Usch

Usch vilken jobbig natt och usch vilken tråkig blogg det här har varit de senaste dagarna.
Och i helgen blir det fortsatt dött och tråkigt på Nakeddays för jag ska ju ut på landet, haha.

Ha en trevlig helg så skriver jag på söndag.
Och på måndag, då är det lyckans jävla dag. Eller hur Max?

Tjao

Tack och hej för denna kväll

Tack för en helg som kommer bli kul!

Tjejer, ni är underbara!


Från Pitchers till Klassråd

Kom precis hem från ett litet häng på Pitchers, första gången jag var där faktiskt. Där satt också Max, Tim, Eddie och Tysken. Jag hade inga pengar så jag satt och snyltöla lite från Max. Jag får ta tillbaka mit skitdagsinlägg en gnutta, för det var riktigt trevligt.

Nu är klockan nytt dygn och om 12 timmar börjar dagens lektion, klassråd. Numera råder det obligatorisk närvaro på klassråden. Egentligen säger vi inget vettigt. Så här har det låtit de senaste åren (okej, månaderna)
- Vart ska vi vara på studenten
- Hos Johanna (mig)
- Okej
- Är det någon som har något att rapportera?
- Nej


Fast min klass är allt bra härlig och för att inte tala om våran klassföreståndare Christoffer, finns ingen härligare människa! Så klassråden kan trots sitt bristande innehåll vara riktigt mysigt.

Nu måste det väl ändå vara okej att sova, Godnatt


Det här s u g e r.

Jag förutspådde att det skulle bli en total meningslös dag. Och jag fick rätt + mer. Det blev en ybertotal meningslös skitdag med bråk, missförstånd och kaos. Kanske borde jag söka jobb som sierska eftersom jag hade känslan att den här dagen skulle bli skitdumdagen.

Det har hänt så mycket på senaste tiden. Allt vänds liksom upp och ner och eftersom jag aldrig kan vara säker på vad som händer här näst är jag alltid förberedd på det sämre. Det verkar ju som att just "Det sämre" gillar att drabba min tillvaro för jämnan nu. Inte "Det lite mindre bra" utan alltid "Det sämre" Skulle vara skönt om någon händelse helt enkelt reslulterade med något pooositivt.

Imorgon kanske strängarna inte är lika spända, kanske de tillochmed kan få vibrera lite. Skulle vara skönt med en liten vibration. En liten lyckovibration bara för omväxlingskull. Tro inte nu att jag är deppad eller helt nere, nej. Jag är bara trött på att inget kan flyta på. Att inget bara kan gå vägen.

Piltshowen

Jättekul att mina armar ser ut som en sumobrottares på bilderna från igår
Jättekul att jag tappade bort min plånbok igår
Jättekul att Bestemalen och jag åkte upp våra pengar på Taxi igårnatt
Superkul niiet

När går tåget? Vid 11 tror jag!

Om en vecka åker jag och min bästa Max till Göteborg, Trädgårn, Edguy!
Galet ska det bli!

Jag är inne i en glömsk fas i livet. Jag glömmer allt jag fått höra och har jag inte glömt det glömmer jag det iallafall. Som överskriften. Jag har frågat Max hundra gånger när tåget till Göteborg går. Han har 100 gånger svarat "11 tror jag" Men jag glömmer det. Så nu ska jag skriva upp det i pannan så jag ser det varje gång jag ställer mig vid spegeln.
Gaj Tort 11 kommer det stå. Förstår ni? Jag förstår inte, för jag har glömt.


Roligt i helgen

- Cilla vill ha sex med Tomas DiLeva
- Cilla har fantiserat om mitt Ex
- Bestemalen har sagt meningen "Hon är nybliven singel, snälla kan du strula lite med henne?"
- Jag har lärt Cilla att elda
- Jag skrämde Bestemalens Pappa då jag trodde han var Cilla
- Vi har sovit i en hög

Inga andra är så guld som ni girls


Cykeltur och röstpanik

Kom precis hem efter en liten cykeltur med Max. Lyckades falla av cykeln två gånger på hemfärden, hoppas isen försvinner så jag slipper alla blåmärken!

Testade rösten lite förut inför tisdag. Det bådar inte gott att inte klara tonerna nu, bara två dagar kvar. Men om jag kör mycket "Eyyy" imorgon (ni som har Eva vet vad jag menar) så ska det nog fungera. Låt säga att de bestämmer sig för att höja låten ett tonsteg, ja då tar jag livet av mig. "Good bye, kul att leva i höga tonvärld byebye"

Inatt drömde jag konstigt. Jag drömde att jag skulle söka till skolan i Göteborg utan att jag var helt förberedd. Men i sista sekunden kom jag på vad jag skulle göra. När jag berättade om drömmen för Bestemalen var hon tyst några sekunder. Sedan sa hon "Men gör så" Så jag är räddad, behöver inte längre skriva någon scen. Tack drömmen!

Nybakat bröd står i köket. Kom hit och smaka om ni är hungriga.
TJAO

Sliten

Vaknade bredvid Cilla hemma hos Bestemalen vid klockan 12. Vi tre masade oss till soffan, käkade överblivna ostbågar och kollade på Saturday Night Fever. Vi hade haft mycket höga förväntingar på den och då den inte var alls så fantastiskt som vi trott blev vi besvikna. Efter filmen åkte jag iväg till Mormor där min sötkusin var på besök. Jag mös lite med honom och sedan åkte vi iväg till Morfar som precis är hemkommen från Spanien.

Jag har nog aldrig skrivit sämre och tråkigare, och anledningen till det är att jag har haft en vild helg med lite sömn.
Men bättre blire snart!

Här leker vi i Morfars bar. Eller jag lekte inte. Tänkte mer "En sådan här bar ska jag ha"

Bild


Bild


Trött

Vaknar på bortaplan, vaknar med en marabou. Vilken kväll igår, vilken dag idag.

See you later

Framtiden

Jag är så oootroligt sugen på att flytta till Göteborg efter studenten! Så sugen att jag varje kväll sitter och leter utbildningar,jobb, lägenheter, Allt! 11 februari tar jag tåger till Götet och söker första utbildningen. Vare sig jag kommer in eller inte kommer in så åker jag dit i april igen och söker den andra, den jag helst vill gå! Kruxet är bara att den kostar 43tusen kronor/läsår. För så mycket pengar har ju jag?

Det är precis just nu vid den här tidpunkten i livet man känner att man är påväg någonstans. Jag känner för första gången att det framtida vuxenlivet, utbildning och "klara sig själv" ligger så otroligt nära. Att sedan de här hemma gärna ser att jag stanna hemma och jobbar ett år, suck! Jag vill bort och se saker, träffa nya vänner, nya kärlekar och nya möjligheter. Någonstans finns ju den rätta platsen. Och min känsla säger att den rätta platsen för mig i höst är Göteborg.

Om man jämför mina helgsplaner med framtidsplaner så ser helgsplanerna lite klarare ut. Skönt det iallafall.
Jag ska ut imorgon kväll och på lördag ska jag ha myskväll med mina två mystjejer. Perfekt helg alltså. Eftersom förra helgen var en ren katastrof så tycker jag att jag är värd en fin helg.

Nu är klockan åter mycket och eftersom jag inte alls sov mycket inatt borde jag gå till sängs. Ska kolla några avsnitt på "Vänner" innan, bästa avslutningen innan sömnen tar vid enligt mig!
TJAO


Var det inte en tysk reklam?

Sitter och har en gammal konstig reklamlåt på hjärnan. Den här "I'm maybe small I'm maybe sweet but baby I know how to moove my feet" Sjukt va? Ska försöka få bort den för den är störande.

Jag har ont i halsen, hoppas inte att jag blir sjuk nu. Dels måste jag hålla rösten trimmad tills tisdag och dels har jag ingen som helst lust att stanna hemma från krogen imorgon. Vi dissar nog "Stället" eftersom så många sagt att det är trist och jag har ingen lust att betala 100 spänn för något som kan visa sig vara trist, logiic?

Nu får jag höra lite skvaller från Götet. Emma har tydligen ett nyförvärv på G och då blir jag alltid så nyfiken. Kanske att jag bor hos henne när jag åker till Göteborg den 11 feb, då får jag kanske träffa boyen också!

Nu hade jag ju äntligen blivit av med den eländiga reklamlåten, men då råkade jag se inledningen till detta inlägg.
Jävla blogg.



Tydligen hade jag skrivit fel för det var rätt dag

Krångligt det här. Jag hade skrivit fel, men det var rätt. Jag följde den felaktiga lappen men det var rätt.

Och.... Jag fick jobbet!


Typiskt

Jag hade ju ordnat anställnings intervju idag? Nej minsann. Det var igår! Funderar på att åka dit och spela på att jag har kommit dit rätt dag. Bra början SkitJohanna, bra början!

Kunde inte sova inatt så jag låg och kollade på Jonas Gardells "De dolda" eller "De halvt dolda" kanske det hette. Somnade vid 03:30 och vaknade av att Dille ringde och frågade om jag ville vara lunchsällskap. Jag avböjde med trött röst och gick från sängen till badkaret. Låg där en halvtimma och vaknade till lite grann. Jag kommer aldrig kunna bo i ett hus/lägenhet utan badkar! Det är min överlevnadskälla numero uno!

Nu sitter jag och laddar ner ett ganska gammalt sångnummer på Youtube, tänkte länka sedan. Ska be någon spela in med kameran på Piltshowen också så det kommer in på tuben. I bakgrunden har jag just nu "The Pinks" som jag lyssnat på i många år. Hade aldrig träffat en människa som lyssnade på The Pinks tills jag blev kompis med Dille.

Nu ska jag gå och byta om till anständiga och anställningsvänliga kläder.
TJAO


Sömn är för amatörer

Nu ska jag sova, för,

Jag är amatör

Ja, det märks

Idag kom mina föräldrar på mig med en grej som jag hållt hemligt för dem. Så nu är jag inlåst på vatten och bröd fram till sommarlovet, nej faktiskt inte. Istället för att göra en stor scen av allting höll jag mig lugn, argumenterade, pratade sansat och moget. Faktiskt funkade den taktiken bättre än den jag använt mig av sen jag lärde mig bråka.
Kanske märks det att jag nu faktiskt är myndig?

Fler saker som märkts av sen jag blev 18
- "Jag har sett ditt leg förut så det är lugnt"
- Inga mer utveckligsamtal
- Pengar direkt in på kontot
- "Ja, du är ju 18 nu så det får du bestämma själv"
- Lite ångest för att jag just KAN bestämma själv

En sak som jag inte får även fast jag är 18
- Jag får inte tatuera mig (har lovat mormor i utbyte mot att hon betalar mitt gymkort)

Det sista suger, för jag är verkligen sugen på en liten tatooooo.

Vangelis Words

Får mig att längta efter framtiden

Alla luktade Johanna idag

Jag vet inte varför men på något vis hade min parfym hamnat i min jackficka, så den har varit med hela skoldagen.
Såklart var jag tvungen att spraya med den. Första offret var Max. Han hade varit dryg under ensemblen och när jag fick nog tog jag upp parfymen och sputade rakt på, eller i kanske jag ska säga. Munnen. Fick lite dåligt samvete och sa förlåt. Andra offret var Cillas jacka. Jag hade precis satt mig vid henne i matsalen men tallriken fick inte plats på bordet (några ettor hade ställt massvis med tallrikar och glas just där) så jag tog den i handen. Men, tappade den. På Cillas jacka. Min mat som bestod av rinnig vitlökssås matchades snabbt med Cillas svarta och (tidigare) fläckfria jacka. Då åkte först servetter fram och sedan min parfym. Räddaren i nöden!

Sen har jag sprutat på Dille, Bestemalen och rektorn.

TJAO


Mina nya välbehövda byxor har gått sönder på en dag!

Men här är en bild, gillar dem skarpt!

Piltshowen!

Jag skulle som sagt egentligen inte deltagit i Piltshowen på Tisdag, jag blev ju dissad haha. Men nu blir det ju "Lean on me" igen som jag och John kör duett på med kör in the background! Självklart så har jag funderat på kläder redan och jag tror jag ska ha min röda sammetsklänning, den är lite av en scenklänning. Kom och Kolla!

Idag spelade jag, Dille och Wilson badminton. Vi alla har förkunskaper i just det, så det blev ett riktigt bra spel. Mot slutet spårade vi ut lite men riktigt hårt var det!

Nu sitter jag här på min obekväma datastol och jag blir nog hemma ikväll också. Vissa ska dra till Satin ikväll och festa men jag har varken pengar, pengar eller pengar. Fick dock mina Robert Wells biljtetter idag så jag ska sälja dem och då får jag ju några sköna hundringar.

Igår när jag var lite nedstämd sa en kille i min klass till mig att Kärleken är som en drog, och när den tar slut måste man avgifta sig. Jag garvade bara och tyckte det lät knäppt, men jag när tänker efter så kanske det låg något i det. Måste fundera ut hur själa avgiftningen går till. Och då kanske på ett djupare sätt än bara sprit och strul.

TJAO FOR NOW


Bild


Mina ben

Jag har väldigt fula ben just nu. Fula ben fulla med märken i olika skiftningar och en liten bulle under vänstra knät. Det var nämligen så att ja råkade befinna mig på fel plats vid fel tillfälle i fredags kväll. Stallycktan, en trappa upp, bordet till vänster längst in. Vid bordet intill bröt nämligen ett vilt slagsmål ut och jag råkade få två män och en stol över mig. Jag låg på golvet några sekunder innan Cilla drog upp mig. Kände då hur ont det gjorde i benet och dagen efter var det svullet och blåsvart. Usch, så idag på idrotten var det flera som kommenterade mitt vänsta ben. Jag sa "Jag var i slagsmål" Måste ha varit det enda tillfället i livet jag ha kommit att få säga de orden. Jag säger det en sista gång nu "Jag var i slagsmål"

Fick i helgen också reda på att jag skulle sjunga i Piltshowen. Tillsammans med John, samma låt som Lucia. Den usla låten Lean on me. Inte direkt något jag hurrar över, men det kan bli kul. Jag önskar bara att någon hade sagt det tidigare till mig.

Har kanske bestämt (kan man skriva kanske bestämt? men ni fattar) mig för att åka till Göteborg den 11 februari för att söka till en scenutbildning där. Dock måste jag skriva en jävla massa texter och scener och det är jag inte jättetaggad för, men jag har som sagt bara nästan bestämt mig, haha.

saknar...


Ja

De senaste dagarna har varit lite jobbiga kan man väl säga. Det har tagit slut mellan mig och Albin och det var väl inte riktigt det som jag hade trott skulle hända. Man saknar, älskar och är lycklig, sen när det tar slut så hastigt så ligger väl inte lyckofaktorn på topp. Men jag får acceptera det här nu och försöka göra något vettigt.

När det tar slut med någon man trodde man skulle vara tillsammans med för resten av livet så blir det som ett avbrott i hela tillvaron. Man tänker ena sekunden på på alla drömmar och planer som så länge legat och grott. Sekunden senare kommer man på att "just det, its over"

Jag trodde verkligen inte dethär men nu när jag har hunnit smälta så, ja. Då känns det väl lite bättre. Jag önskar såklart att det skulle varit som vanligt och saker och ting hade sett annorlunda ut. Men som ovan skrivet, jag får acceptera det.

Men ändå, fan.

< / 3

Out

Nu ska jag snart sticka till resecentrum för att träffa Max och Sebbe.
Vi ska sitta Max "egna" lägenhet en stund innan vi går till Stallycktan. Hoppas det blir en trevlig kväll, för jag är inte på så trevligt humör. Önskar så att allt bara flöt på. Men icke, det är bara gupp och kringelikrokvägar för mig just nu.

Jag har redan brytit alla mina nyårslöften. Jävla mig.

Suck

Usch vad jag känner mig misslyckad och oönskad.


Böb


Jobb måste jag ha!

Inser att det inte blir någon långresa till Irland om jag inte får ett jobb inom kort. Måste spara spara spara och inte lägga pengar i en trasig spar"fotboll"gris (fick en spargris formad som en fotboll av Petter i födelsedagspresent) Eftersom den är sönder händer det ofta att jag lånar pengar ur den. Och de pengarna kommer aldrig tillbaka.

Så, igår ringde jag Sensus, där Max jobbar. Jag sa att jag höll på med sång och gärna skulle vilja starta sångklasser. Han på Sensus sa att om jag hittar folk som vill ha en sånglärare så är allt Clear. Nu gäller det bara att hitta några som vill ha mig som sånglärare. Jag frågade Albin om han ville, men han ville inte. Jag frågade Petter och han ville inte heller. Kanske är inte är så kul att ha sin flickvän eller storasyster som lärare, men jag behöver folk!
Så, Ring mig om ni vill bli undervisade!!

Ringde även två ålderdomshem och jag fick faktiskt lite respons!
Nästa vecka ska jag åka till ett av dem och ge en lite intervju och den andra ville bara ha mitt Cv. Skrev ihop ett på stört och skickade iväg det. HOPPAS!

Tjao


Ibland blir man ju lite glad

Max berättade precis att vi är lediga imorgon så det gjorde ju så att jag blev rätt glad!

Behövde bli lite glad för att igår hände det något väldigt tråkigt. Kan inte skriva det här på bloggen eftersom det är för känsligt och lite för mycket privat, men fan vad ledsen jag blev. Hjälpte lite när jag pratat med min Albin iallafall, blir alltid mycket lugnare när jag hör hans röst. Tack <3 Men usch att sånt här får  hända! Jaja, nu lämnar jag det och försöker tänka positivt.

Idag fixade jag lite fika till mig men det slutade med att jag fick slänga allt. Typiskt, när jag för en gångs skull bakar så blir det bara skräp. Fick nöja mig med KaktusJuice istället, det är skiiitgott!

Jag borde skaffa mig ett databord eller något sådant. För just nu sitter jag i sängen och har datorn på en pall, får typ huka mig ner. Kan inte vara bra för ryggen haha. Men nu vankas det kvällsmat.

TJAO


Gubbar

Skulle precis ta bussen till skolan då jag kom på att jag har ju börjat cykla.
Så jag fick lite extra tid över, perfekt!

Inatt sov jag väldigt bra. Jag vaknade av att Pappa kom in och sa att det snart skulle komma en gubbe och fixa med lite dörrar i huset och att jag inte skulle bli rädd och så. Förra gången det kom gubbar som skulle fixa vart jag aldrig förvarnad utan då råkade jag ju gå utan kläder infront of them. Usch, det var hemskt. Iallafall, så när jag satt och sminkade mig så hörde jag att någon gick in genom dörren. Jag ropade "Hallå" 4 ggr och ingen svarade. Jag blev livrädd och smög ut och kollade. När jag smygit klart var det ingen där men jag hörde en röst som sa "Hallå, det är bara dörrfixarn" Jag vände mig och och såg gubben med dörrarna.  Han hade sett min smyggång och stod och flinade åt mig. Gubbe!

Jag måste verkligen städa rummet nu. Om ni sett detdär avsnittet i "Vänner" då Ross dejtar en tjej vars lägenhet ser ut som ett soprum. Tänk er det rummet 10 ggr stökigare, så har ni mitt rum i huvudet! Kanske lite överdrivet men Mamma sa förra veckan att "Vi kan ju inte ha ett rum som ser ut som ett grisrum" Hon menade mitt, och just nu håller jag med.

Nu väntar Cykeln!
TJAO

A'int no room here anymoore

Jävlar vad stökigt jag har i mitt rum. Jag har blivit tillsagd att städa och dammsuga. Men ha! Det tänker jag inte göra. För jag har just fattar Facebook. Det är ju skitkul! Sitter och skaffar vänner, laddar upp bilder och kommenterar för fullt. Jag skickade ett personligt medelande till Albin "Vi äger Facebook" För nu gör jag det!

Ni vet, jag fick ju 5 säsonger med "Vänner" i julklapp av min Farbror Glenn och jag har redan kommit till hälften av den fjärde. Räknar med att ha kollat klart efter helgen och då måste jag be Farbror att ge mig resten i hmmn januaripresent?Det brukar man väl ge?

Imorgon står det Ensemble och Idrott på schemat.
Det är jag som håller i Ensemblen imorgon så jag tänkte planera lite.
Kanske spelar det ingen roll hur mycket jag än planerar, för Max brukar alltid bestämma iallafall,
Han är ju rätt dryg den där....


En som också är dryg är Albin som vägrar skicka alla kort jag glömt hos honom.
Busskort
Annat busskort
Gymmkort
Lånekort


Dryga killar känner jag!

Bild


Hemma

Nu har jag fått nya skor iallafall, behöver inte gå runt i min yberfula "bobskor" längre. Mormor betalade och sa att jag fick ta mellanskillnaden från de skorna vi lämnade tillbaka, vilket var 100 kr. Men jag fick inte använda pengarna till något onödigt.

I helgen hade jag tänkt mig en riktig myshelg med min Abbis. Vi har lite present/julklappar kvar att ge varandra så det kanske blir av nu. Båda vi har skaffat FaceBook nu, men varken någon av oss förstår så mycket. Hoppas vi fattar med tiden. Det kom fram flera stycken idag och frågade "Har du och Albin gjort slut!!?" Tydligen så hade jag råkat ta bort allting och då syntes det för alla. Helt sjukt. Om några år kommer det säkert finnas sidor som kontrolerar varende steg man tar..
Såhär ungefär...
Synligt för alla

Johanna gick precis på toa
Johanna har sex
Johanna tappade en tallrik
Johanna limmade fast Bestemalen på stolen




Kan ni tänka er? haha

Helt omöjligt

Hela arrangeringsklassen ska skriva musik på datorn. Jag kan inte

Hade inte öronen på skaft

Efter jag sjungit Meat Loafs "I would do anything for love" På MMbarens Karaokescen....

En kille kommer fram
Killen - Fan vad bra du sjöng
Jag - Oj tack!
Killen - Det är min idol
Jag hör fel och tycker han säger "Du är min idol" 
Jag - Oj men haha, tack.
Killen - Alltså Meat Loaf
Bestemalen - HAHAHAHA
Cilla - HAHAHAHA

Nu funkar't

Min säng är fylld med Chipssmulor men jag är lycklig.

Tydligen var det något konstigt med min mailadress till inloggningen men nu funkar det igen och nu ska jag bloggabloggablogga.

Apåråpå imorgon, så börjar jag ha kursen Idrott B tillsammans med Dille. Har slängt ner idrottskläder och för att jag ska bli riktigt pigg till morgonens flåsande så ska jag försöka sova gott inatt. Men innan sömnen tar vid ska jag kolla på lite Vänneravsnitt, för det är great!

Har blivit många antal timmar på krogen denna helg. Skulle såklart varit skönare att ha kvar alla pengar man lagt ut men, kul har det varit. Med Dille och Gjossan i fredags och Bestemalen och Cilla igår.

Efter krogarna stängt igår blev vi övertalade att hänga med på en efterfest en bit från stan. Vi hängde med och ja, vilken efterfest än sen, man kan inte ens kalla det för det. Fyfan vad tråkigt det var.
Bestemalen i en säng med en musikerkille. Jag och Cilla i en soffa önskar "bort oss härifrån". Killen som hade lägenheten gjorde väl några tappra försök att få mig och Cilla att fortsätta festa, men vi orkade inte. Vid 04 skjutsade en tjej hem oss och jag sov hos Bestemalen.

TJAO

Bloggproblem

Har skrivit ca 10 inlägg sen förra, inget har publiserats! Vad är det som är fel?
Får se om det här funkar, annars är det väl en bloggförbannelse.

Tjao

Mycket som händer nu

Skolan har startat. 
Min vän Mindy ska ha barn, grattis!
Planer för framtiden tar fart
Söker jobb
Edguy 2 februari
Pengarproblem
Mandelmannen
Ja, allt

Back on track suckers

I'm back fuckers =)

Tåg

Verkade jag ledsen igår så kan jag säga att allt är lugnt nu. Ni vet hur man kan få en sådan där Uppgivenkänsla ibland. Sådan fick jag igår. Inte kul att bråka med sin pojkvän och inte kul när allt bara blir så fel. Men det händer ju alla.
Men efter prat, lite tårar och förlåtpussar så blir det bra igen. Tur det.

Nu sitter jag på ett tåg, är snart i Halsberg så det är inte så värst långt kvar till min kära stad. Jag har lyckats glömma mitt busskort, mitt gymnasiekort och mitt gymkort kvar hos Abbsi så det får bli betalning under den närmsta veckan.

Jag måste skriva vad som hände på tåget för några dagar sedan! Helt sjukt!
Jag och Albin åkte på tåget och hörde inte att tågkonduktören kom förbi och sa "Nya resande", iallafall, efter ett tag kom han tillbaka och då sa vi att vi ville betala. Då (alltså dethär är helt sjukt) då blir han fly förbannad och säger att vi är "Ena jävla idioter" som försöker planka på tåget. Han hämtar en annan tågkonduktör som ber om våra legitimationer och sedan säger de att vi måste betala sammanlagt 1600 kr i straffavgift för vi försökt planka. Jag började genast lägga mig i och sa att jag aldrig kommer betala så mycket pengar, vi hade ju inte gjort något. Efter 10 minuters diskution säger den manliga tågkonduktören till Albin "Varför sitter du tyst som ett jävla Mähä"? Förstår ni?, jag förstår det fortfarande inte. Jag var så jävla arg och det slutade med att vi slapp straffavgiften. Det var fanimej bland det sjukaste jag varit med om!
Sjukt sjukt sjukt

Åh

Jag älskar ju dig ....

Det här kan bara dra åt helvete

Jag kan dra åt helvete
Den här dagen kan dra åt helvete
Kärlek kan dra åt helvete
Allt kan dra åt helvete!

Just nu känner jag mig helt vilsen och jag har ingen aning om vart jag står eller vad jag vill, vad som kommer hända och vad som kommer skita sig. Antagligen kommer allt att skita sig för det verkar det ju alltid göra förtillfället.

Nej, där överdrev jag. Det har gått bra för mig på senaste tiden, jag har varit lycklig. Men så händer en liten grej som vänder upp och ner på hela ens känslomäsiga tänkande. Vad fan är det som händer?

Jag kan dra åt helvete

?

Vad händer nu?

Min

Bara min <3

Ikväll blir det mat och öl

Imorgon fest

Och vad jag är lycklig nu när jag är 18

LALALA


Bild


Mitt år 2008. Helt ärligt

Januari

Jag och mina två bästa Cilla och Bestemalen bestämmer oss för att ändra om lite i våra liv. Planerna gick dock något i överstyr och har präglat hela detta år med ganska trista samtal och funderingar. Dock hade vi väldigt kul eftersom de två bestämt sig för att Alkohol inte var så farligt... 

Jag tränar väldigt mycket och lägger nästa ner all min lediga tid i friidrottshallen. Motivationen är på topp och planerna på  en fin resultatsommar är höga. Det kommer en ny tjej till gruppen också. Breanna från Australien. Denna utbytesstudent och jag hade så fruktansvärt roligt på träningarna och vi gjorda fina resultat tillsammans.

Kärleken då..? Jag dejtar den första killen efter mitt och Albins uppbrott. Vi hade kul men jag kände att jag inte var redo och efter lite analyseringar och tjejsnack med Bestemalen så insåg jag att jag inte kommit över Albin, därför funkade det inte att inleda något nytt.

Februari

Jag lär känna Dille och Max bättre. Trots att vänskapen är rätt ny så har vi kul och börjar umgås mer och mer. Jag och Dille inser att vi har något stort gemensamt, vår kärlek till G. Tillsammans med G

I Februari går också katastroffesten hemma i Björkhaga av stapeln. "Jag bjuder hem 10 stycken" sa jag till mina föräldrar som var bortresta. Ca 70 personer trängdes i mitt vardagsrum och av de 70 kanske jag kände 30. Stolar, bord och andra möbler kastades ut och förstördes och brännmärken på väggarna var många. Efter "Varför ringde du inte polisen?", "Varför släppte du in folk du inte kände?" och "Hur ska vi kunna lita på dig mer?" Vars alla fick svaret "Vet inte" så bestämde jag mig för att aldrig ha en STOR fest igen.

Vinkvällarna hos Dille inleds och de kvällarna blev många under de kommande månaderna. Snack på Dilles balkong var det mysigaste jag visste.

Nu börjar det även närma sig den stora flytten för min familj. Vi ska flytta tvärs över stan till en vit villa och det är med bävan jag lämnar Bestemalen och Cilla ensamma kvar i våra kära barndomskvarter.

Mars

Flytten går bra och vi börjar göra oss hemmastadda i Sörbyängen. Utan fungerande tv och dator beställer Pappa mobilt bredband som räddade mig och Petter.

Jag tävlar i friidrott och jag vinner faktiskt någon tävling, fast resultaten är väl inte direkt storslagna. Träningen fortsätter och jag tränar, tränar, tränar och tränar. Dock börjar jag känna av en viss smärta i något jag inte då visste var i mina revben. Något jag heller inte visste var att de sabbla revbenen skulle förstöra väldigt mycket för mig rätt snart...

Jag kommer in på Fördjupningslinjen i sång och är väldigt lycklig över detta, sånglektionerna är det som höjer upp hela tillvaron och jag försöker skriva mycket eget.

Jag piercar mig

April

Vinkvällarna fortsätter och likaså G-snacket. Jag, Gjossan och Dille driver folk till vansinne genom att dra repliker från G hela tiden. Jag och Dille lär känna varandra ännu bättre och vi blir bättre och bättre vänner. Bättre vänner blir även jag och Max, som får mig att börja lyssna på Edguy. Vi börjar spela några av deras låtar tillsammans och även bandmedlemarna i edguy blir en del av det roliga, BONKE!

I april lär jag känna den härliga Jeppe. Han som sjunger som en gud och skrattar galet åt allt.

Jag får en väldigt dålig vana

Musiktreorna har Bob Dylan konsert och den blir så förbannat bra att vi alla lever på den länge. Här tar också mitt nya namn "Bob" fart. Det är inte pga konserten utan det sprids helt enkelt. När en tjej en dag frågar "Bob, vad heter du egentligen?" förstår jag att jag numera är Bob.

I April gick det första revbenet av, men det visste jag inte då eftersom en doktor sa "Du har förmodligen sovit konstigt" och en annan "Det är ingenting"

Maj

Maj var ingen bra månad. Det var då jag insåg att all träning varit förgäves och att jag inte skulle få tävla något alls. Börjar redan här fundera på om jag verkligen orkar bygga upp allt sedan igen. Styrkan, motivationen, viljan.

I maj sker också den underbara men katastrofala kvällen i stadsparken. Den kvällen kommer jag ångra hela mitt liv.

Usch, nej Maj sög.

Juni

Skolavslutningen hos Max var en perfekt start på sommaren, även fastän den kvällen har kommit att bli lite speciellt ihågkommen vissa av mina kompisar.

Med ett brutet revben bryter jag foten och strax efter det ännu ett revben. Med två revben som är av på mitten och en fot som brustit, ja då har man ganska ont. Trots det är jag lycklig i juni och har faktiskt kul. Ägnar många kvällar hos Max tillsammans med Dille.

Bestemalen fyller 18!

Juli

Jag, Cilla och Bestemalen börjar med våra "Vännerkvällar" då vi hyr en säsong "Vänner" och köper massa gott. Dessa kvällar har det blivit många av sedan Juli månad.

Jag börjar gå på min fot igen, trots att det fortfarande gör helvetes ont. Jag besöker sjukhuset många gånger pga alla mina brutna ben och en läkare säger till min förskräckelse att "Det skulle kunna vara cancer eller benskörhet" Som tur var slapp jag det men jag kommer ihåg paniken jag kände just när läkaren sa så.

I Juli börjar jag och Albin prata. Eftersom vi sedan september 07 inte pratat med varandra  kändes det lite underligt. Men den underliga känslan försvann snabbt och vi bestämmde oss för att träffas, prata och reda ut lite saker. Då visste jag inte att det "Vi skulle reda ut" skulle leda till det som hände en vecka senare....

Ja iallafall, en vecka senare sitter vi på en bänk i stadsparken och jag frågar "Vad vill du med oss?" Hjärtat bultar och han svarar "Jag vill försöka igen"
Vi försökte igen...Och det blev vi igen<3

Augusti

Jag åker på en finlandskryssning, bestämmer mig på båten att jag ska lägga av helt med friidrott. All motivation är försvunnen och jag vill hellre satsa helhjärtat på musiken. Jag berättar detta för mina föräldrar och min tränare och de tar det bra och förstår mig.

Jag och Albin hänger mycket och är gulligt nykära. Vi pratar mycket och kommer varandra närmare. Jag känner mig kär, kär, kär!

Skolan börjar igen och likaså vardagen. Dille och jag inleder skolåret med att sitta på hennes balkong och dricka  Whiskey. Vi skrattar, delar hemligheter och hjälper varandra med diverse oredor.

September

I September ä det mycket fester och annat kul. Charlotte fyller 18 och bjuder till fest. På kvällen tappar jag och Albin bort varandra och kvällen kunde slutat i katastrof, men det ordnade sig.

Jag lägger av med min fula ovana i två veckor, sedan trillar jag tillbaks.

De nya kurserna är verkligen tråkiga och jag får höra att jag inte jobbar lika effektivt som förut. Jag lyckas få mitt livs första IG-varning men jag skärper till mig och klarar då bättre resultat. But still, Nutidakonst-lektionerna tog död på mig

Livet är G i september!

Oktober

Jag får min Laptop!

Vi börjar repa inför SkRiKakonserten och jag bloggar på Meny-sajten om konserten och gör faktiskt (om jag får säga det själv) ett bra och seriöst jobb med det tillsammans med Kalle från Risbergska.

Jag är mycket med Albin och vi åker till Göteborg och himla skoj har vi! Lite bråk då och då men det löser sig alltid rätt snabbt.

Cilla fyller 18!

Emma fyller 16!

Efter mycket slitsamma repetioner och inpräntelse gör jag  tillsammans med F-linjens sångensemble två nummer på kulturskolans "Povel Ramel Konsert" Det blir faktiskt bra och det blir också coola bilder!

Fortfarande Kär, kär, kär!

November

Början av Novemer stavas "S K R I K A" och dess storslagna vecka med underbar konsert. Pratar mycket med mina högstadiekompisar och är speciellt glad över att jag och Mahja blir bättre kompisar!

Efter SkRiKA är det ganska lugnt och jag tar ur min Piercing som jag helt och hållet tröttnat på.


December

Jag bestämmer mig för att färga min superblonda hår mörkt, och mörkt blir det. Rektorn för musikprogrammet uppmärksammar mitt färgbyte med ett "Men vad har du gjort"? och svenskaläraren med "Nu får du låta håret vara"

Albin och jag åker till Liseberg och har en riktigt mysig dag. Vi är kära, kära kära. Sista gången jag säger det nu, jag börjar bli tjatig.

Albin fyller år och även det blir en mycket mysig dag med resturangbesök och fest på kvällen.

Ja, ni har ju precis läst om mitt december, jul, födelsedag och nyår var ju igår. Men Allt, allt, allt det var toppen!



Nu är jag i Örebro efter nyårsfirande i Mariestaden. Kvällen slutade sorgligt med att Albin trampade på en glasbit och började sprutblöda. Vi fick åka hem, men det var också mysigt. För det mysigaste som finns är att vara själv i sängen med den killen man älskar.

Tycker att jag har sammanfattat året hyfsat nu, även fast mycket är förträngt, struket eller alldeles för hemligt.
Mina nyårs löften kan ni läsa om imorgon.

God kväll!