SANT SANT SANT

Ett glädjande telefonsamtal från mormor. Helt sjukt
"Jag har köpt en varsin LapTop till dig och petter"
"Va? har du?"
"Ja, jag tycker ni är så trevliga och duktiga"
"Oj, men tack så otroligt mycket"
"Ja, men du får förstå att jag köpte dom för att ni sköter skolan och jag
förmodar att ni tänker fortsätta med det"
"Eeh jaa!"
"De står på mitt jobb, ni kan hämta dem när ni kan"
"Jag kommer på en gång!!!"

WOOOOOOHOOOOOOOO!

Tycker ni inte också att bestemalens öga gör hela bilden?


Denna vecka

- Uttnyttja mitt nyaktiverade N'joy kort
- Konsert på "Klubben"
- Planera Cillas storslagna present
- Lära bestemalen att cykla enhjuling
- Träffa syster min

Har som ni ser inte så mycket att göra denna vecka så nu är det ju faktiskt en ypperlig vecka att söka jobb på. Men hur ska jag gå till väga? Mitt CV är inte aktuellt längre då jag skrev det för ett halvår sen. Och under det gågna halvåret har jag ju fått massvis med fler jobberfarenhet. Bilfirman gav ju sååå mycket meriter haha. Kommer såklart skriva om mina försök till jobb och som tack för att jag låter er vara A'jour med vad som händer och sker så kan ni ju hålla tummarna.

Mat nu!

Jag och Cyklar....

I söndags var jag och Albin på bio. Allt var frid och fröjd och efter bion cyklade vi hem. När vi kommit hälften hör jag en bil komma i illfart bakom mig och jag väjer undan, såklart ville jag inte bli påkörd. Kruxet var bara att Albin inte väjde så jag cyklade rakt in i honom och båda ramlade av cyklarna. Bilen stannade och såg på oss i 5 sekunder och sen körde föraren gasen i botten och drog iväg. Jag var helt chockad och när jag reste mig så jag att mammas cykel var helt sönder. Vi gick hem och jag var rätt ledsen fast vi garvade åt att vi ramlat.
Rätt sjukt var det....


Och jag hör Albin säga..

"Jag är flickvän till henne" (pekar på mig)
Jag har flickvän alltså


"Hej vi hade pär"

Jag och Dille är inte jätteduktiga på Arrangeringslektionerna.

När jag kom hem från skolan precis låg Albin i min soffa och kollade på Harry Potter. När jag frågade om han var tvungen att fortsätta kolla sa han "Men kan jag inte få kolla på det sista uppdraget?" Haha, jag garva och gick hit. 
 
Nästa vecka fyller Cilla 18 år! Jag och bestemalen har kommit på en storslagen present. Eftersom Cilla läser bloggen kan jag ju inte skriva dethär, men ni ska få se. Ni ska få se! Hennes fest går av stapeln samma kväll som jag har fått ett dåligt betalat sångjobb på ett ställe där jag verkligen INTE vill vistas, Pingstkyrkan. Kan ni förstå mig? Rätt surt nu dessutom att jag missar Cillas fest.

Nu måste "Det sista uppdraget" vara klart. Ska gå och kolla. 
 
TJAO

Såhär ser jag ut ikväll

Lockat håret sedan klockan 3! och ändå blev det inte så som jag ville.Menmen..
Farmor och farfar kom förbi precis och jag såg att Farmor tecknade åt mamma
"Ska johanna på fest?" Mamma svarade "Ja"
Farmor kollade på mig och såg bestört ut, sen sa hon utan att teckna
"Det ser ju ut som du ska på bal"
Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller en pik.












BYEEE! ROCK ON!


Kläder

Har bestämt kläder till festen ikväll.
Jag har bara använt den klänningen en gång förut och det var vid skolavslutningen.
Jag väger en gnutta  mer nu än då, men jag hoppas klänningen ska sitta fint iallafall. Lägger ut bild sen.

Jag och Albin disktuterade även vad han skulle ha på sig. Jag sa "Snälla, låt mig slippa tjafs om att du ska ha en ful keps på dig" Han sa "Jag lovar att jag inte ska ta av mig kepsen på hela kvällen"  Vi tjafsade en stund och sen fick jag min vilja igenom, alltså ingen keps.

Men nu, först. Prov.
See ya och ha en fin dag!

Italian Wine Tonight <3

Dags för prov

Klass EsBm3c på Karolinska lärovärket har prov i nutida konst om ca 1,5 timma. I mitten av klasslistan finns ett namn, Johanna. Och hon är ganska spänd inför provet.

Ja, jag är rätt nervös. Jag vill verkligen att det ska gå bra på det här provet. Dels för att jag tycker att det var en gnutta intressant och dels för att ett Vg skulle ju sitta fint i slutbetyget. Jag har pluggat lite för lite men ändå helt okej. Bestemalen förhörde mig igår och hon sa tveksamt efter förhöret "Ja, ett godkänt klarar du nog tror jag kanske ehhh"
Jag blev bestört, åkte hem och pluggade mer. Vill ju så gäärna att det ska gå bra.






Hm?

Spåk"tråk"dag
Prov
Albin
Fest


Kunde inte alla fyra grejerna vara lite jämnlika? Klarar jag av så stora kontraster i supertråk och dunderkul?

Imorgon ska Petter få en Gibson hem och jag varnade honom. Väcker han mig en enda morgon med den så slår jag sönder den. Klart jag inte skulle göra men mamma säger iallafall "Då får du betala den"
Jag ska genast börja spara!

Likt askungen

Idag fyller min vän Lotta 18 år och imorgon vankas det fest för'na! Jag kommer i sällskap med pojkvän och bestemalen hade också skaffat en dejt kvällen till ära. Men kruxet är nu att han ställt in, han kommer inte komma. Jag har sedan skolan slutade för dagen tröstat ägnat tiden åt att få henne på positiva tankar, typ som.
Vad är en kille på fest? Det kan ju bli långtråkigt och inte alls trevligt. Sen skippar jag det sista "Och alldeles alldeles underbart" En kille som stället in dejt med bestemalen vet inte vad han går miste om, så synd för dig Pontare.

TJAO

Fuck

Jag HATAR mitt hus för tillfället. För det ger mig inte varmt vatten. Det strular med några vattenledningar i området och det drabbar ju inte så många, så det tänker väl ni varmvattengubbar, att det deeet speeelar iiiingen roll. Såklart vet ju jag att det inte finns varmvattengubbar men ni förstår väl min frustration? Skulle duscha av mig precis, och resultatet av min påskruvning av vattnet var både bokstavligt och sanningsenligt en KALLDUSCH, en förbannat obehaglig kalldusch.

Nu sitter jag här och huttrar i min blåa handduk och önskar mig tillbaka till duchen i björkhaga. Just min dusch var känd i hela Sverige för att ha den härligaste av de härligaste av strålarna, eller något sånt iallafall.

Missat Religinonen, crap.
TJAO

News

Visste ni att Jordan råttläkare egentligen ville jobba med sniglar?


Dagen igår

Igår på SkRiKa mötet var Max med för första gången. Eftersom jag tycker Max är bland de knäppaste och roligaste människorna på denna jord var det vid vissa tillfäller lite svårt att hålla sig tyst. 
En till grej på mötet som gjorde att jag mig en glad överaskning var att mina gamla skolkompisar Samuel och Mahja var där. Såklart dök minnen i massor upp. Vi drog upp massor av glada och pinsamma grejer som hände under vår tid på Karl Johan. Snack om alla mina och Mahjas töntiga bråk, tiden då jag var kär i Samuel, gången vi sjöng i kultkuppen och skvaller om klasskompisar tog faktiskt flera timmar och när vi skilldes åt hade jag skrattat redigt mycket.

När jag fick se att bussen precis åkt förbi mig och att nästa skulle komma en halvtimma senare gick jag till N'joy. Vek upp mina legins och debuterade mitt nya träningslinne. Precis när jag började värma upp började ett "Vänner"avsnitt´.
Där snackar vi inte lite flyt! Där snackar vi inte lite lycka!
Svetten rann och jag var härligt utpumpad efter passet och med tur som jag hade med mig så ringde pappa och frågade om jag ville bli hämtad i bilen.

Nu har turen vänt, för inatt. Jag vill inte ens snacka om det.


TJAO

Istället för plugg

För fem år sedan...
Var jag ute och sprang varje dag. Jag var en skvallerbytta som var väldigt präktig och moralisk.



För tre år sedan...
Hade jag precis börjat nian och jag och Tirre flängde fnissandes runt i örebro. Jag Träffade min första riktigt pojkvän Emil och jag var helt instäld på att välja Sam-idrott till gymnasiet.


För ett år sedan...
Var jag sjukt ledsen eftersom mitt och Albins förhållande tagit slut. Jag hade rött hår och får jag kommentera mitt utseende då, så var jag ful!


För tre månader sen...
Gick jag med kryckor och åt ingenting pga av revbenen gjorde helvetes ont. Jag och Dea spenderade kvällarna hos Max och det var underbart.

Igår...
Började jag och bestemalen planera Irland, and it goes like this "WOOOA"


Imorgon...
Är det två dagar kvar till Lottas 18års fest och samma dag som det kommer Albin och vi ska vara ensamma hemma hela helgen.

 Om ett år...
Hoppas jag att jag är på Irland tillsammans med bestemalen och spelar på pubar och liknande. Jag är fortfarande tillsmamans med mina drömmars kille. Jag är glad och nöjd och har iallafall lite mer humm om framtiden än nu.

Studio

Min enseblegrupp skulle spela in i studion idag. Helvete vad det gick åt helvete!
Så därför skriver jag inget mer om det.

Jag är faktiskt helt slut så jag skriver faktiskt inte om någonting mer.


Den vackraste av de vackraste


Inside so deep in side.
You will die if I don't dream anymoore
Avantasia

MY monday

Dålig uppdatering, bra dag. Nej, jag menade inte så. Har helt enkelt inte haft en dator framför ögonen och inget tangentbord som fingerstuds. Jag har fått väldigt mycket utträttat idag.

Missade filosofilektionen då kursen helt utan min vetskap flyttats till Rudbecks lokaler. Gjorde ett helt arbete på Arr och komposition lektionen, det ni! Dock måste jag erkänna att jag kopierade rätt mycket från Wikipedia men det hör inte till saken. Men sanningen ska ju fram.

Eftersom jag anmäler mig till allt och alltid ska sitta med i alla komiteér och grupper så var det självklart att två möten låg samtidigt. Jag gick iallafall på det som kändes viktigast, men det visade sig vara tvärtom. Max blev sur på mig för att jag tvingat honom till det onödiga mötet, men det smälte han snabbt och snart skuttade han igen. Han träna en timma på N'joy och sedan sprang jag till konserthuset och träffade två grisar (elever från risbergska) och två från Na/meny. De två "Jounarlisterna?" föreslog att vi skulle ha Disco efter våran gemensamma konsert med svenska kammarorkestern. Jag och grisarna var överens, det var en dålig idé och på bästa möjliga vis förklarade vi det för idémakarna från Allehanda. Jag börjar blogga där om konserten om ca en månad, räknar med att ni kommer läsa den!

Tillbaka till gymmet med språng, varför? Skulle diskutera priser med en instruktör. Hon sa att jag skulle få behöva betala 330 kr /månad. Enligt mig skulle det vara begravningen för mina chanser att spara pengar. Men jag kunde inte motstå. Jag skrev ett avtal (varför låter det så seriöst?) med gymmet där jag lovade att binda mig till dem i ett år.

Ja, ett år! Jag har bestämt mig för att stanna hemma ett år efter gymnasiet. Alltså, inget plugg directly som jag tänkt hela tiden. Kanske blir det en tripp till Irland för krogspelande men hemma blir jag mestadels för att jobba och smida planer. Känns dom det är det bästa för mig och det som känns bäst ska man väll satsa på?

TJAO

Sweet Dream

Jag borde gå till sängs nu men tänkte skriva en liten avrundning. Utvärdera, reflektera och begrunda, dock inte så djupt.

Bra/dåliga Grejer som hänt
¤ Tackade ja till PR-konserten- bra
¤ Ställde mig på fel sida i kön till Satin (och kom inte in) - dåligt
¤ Sålde gratisbiljetter för 200 spänn - Moraliskt, dåligt. För mig, bra
¤ Debuterade i frukostpåsängenklubben - Bra
¤ Börjat min Karriär inom RFSL haha - bra
¤ Missade att gå med Mandelmannen i koppel när jag hade chansen - dåligt

Så intärnt och torrt.
      Så nattligt och gott
               Så jävla bra rimm
TJAO

Lyssna på länken och njut av livet
http://www.youtube.com/watch?v=1fAPEUWowEc&feature=related

Brorsans brud

Lillebror har nog skaffat tjej. När vi skulle hämta honom från filmkvällen han var på igårkväll kunde jag inte låta bli att går ur bilen för att spana in hans nyförvärv.
Jag kunde heller inte låta bli att börja hoppa och vifta och ropa "PETTER HÄR ÄR VI"
Min första handling fungerda inte, det var helt mörkt och jag tjejerna stod så långt bort. Den andra gick däremot igenom clear and bright. Petter kollade på mig med mördande ögon när han kom in i bilen och frågade "Varför i helvete gjorde du sådär?!" Jag garva och insåg att mina chanser för att få höra om tjejen nu var hans eller inte var borta.
Men, på kvällen när mor och far inte var närvarande berättade han om tjejen. Men det skriver jag inte något här om såklart, även fast det är lite frestande... Lillskiten har typ tjej, wow. Så nu är han glad, och jag är såklart glad för hans skull....Men någonstans känns det lite sorgligt, Har han blivit så stor att han ska ha egen tjej?
Ska iallafall se till att träffa henne snarast.
Ett godkännande av syrran måste är ju viktigast av allt.


Albin

Albin var ute på krogen igår. Han ringde två gånger när jag vaken och två gånger när jag sov.
Jag svarade alla samtliga gånger och lyssnade roat(ni vet hur pojkvänners snack normalt brukar gå när de är på krogen) När det sista samtalet var avslutat var klockan 03 och jag stängde av mobilen för att få sova ostört, vilket jag också gjorde.
När jag vaknade satte jag på mobilen och hörde min flashiga sms-signal. Kollade och blev lite förvånad över dess innehåll. Avsändaren var Albin och överaskade stod det inte något i stil med "Godnatt baby jag är hemma"
eller "Älskar dig, godnatt" Utan det stod "Jag är skidproffs"

Va?

Äntligen!

En grej som gör mig glad idag är att ett av mina absoluta favoritprogram sätter igång med sin andra säsong. Kan ni gissa vilket? Intitialerna är detsamma som Anonyma Alkolisters.... Gissat klart.


Forever young



Cilla jag och bestemalen - 10 years ago






RFSL outdeal of condoms

Jag och Bestemalen var ute i natten igår. Det var galet och klockan 02 lade vi oss på gräsmattan utanför Rudbeck och pratade djupt om ditten och datten. Helt plötsligt hör vi ljud. Ljudet lät som en Sexakt och vi bestämde oss för att ta reda på om det verkligen kunde stämma. Mycket riktigt. Bakom ett träd låg två ungdomar och låg (För Dea"Sexa") för glatta livet. Jag bestemalen och vår nyfunna vän Johan gick alla tre hand i hand fram till det juckande paret. Jag tog ton och sa
"Vi är från RFSL, använder ni kondom?" Akten avstannade och killen tittade upp och svor lite. Bestemalen fortsatte
"Vi finner det inte lämpligt att ni ligger utan preventivmedel" Sen kastade jag en kondom åt dem.
Johan började asgarva och likaså vi. Vi önskade de generade paret lycka till och sedan drog vi hem.
Jag kanske ska börja jobba inom RFSL?


Till er tjänst!

Och så hör jag bestemalen säga...

"Jag får rätt bra betalt för att säga att Albin finns"

Jag menar Va? Ibland är min bästa vän knäpp.

Fan vad bra ide!


Resultatet..
 JAG FICK UPP HONOM!

justja!

Försten kom jag på! Idag ska jag, Sconde, John, Åsa, Victor och Max
spela in Jackson 5's låt "I want your back" i studion. Kanske vore det bra om jag kunde texten och melodin.

God trött Morgon

Läsarnsifforna stiger =)

Förlåt för urkasst bloggande igår. Jag har helt enkelt alldeles för mycket att göra. Mötte Albin vid tåget vid nio sedan drog vi på förfest hos Cilla. När vi skulle åka till själva festen så hamnade vi på fel sida av staketet och efter en timma sålde jag biljetterna för 200 spänn. Jag hade fått de gratis så man kan ju säga att jag gick hem med segern i topp. Vi käkade på MAX istället och sen cyklade vi hem till min sköna säng. Där slutar jag..

Jag bryr mig inte om den där personen som skrev kommentaren längre. Det har mer blivit som ett litet ruttet vagt skämt. Max säger minst 3 gånger per dag "Du passar inte in på karro" sen garvar han. Alltså, ingen tycker han är rolig egentligen. Det är det som är grejen. HAH
För er som inte läst så mycket här, och nu inte fattar. Gå ner några inlägg så förstår ni. Jag skulle kunna få hjälp att spåra ipnummret eller vad det heter. Men nej, det var ju varken hotfullt eller direkt starka ord. Mer kränkande och omoget. Så nu lämnar jag det.

Albin sover och varje gång jag sagt "Kan vi inte gå upp nu?" Så säger han "Nej" och somnar om. Hade tänkt dra till första lektionen om en timma så jag ska snart ta en dusch. Gött!

Fin dag / Boooub

Karrofest

Hade ni också tänkt skippa Karrofesten, men ångrat er? Hade ni också fått höra att biljetterna var slut och ni fick göra bäst i att stanna hemma? Så var det för mig iallafall, men det vände. Då Max Wallbom som är biljettansvarig råkar vara en kär vän till mig. Han fixade i sista stunden två biljetter till mig och min dejt, Albin alltså. Så om några timmar smäller'Ä!

Jag har länge spånat på att efter gymnasiet åka till Irland och spela på barer och krogar. Pratade med en liten referens om det igår och mina planer verkar faktiskt ha hamnat på rätt spår. Jag delgav mina ideer till gitarrläraren idag och han gav mig också tips och råd. Kanske är det så att den här grejen kommer funka? Tänk om det blir av.

Apåråpå efter gymnasiet. Jag skrev ju att mina drömmars utbildning var Clear för mig att söka. Men vet ni, jag kommer nog inte söka den trots allt. Jag vågar inte och känner mig ännu inte mogen, så jag håller kvar det i sinnet, minnet och drömmarna. Kanske nästa år eller året efter det.

Nu ska jag fixa drinkblandningar!
TJAP


Design

Kolla vad snyggt? Den fina designen är skapad av http://evlajndesign.blogg.se/
Är mycket nöjd och tacksam! Vänd er till henne om ni vill ha hjälp, schysst och duktig tjej!

Sleepy

-Innan jag går och lägger mig tar jag godnatt av alla mina leksaker. Motorbåt, racerbil, hammare spik och såg-

Näe, stämmer inte riktigt. Texten snodde jag från Algot och Vilgot. Dock brukar jag säga godnatt till mina nallar Lewis och Bonke. Ska duscha och sen göra dem sällskap i sängen! Godnatt <3

TJAO


Taggat


Min outfit inför debuten på N'joy

Friidrott

Mitt liv har alltid varit fyllt med träning. Har sysslat med friidrotts i 11 år och det har varit en väldigt stor del av mitt liv. I våras började skadorna komma(ni som läst bloggen vet) Jag bröt först ett revben, sedan ett till och sedan bröts en ben i foten av på mitten. All vinterträning inför friidrottssäsongen gick till spillo och jag började verkligen tappa viljan att fortsätta. Jag bestämde mig strax innan skolan började för att lägga av med friidrotten. Inte bara pga av den borttappade motivationen utan också för att musiken tar mer tid detta år. Sad but true.

Lite fakta om min friidrottstid =)
8-11 år - lekte och lärde mig grunderna i klubben IF Start. Jag tävlade några gånger och kommer ihåg att jag var sjukt dålig på höjdhopp, vilket jag skulle komma att vara resten av tiden med.

12-14 år - Jag började satsa på löpning. Eftersom pappa var löpartränare i Kumla SF så blev det så att han tränade mig med. Det var lite jobbigt att ha sin pappa som tränare men det funkade. Jag var faktiskt duktig. Vann ca 5 distriktmästerskap och vann en löparcup. Började 13 år gammal träna i en löpargrupp i Kfum(min nuvarande klubb)och trivdes jättebra där. Dagen innan jag skulle gå över till Kfum så bröt jag foten i skoljoggen. Blev borta ett helt år eftersom jag bröt upp den gång på gång

15-16 år - Försökte lite med löpningen med blev besviken när det gick trögt. Jag började i en grupp som tränade mångkamp men jag fortsatte att mest springa, och även kasta. Efter jag och en tjej i gruppen bråkat ville jag inte stanna utan började i Artos kastargrupp.

16 - nu - Jag har tränat i Artos grupp i 1,5 år. En bättre tränare finns inte och vi har tränat riktigt hårt, både gym, sprint och kast. Fram tills jag fick alla skador var jag verkligen säker på att jag ville satsa på spjut, vem hade kunnat tro det?, allra minst jag själv

Nej, jag är ledsen. Friidrotten kommer fattas mig. Dock kommer jag åka ner en gång i veckan för att kasta lite på kul. Från och med nu är det Gympass och löpning som gäller, för inte tänker jag sluta träna inte! Första gympasset på det nya gymmet gick av stapeln idag och jag kände mig stark stark stark. Svetten droppade inte, den kranade!

Om ni läst allt, så vet ni nu! TJAO

Shame on seventeen

Buss nummer 17 som jag åker med till skolan suger på två saker.
Att klacha tiderna som passar mig och passa tiderna som de bestämt.
Nu går bussen 09:53, ska bli så jävla intressant att se om den kommer då.
Sen ska det bli mindre intressant att sitta i skolan alldeles för tidigt, eftersom 17-ussarna inte behagar komma var tionde minut som normala bussar.
Tackjavetjag 7an-bussen

Det suger att åka 17 och det suger att vara 17. Inte mindre än ca måndader tills jag fyller 18.

TJAO och Godmorgon


Skip the crap


Nu ska jag vara glad.
Efter en undebar helg och en rolig vecka att se fram emot så har jag inget att klaga över.
Tack Albin för att du är världens bästa pojkvän.
Tack Dea och Gjossan för att ni är guld. Tack Max för att du är roligast.
Tack Bestemalen och Cilla att ni är mina bästa. Tack alla på musikprogrammet, ni inspirerar!!
Tack alla som gör mig glad glad glad!




 


Bra för självförtroendet? no

-du är den mest störande personen på karro. du tillhör grisarna... du borde ha stannat där. en gång pilt alltid pilt stämmer inte in på dig-

Den kommentaren mötte mig imorse när jag satte mig vid datorn. Jag önskar djupt att jag var en människa som direkt skulle tänka "Jaha, och?, jag bryr mig inte" Men, jag bryr mig. Jag började fan gråta och Albin fick trösta mig när vi åt frukost.

Såhär ligger det till.
Personen som skrev kommentaren stör sig på mig tror säkert att jag går runt med värsta självförtroendet och självsäkerhet. Jag kan med garanti säga att så är inte läget. 
I helvete heller att jag alltid tror på mig själv, jag sönderanalyserar allt jag sagt och kan gå och gräma mig i en vecka om jag tycker att jag sagt eller gjort något onödigt.. 

Har tidigare hört att folk sagt "Hon tror att hon är något" om mig. Nej, svaret är nej. Jag vet att jag är en studerande tjej med helt normal(kanske ibland tillochmed låg)självbild och jag tror under inga omständigheter att jag skulle vara bättre än någon annan. Tvärtom, jag ser så otroligt mycket upp till folk jag känner.


Jag önskar att jag aldrig sett den kommentaren, för atans vad ledsen jag blev. Sen blir jag arg på mig själv att jag tar åt mig av en person som väljer att gå under det fega men lätta namnet "Anonym"

Eftersom du fick mig att bli ledsen (det var väl din mening?) Så mår du väl bra nu?
Gratis till vinsten, du kammade hem en poäng. 1 - 0 till en tragiskt anonym. Jag tycker synd om dig

Flash


We're gonna go all the way tonight

Å det kära läsare, får ni tolka hur ni vill..

Fick några mindre trevligt komentarer från någon som kallar sig Sarek. (vem?)
Till dig säger jag -Hej och trevlig dag hejdå-

Godkväll och trevlig lördag


Tio saker att göra innan år 2040

1Hoppa fallskärm från Dilles Ballkong
2 Cykla tandem till Göteborg
3 Vara värdig medlem i TioTusenMetersKlubben
4 Kasta en tårta i någons face
5 Dricka sprit ur Joakim Schröders Kaffemugg
6 Naked on Stage
7 Missionera G i mellanöstern
8 Gå med Mandelmannen i koppel
9 Gå i kloster
10 Fungera som "Mullvad" i Moderaternas valkampanj, to destroy!


 


Yoga och Bruce Springsteen

Nu när friidrotten lagts på hyllan(har jag ens skrivit om det) Well, då har jag funderat på vad jag ska göra istället.
Jag har ju såklart fortsatt att springa men jag vill ha något uttöver det. Albin mamma gav mig en Yoga-bok som jag satt och kollade lite i, kanske det kan vara något för mig?
Kanske kan prova det iallafall.

Albin drog till jobbet för ett tag sedan och nu dunkar Springsteen i högtalarna, Albins familj har bra musiksmak! Fast Albins musiksmak kan ju diskuteras i diverse debattprogram, ibland vettefan om jag ens skulle sätta vissa band han lyssnar på i musikfack. Men alla tycker vi olika och rätt så lika musik lyssnar vi på iallafall.

Ringde Dille förut och fick höra lite krogskvaller, hon är galen och rolig den tjejen haha

TJAO for a while

Morgon? noo

Känns som jag fått skriva det här lite för ofta - albin sover- men det är sant och jag har varit vaken och pigg sedan länge tillbaka. Väcker jag honom blir han sur men om jag inte väcker honom kan han huuuuur länge som helst och då blir jag garanterat sur.

Igår hyrde vi en film som vi inte orkade se klart. Angel med Helena Bergström. Jag tycker hon är så vacker och beundrandsvärd som skådespelerska. Brukar älska hennes filmer men just denna tyckte inte jag var lika på topp som de andra. Ska se färdigt den senare och vem vet, kanske det blir en radikal svängning i filmen så att jag får totalt ändrad uppfattning.

Nu är det någon okänd kille på MSN som frågar om jag vill ha sex med han. Jag funderar på att säga att jag är medlem i Livets Ord och min pojkvän är Hulken.

Nä, jag loggar ut istället och väcker alban


Vangelis Words

You know your will to be free
Is matched with love secretly
And talk will alter your prayer
Somehow you'll find you are there

Your friend is close by your side
And speaks in far ancient tongue
A season's wish will come true
All seasons begin with you
One world we all come from
One world we melt into one
Just hold my hand and we're there
Somehow we're going somewhere
Somehow we're going somewhere ..."


Andras bloggar

Det är roligt att läsa andras bloggar. Jag håller mig ajour med de enligt bloggportalen största bloggar (hur tråkiga jag än tycker de är), kompisars bloggar(rätt glest som synd är) och andra personer vars liv jag finner intressant.
En blogg jag så gladeligen börjat läsa igen efter dess uppehåll är Max och Jeppes Mightywings.blogg.se! Den är rolig. De har dedär lilla extra som gör att man vill läsa mer och mer och mer och mer.

Roligt är det också att läsa kändisbloggar och bkändisbloggar. Jag är inte en sådan som stör mig på dem, men det finns ju andra som gör, och deras (störbloggarnas)bloggar läser jag också. Jag är alltså "läsabloggfreak" Men det är ju det bloggarna är till för, att läsas.

Till er som läser min blogg, jag är er tacksamma. Inte så kul om man tittat i statistiken och ser att man har 1-3 unika besökare. Detta är ju ingen storblogg men jag är nöjd att ca 25-35 personer läser/dag och vem vet, blir mitt liv mer intressant kanske sifforna stiger några enheter. Who knows

Bye <3

Godnatt

Har Albin på krogen och Dea hos Peggy, så kvällen är ensam men som tur nu är så råkar jag vara trött så jag tänkte slumra till snart. Känner jag Albin rätt så kommer han ringa och väcka mig efter minilördagsrundan, så kanske jag lika gärna ska hålla mig vaken?

Hälsar till min Allingsåsvän<3

Godnatt Läsare !

Det utklassade klassiska Klassfotot med klassen

Jag ville ha G-tema men ingen peppade mig.
Någon ville ha gosedjur
Någon tuperat
Pannband var uppe
Grisar ville någon ha med
-Kan vi inte vara oss själva? pep någon
-Kan inte vi sitta bredvid varandra?, Näää har lovat henne, ahaaa!
-Måste man vara med, jag är så ful i håret nu. Fan!

Hur ska det gå?
¨
Tid: 09:00
Plats: Aulan
Klass:Esbm3c

Det här med Blommor och Bin

Jag har ju två bästa vänner(Cilla och Malin) varav den sistnämnda jag döpt om. Faktiskt gick hon och rätt så många andra med på namnbytet och numera är den forna Malin Erikson mer känd som Bestemalen, likaså kallas hon så här på bloggen. Bakgrunden till namnet är ingen lång historia. Jag är ett bigfan av Henrik Dorcin och han är en sketch i de fenomenalt roliga tvserien "Grotesco" I sketchen säger Dorcin upprepande gånger "Beste far", det sketchen också heter. Beste far blev Bestemalen And Thats The Story Of The Hurricane.

Iallafall, till överskriften av inlägget. Jag, Cilla och Bestemalen diskuterade Temat av nästa Karrofest. Temat är Blommor och Bin och Bestemalen höll hela tiden på och tjatade om att det var tråkigt och svårt. Jag och Cilla förstod inte det svåra med det hela utan hade jättemånga förslag. Jag föreslog kondomer som örhängen och då undrade bestemalen vad i helsike Kondomer hade med Insekter att göra. Jag och Cilla kollade förfärat på våran vän och det gick upp för oss att bestemalen inte visste vad blommor och bin stod för.

 
Tillägnar bilden bestemalen

Chokolate

För att hålla en normal vikt ska jag bara äta en chocklad till, resten får familjen, vänner och djur ta hand om.


GODNATT

Bak och För(fram)delar att bli tillsammans med sitt Ex

Bakdelar it is
Du vet redan personens svagheter och brister
Kanske är "Nykärtiden" inte lika stark andra gången
Gjorde du bort dig i en sexakt last time, kanske han retar dig (på skoj) för det

För(fram)delar now
Du vet redan din babys underbara sidor och egenskaper
Kanske går eran nyförälskelse dubbelt upp från förra gången
Du vet vad han gillar i sovrummet och utanför...


Kanske lite töntig grej haha. Jag blev ju tillsammans med mitt ex och jag stämmer in på både bakdelarna och framdelarna. Men mest är det Framdelar  <3


Finn 5 rätt

"VI SES PÅ G IKVÄLL"

"Ska vi ha sex i sagotunneln?"

Jag lyckades snubbla fem gånger på gårdagens lisebergsbesök och jag måste ärligt skaffa en balansbräda eller kolla upp mitt balanssinne för på senaste tiden har jag ramlat mer än vanligt. Förutom de missödena var dagen riktigt lyckad och balder kittlade härligt i magen.
Vi lyckades vinna dubbel stjärnvinst och mer chockad min än Albins när han insåg det får man leta efter. Jag fick förklara att han vunnit. 4 kilo choklad rikare gick vi lämnade vi liseberg och Göteborg för en tågfärd mot ett regnigt mariestad. 

Nu gäller det för mig att läga upp ett chockladschema. Äter jag upp allt så kommer jag rulla fram innan vintern och det vill jag förstås inte så jag tänkte mig ett helgsupplägg, sounds good?



 

Böö

Tack för vackert väder. Jag niger och TIGER om vad jag tycker egentlien..

Mer om helgen ikväll

Friday

Om två timmar ska jag möta Albin och vi ska dra oss mot George hade jag tänkt. George är den enda utekrog som inte tar legg och det passar ju utmärkt eftersom mina föräldrar var segare än alla andras på att få barn. De väntade med födelsen av mig lagom till gränsen, 29 december. Tack mor och far. Vi får se om det kommer några andra dit med=)
Innan jag träffat Albin ska jag fika med Max. Max, kiillen som idag vaknade när skolan slutat för dagen och missade därmed Mozart Recuiem. Under fikat ska jag lära han alla Mozarts verk för de kan ju jag, inte =)

Karin, om du läser det här så ska du veta att jag saknar dig och tänkte på dig på din 20års dag! Hoppas du har det grymt i USA och det är grymt tomt utan våra fredagssamtal som alltid spårar ur. <3

Hörde den delikat häftiga signaturmelodin tillll..........
THAT 70'S SHOW!!!
GOTTA RUSH!
TJAO!

Kattjävel

Är det någon mer i denna värld som har svårt för katter? Jag kan inte med dem... Idag kollade en svart katt ondskefullt på mig och jag skojar inte, blev rädd.


??????????????????

Speciell skoldag med ...

Speciell skoldag med dubbelstort S S! Började med sånglektion där jag fick skrika mig igenom 25 minuter. Skulle skrika" ALDRIG" med alla lungors kraf, de två jag har alltså. Sedan sjöng kören lung Mozart, rätt skarpa dynamikkontrastskillndader(hittade på detdär sjäv) där alltså.
Nu har jag tolkat en en tavla och lämnat in en uppgift där jag bara skrev crap, men det blev bra.
Nu slutar vi, tjao och förlåt att jag skriver om sådant här!

More fun later babys!

Ute i kvällen


Resturangbesök med familjen=)
Godnatt, <3

Lidande?


I would do anything for love
But I wont do that
-Meat Loaf-
<3

I Don't like mondays

http://www.youtube.com/watch?v=POl4vFp-5os

Lyssna!

Bakgrunden till låten är sann. En flicka gick till skolan och skjöt ihjäl några av sina klasskamrater. När hon senare i polisförhör fick frågan "Why did you do it" (i låten -tell me why-) svarade hon "I don't like mondays.
Låten är ifrån 80-talet så det var ju ett tag sen, men låten består som grym och jag gillar den skarpt!


Livets Ord

I nästa vecka ska jag och kvartetten Dille, Gjossan och Mindy (inkl mig alltså) gå på Livets ord gudstjänst. Vi var tvugna att välja en gudstjänst to enjoy - sa våran Religionlärare Anders. Vi såg på pappret och sa nästan i mun på varandra "Livets ord!!" Jag fick uppdraget att ringa dit och bestämma tider för intervju och kolla upp lämpliga gudtjänster.
Här behöver jag ju inte vara objektiv, så jag jag kan kalla Livets ord "FANSKAP" Och jag tror inte jag kommer ändra uppfattning, hoppas jag iallafall...

Vill ni veta vad jag tror på? Jag är inte religiös, jag är inte oreligiös. Jag har alltid trott att det finns något, men jag vågar inte riktigt tänka på vad det skulle vara. Jag tänker mycket och det jag hitills kommit fram till i mina funderingar är är livet är ett mysterium och att någonting måste vara meningen. Meningen med livet är ju ingen mjuk karamell att suga på så jag ska klura på det i många år till.
Min mening med livet är musik, och som jag skrev igår - Jag ska inte svika det jag lovat mig själv- och det är ju just, musiken<3

Från Livets Ord till min mening med livet. Stora steg i fällereg, som gubben brukar säga.
So long !

Scary!

Läskigt med folk som snor plånböcker och utger falskt namn! Fy på er!

Tidig morgon med besök knuffen. Efter det besöket var det lång lång tid kvar till skolan, men jag började gå dit i sakta mak.  Jag eldade två pinnar på vägen och träffade en trött Dille på järntorget. Jag surfade lite på skolbibloteket och sedan började Religionen.
Så mycket mer kan jag inte säga om skoldagen, för det har inte hänt så mycket mer. Och enligt mig är det ett ointressant innehåll i Nakeddays, skolan alltså.

Så nu mer naked. Imorgon ska jag vara med kärleken min och som vanligt är det alltid kul. Vi ska göra en hemlig grej som jag inte ännu vågar skriva här. Men jag ska inte vara pryd. Jag ska skriva om det men inte.. just nu!

Nu kom lillebror hem och han skriker något om att "DU MÅSTE KOMMA NU" soo
TJAO SO LONG

helvete

Fyfan vad trött jag är. Efter den här helvetesdagen ska jag aldrig mer vara vaken.

Såklart kollar vi!

Såklart ska jag och lillebror följa idol. När juryn presenterades sa någon om kvinnan i juryn "She really cares about of hitmusic" (eller någotliknande) (kanske jag citerar helt fel) men jaja
Lillebror kollade på mig och sa "Det räknas inte att bry sig om sån musik" och med "sån musik" menade han Beyoncé och liknande, som både han och jag skyr pesten. Vi är tråkiga och borde fötts för flera decenier sedan då vi bara lyssnar på 70 och 80-tals rock. 
..... men....... jag gillar idol iallafall och kommer följa det jaa!

As I Run

Nuärespringskornapå!
Foten är på G att läka och känner jag mig själv rätt kommer jag snart jaga "Mil i veckan"

Har fått rapport från Bestemalen i italien (ja, tänk - fyfan vad hon reser den jäveln"
Hon har druckit öl ur en Cocosnöt och grillat gris under levande eld. Låter inte det mer som Hawaii?? Eftersom hon rest bort tar jag hand om hennes bilddagbok undertiden hon är borta, men det vet hon själv inte om. Blir en glad överaskning för henne när hon kommer tillbaka till Sverige!

As I just wrote, Nuärespringskornapå!
TJAOBITTE



ÄCKLIGT------------------------------------>


 


Sång

 Idag frågade min nya sånglärare mig om jag ville satsa.
Jag svarade "Ja" och jag har aldrig menat ett "Ja" så mycket som då, för några timmar sedan. Sången är mitt liv. Har suttit i flera timmar i en soffa med öppet vardagsrummet och sjungit allá låtar som finns i huvud.

Vad är mitt största mål med liv? Mitt mål, min största strävan och min dröm är att sjunga så det känns i folks hjärtat. Då  allt stämmer. Rösten Texten Musiken Känslan Tårar. Då är jag lycklig och en människa som nått sitt livsmål. Om den gången inträffar kommer det kännas i hela kroppen, för det har jag läst och det tror jag på.

Jag har Dea, jag har Max. Båda inspirerar mig så otroligt mycket inom musiken, kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag ryser när de sjunger och jag är obeskrivligt glad att de båda vill sjunga och spela tillsammans med mig.

Jag kanske kommer misslyckas och få göra något helt annat, men jag måste försöka.
Jag har lovat mig själv att lägga ner hela min själ i sången nu sista året i gymnasiet.
Jag ska inte svika det jag lovat mig själv.


<3 

Bob i dagen

Det var länge sedan jag kände mig såhär lycklig. Så därför ska jag....
Skita i att att inte är nöjd med allt
Visa min familj att jag älskar dom
Bry mig om mina allra finaste vänner
Vara världens bästa flickvän
Satsa allt jag har på musiken
Värna om G
Skratta
oooch....
Nu äta ostmacka!


three and a half year younger

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om att min lillebror är sällsynt smart.
Jag tar tillbaka det nu. Idag när jag tränade med pilatesbollen sparkade han på den så jag flög av, gav den ytterliggare en spark så den åkte in i mitt rum, på sminkbordet där glasskivan med allt smink står. Den åkte i golvet, i två delar och en burk gick sönder. Jag skrek ett väldigt magstarkt ord till honom som jag på senare tid börjat förbruka mer och mer. Han sprang iväg och snabb som han är kutade han i badrummet och låste dörren. När jag en kvart senare slutat skrika "KOM UT" låste han upp och tillsammans lagade vi burken(det gick) och glasskivan ersatte vi med en annan. Slutet gott allting gott men han är inte smart längre...


Nu får jag åka omvägar

Staten, komunen eller vägvärket har ställt upp staket som blockerar min genväg till skolan. I morse när jag skulle skulle i min vanliga ordning stod det några jobbgubbar vid de nya (JÄRN)staketen och såg så förträffligt nöjda ut över att de förstört min väg. Jag gav dem fingret och svor en ramsa likt änglar sig förbarmar över.
Nej såklart gjorde jag inte det. Jag fick finna mig i staten, komunens eller vägverkets beslut att mura in mig och mina grannar (från genvägar)

Första och sista lektionen var ensemble B och jag hamnade för första gången i en grupp som jag verkligen blev nöjd med. Max, Åsa, Sconde, John och Victor. Alla dem är mycket duktiga i sitt musicerande så jag är rätt säker på att låten vi bestämde oss för att repa in kommer bli grym. Lunchkonsert V.39!

Sitter förtillfället och lyssnar på mig själv. Låter kanske självsäkert och lite konstigt men tro mig, jag är självkritiskt så det bara skriker om det. Här är länk iallafall http://www.youtube.com/watch?v=Y7SpFBvPANo

Ska strax länka den storslagna låten "I don't like mondays"

I ett kök


Ännu en stund kvar..

Skolan börjar klockan jämnt 10:40 idag. Passar perfekt eftersom jag då inte behöver lämna kaprissnåret förens 10:20 och sådanna morrnar är väldigt uppskattade och omsorgstagligt gör jag allt för att få ha kvar dem.

Jag drömde verkligen en läskig mardröm inatt. Mord, Blod och spöken. Jag såg från nära håll när en man i grävskopa körde över de gäster jag hade hemma med sitt fordon, grävskopan. På nyheterna sa dem "Blodbad på Kaprisvägen" och jag gjorde allt för att rädda småbarnen som också var och hälsade på. När jag precis med skulle dö så ringde mobilen sin vackra melodi(som dille hatar) och räddade mig från en död i drömmarnas värld.

Ska i eftermiddag leta upp en länk på en låt som slår det mesta. Tillochmed Albin gillar den och när vi gillar samma låt så måste den ha något speciellt, då annars våran musiksmak brukar skilja sig lika radikalt som kontrasten mellan svart och vitt.
TJAO


Blogga mer

När jag gick förbi musiksalarna i källar'n  idag så haffade Andreas musikläraren mig och frågade om jag ville blogga på Meny om konserten som ska gå av stapeln i vinter. Jag sa utan att tänka efter ett ögonblick "JA" och nu ska jag ringa en gubbe imorgon och få reda på mera om hela grejen. Skriver mer om det imorgon då jag fått lite mera info
Kommer länka iallafall=)


Cut


Dagen med håret

Mycket har hänt denna dag. Jag har fått en uppdrag, jag och Dea har nästan nått musikaliskt klimax (mer om det sedan), jag har klippt av håret och jag har blivit nöjd! Frisyren som jag egentligen skaffade för att den jag haft var för sliten trodde jag inte skulle passa alls. Men det visade sig vara en klädsam söt frisyr om jag får citera mamma och säga det själv.
Blir såklart en bild. Ska bara ta en....

ÅH=)