Lite politik, bara lite.

Jag sitter och läser om folks tankar inför valet. Bloggar, krönikörer och sådant. Läser arga kommentarer och skrattar åt skällsord som "Borgarfitta" och "Mensröda socialistarslen" (Snygg rumpa det vore haha)

Kanske ni inte visste det, men jag är intresserad av politik, mycket faktiskt. Antar att ni fattat att jag är vänster, då jag slunkit in något om det någon gång, om jag minns rätt. Jag är inte hetsig och brukar inte härja på fester om "VÄNSTERN ÄR JU DET ENDA RÄTTA HÖRRNI, FATTAR NI DET ELLER??". Men, intresserad är jag, och faktiskt kunnig. Hade inte tänkt att skriva ett politikinlägg, men vet ni, jag hoppas SÅ att det blir rödgrön vinst i år. Jag hoppas och tror att de vinner stort. Jag hoppas att Reinfeltd får kliva av och aldrig återvända. Aldrig aldrig!

Minns när förra EU-valet när Piratpartiet "Seglade i medvind"(Skrev om det här) Minns hur jävla miserabelt det kändes och jag hoppas verkligen inte att de får många röster i år. Hemska tanke om Sveriedemokraterna glider in. Det gör ont i mig när jag ens tänker tanken! Fyfan... Nej, så blir det inte! Det FÅR inte hända!

Rödebob har talat. Hoppas ni röstar rätt, läsare. Rött och grönt, fina och bra färger. Rösta så. Ingen mer klyftpolitik nu!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag håller med!

2010-08-31 @ 14:58:11
URL: http://harryochmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0