


trendigt

Jag kände mig sportig idag när jag steg upp tidigt och satte upp hästsvans för att öppna på gymmet. Med rätt nycklar öppnade jag tio minuter för tidigt och kände faktiskt rätt pigg. Efter tio minuter kom min chef och sa att jag inte behövde jobba, det fanns inget att göra och skulle troligtvis inte finnas några veckor framåt. Alltså ska jag inte jobba där på ett tag. Lite tråkigt men det blir mer senare i sommar. Istället blev jag ivägkörd till mitt andra jobb där jag satt med bokföring i sex timmar. Jag börjar få lite mer pejl på dedär nu. Mitt i alla papper ringde Dilledarling och behövde stöd, hon skulle pierca septum och jag skulle vara stödet.

Jag räknade ut att jag på 8 arbetsdagar tjänar 3 laxar. 78/h. Har ingen aning om vad jag tjänar på gymmet men jag tror det är ca 100/h. Jag ska försöka göra en liten sparning, men det lär bli svårt då stadens utbud kallar med sina prislappar och kvitton.

By the way. Dilles piercing vart snygg. Och då brukar jag inte tycka att septumpiercingar är vidare värst. Men på henne passade det. TJAO

mammagrisen

Klockan börjar närma sig midnatt och jag sitter här helt ensam med trötta ögon. Jag saknar min familj så otroligt mycket. De har varit borta i 10 dagar och det återstår 7. Jag saknar mammas "Johanna, gå ut från datorn nu" - och när jag inte går ut från datorn- pappas "Men johanna, logga ut nu" Det saknar jag. Jag saknar att Petter ska väcka mig på morgonen och fråga vad han ska ha på sig. Jag saknar att de ska tjata på mig att jag ska äta fisk(det kommer jag inte sakna nästa gång vi äter fisk) Jag ska aldrig mer stanna hemma från en semester med familjen, det är helt enkelt för sorgligt.

Idag pratade jag i telefon med en väldigt nära vän till mig, Karin. Hon flyttade till Göteborg efter studenten och har pluggat där i ett helt år snart. Idag berättade hon att den 20 augusti lämnar hon Göteborg, Sverige, mig och flyttar till USA! Hon ska gå på ett College där. Hon har fått friidrottsstipendium och ska plugga där ett år! Jag blev väldigt glad för hennes skull, men samtidigt såklart sorgsen. Lycka till <3

Det blev ett sorgligt nattinlägg..

TJAO

Veckohandlingen...



Jag- veckobob och Cilla-veckocilla på Ica. Min tröja är ny, jag gillar den!

Inneboende

Jag har haft fullt upp! Två parasiter har varit i huset hela helgen och det har inte varit många lungna stunder, utan bara en. En hel lång stund, eftersom vi tog det överdrivet lugnt hela helgen. Vi hyrde två "Vänner"-säsonger och köpte mängdes av glass. En således onyttig helg.
Den första morgonen gick bra och vi åt frukost vid tv;n i lugn och ro. Den andra morgonen(dagens) så ringde bestemalens mobil alldeles för högt klockan sju på morgonen. Hon hade Jour (kan ni tänka er något mer vuxet) på ålderdomshemmet och var tvungen att sticka tid på sekunden. Jag och Cilla gick i Pyamas hela dagen och bytte om till vanliga kläder klockan 19:00. Efter det åkte vi in till stan. Jag satte mig i slottsparken och tänkte i en halvtimma, sen bestämde jag mig för att åka till Deadarling som var nyhemkommen från Arvika. Vi satt på hennes balkong och tog sen en tripp till ICA där jag köpte mitt efterlängtade Te. Underbart


Feel Like I Was From The Late Nights


I helgen ska mina två Babys Bestemalen och Cilla bo hos mig.
Vi ska helghandla och bete oss som om vi var en riktig familj, bara hunden och volvon som fattas.
Cilla och bestemalen skulle faktiskt passa som mina föräldrar.
Helghandlingen går av stapeln klockan 19:30 på ICA krämaren.
TJAO

kvällen

Igår kväll åkte jag upp på stan lagom tills ÖSK fått väntat stryk av AIK. Jag är inte intreserad av Allsvenskan så jag åkte endast till Berhn eftersom Bestemalen kollat på matchen. Jag stod vid Kronblom statyn och såg Ledsna Örebroare och glada stockholmare droppa ut från arenan efter matchens slut. Bestemalen kom med sitt yberblonda hår och coola jeansjacka och suckade "Jag finner inga ord"
Vi bestämde oss för stadsparken så vi drog dit. Det var den mest döda stadspark jag någonsin satt min fot i. Det var vi och stora fåglar. Jag var rädd, jag gillar inte fåglar alls. Efter två timmar skulle hon hem till björkhaga och jag skulle Träffa Sconde och Wilson så jag stannade kvar i stan och satt vid Nikolaikyrkan själv ett tag innan Sconde kom cyklande.
En trevlig kväll och natt blev det. Vi satt i några timmar utanför slottet och garva och hade mysigt.

Kom hem rätt sent och upptäckte att jag inte ätit sen klockan 14, alltså 12 timmar tidigare. Jag kokade te och gjorde några mackor, lade mig och läste tills jag somnade. Blev inte väckt av väckarklockan, utan som vanligt av farmor som av någon anledning inte förstår att min väckarklocka FAKTISKT fungerar utmärkt. Farfar skjutsade mig till jobbet och sedan satt jag fem timmar med fakturahandligar och sorterade in bilregister i 600 miljoner olika pärmar. Fick en sallad med bönor, vilket är det läskigaste jag vet. Men det funkade.

Nu måste jag fixa med närvarolistor från friidrotten. Jag har jobbat som tränare hela året och nu är det dags för den årliga lönen. Men kruxet är att jag inte hittar några papper alls. Fan vad nördig jag blivit. Papper hit och papper dit.

TJAO

En varm dag

Jag har inte satt min fot eller ens en liten nästipp utanför huset idag. Det har inte kommit för sig. Jag har kollat ut och tänkt " O, vad härligt med sol, jag ska ut och sola snart" Snart ja. Sen går timmarna och snart blir försent.
Jag har iallafall gjort mig i ordning nu, jag ska snart åka upp stan. Blev stora håret och röda läppar, passar fint till kvällssolen.
 
Bonnie Tyler har sjungit för mig i fler timmar nu.
Om man ändå sjöng som henne.
Skulle jag vilja komma i närheten av hennes vackra rispiga röst måste jag nog bli heltidskedjerökare i några år och så långt med rökningen vill jag inte gå.
Bonnie Tyler... 




kväll?

 Jag är trött och trött men ändå en smula pigg...

Så det kan bli

I morse vaknade jag, sen somnade jag. Farmor hade kommit hem till oss och gick in i mitt rum och tecknade till mig att klockan var halv fyra på eftermiddagen. Hon ljög. Den var bara halvtvå, men ändå så var hälften av dagen borta. För mig gör det inte så mycket eftersom jag ändå inte har så mycket för mig. Tänkte dra upp en stund på stan, men sedan såg jag att det skulle vara dubbelavsnitt av That 70's show. Så jag laddar inför det.

Jag saknar min familj faktiskt. Blir mycket tomrum när de gäller dem nu. Både hemma och i bloggen. Förstår att ni också saknar mina dokumentationer om syskonkrig och pengarbråk. Ha! Om en och en halv vecka är de tillbaka och då kanske de vanliga rutinerna hälsar på igen.

Igår handlade jag på stan. Det blev tröja och leggins på carlings och ett linne från en affär jag helst inte nämner, då jag brukar undvika den. Men jag kan skriva i kursivt... bikbok... Ska aldrig hända igen.

TJAO

rädsla på hög nivå

Efter ett sjukhus besök och en lång stanrunda med bestemalen cyklade jag hem till Max. Där fanns också Barken och Jeppe. Vi bestämde att se skräckfilm, och det var inte bara skräckfilm. Det var djup rädsla och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Mitt i den läskigaste filmer av de alla så kommer två vita gestalter in från Max veranda och jag skrek högre än alla decibelmätningar ljudet åstakommit.  Det var Max mormor och morfar, men i skräckens dvala kan man lät missta sig. Jag spillde också ut cola i fåtöljen och det var ju inte bra.
När filmen var slut kollade vi på Excorsiten. Det var mycket obehagligt även denna gång, sist jag såg den var jag 15 år. När skräckfilmerna var över blev jag skrämd ett antal gånger till, eftersom jävlarna ville skräma livet ur mig. Ja, det var några hemska timmar men lite nikotin fick hjärtat att lugna sig. Jag har ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv. Och då snackar jag rädd.

På vägen hem träffade jag farmor och farfar. Det var väl behövligt eftersom jag var så rädd när jag cyklade i natten.
Nu är jag trött och ska avsluta denna kväll(natt?) med glass och te.

TJAO

"Hej och välkomna till Bob's glasfirma"

Nu känns det som jag jobbat på Glasfirman i flera år. Jag har kommit in i rutinerna och jag har fått börja svara i telefon nu.  Glasfirman heter ju inte Bob's glasfirma, om någon missförstod. Utan Bil och Plan glas. Men det skulle vara coolt om jag svarade så i telefonen. Idag jobbade jag fem och en halvtimma och jag hann med det som jag inte hann igår. Farmor och Farfar (mina chauförer) kom och hämtade mig.
 
Ikväll ska jag hem till lilla Alex och sitta barnvakt. Har inte fixat några pokemonfigurer som jag lovat i några månader, så snart ska jag tamefan köpa några ägg till han. Det var väl så man gjorde? Köpte ett ägg/boll och så fanns det pokemonfigurer där? Jag kommer ihåg det så från min barndom.

En shopping runda med bestemalen är inbokad på torsdag.


morningtime

vaknade klockan sju av att farmor väckte mig, somnade om och vaknade av av Max ringer och är jättefull. Morgonfylla! Började göra mig i ordning för jobbet och insåg att jag var en timma sen. Hade fått för mig att jag började nio när jag började 8. Spelar nog ingen roll eftersom jag istället kan jobba en timma längre. Idag ska jag skriva fakturer och sätta på bilglas på trasiga bilar.

Underbara morgon te<3