Kryssning

Den enda anledningen till min iaktivitet är att jag varit iväg på en liten mini tripp. Trippen var till finland och jag färdades dit med en båt. Liten resume nudå...

Jag cyklade till Fredsgatan utanför myrorna där bussen mot Stockholmia skulle avgå. Jag och Mormor var där en timma för tidigt, jag ska aldrig mer vara ute i god tid. Det regnade och jag var helt slut. Somnade på bussen och vaknade av att busschaufören sjöng falskt med i radiolåtarna.

När vi kom till båten blev jag lite rädd för en stund, jag är inte jätteförtjust i vatten men jag kom snabbt över min plötliga rädsla och gjorde entre till hytten. Ägnade första kvällen till TaxFree och Spel på casinot. Jag valde ett rätt simpelt spel men lyckades gå från 30 kronor till 300 kronor. Handlade Vin och Chocklad för de pengarna och spelade bort resten.

Själva dagen i Finland var faktiskt ganska seg. Kan fortfarande inte gå långa sträckor så vi satt mest på en bänk och kollade på trolleri. Andra kvällen på båten var rätt kul. Jag satt och gapskrattade åt en full man som dansade med olika kvinnor på dansgolvet. Han förde dem så galet och i otakt att en efter en blev förbannade och lämnade honom mitt i dansen. Jag räknade hans erövringar till 5 och hans dissare även också till 5. Lyckat =)

Kort resa, kort historia. TJAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0