Bank och ickesömn

Idag ville Pappa Erling visa upp sin dotter på jobbet så jag och Flisan tog oss dit i idiotskitvädret. Hon gillade inte banken något vidare och började monsterskrika efter en stund. Vi gick till en annan bank, min bank, för att jag ville få hjälp med diverse saker. Självklart hade jag glömt plånboken och "Kan du inte legitimera dig så kan inte vi hjälpa dig" sa en snorkig jävelbankgubbe. Sen när jag skulle ner för trappan med barnvagnen så ställde jag ur Flisan för att inte tappa henne ner för trappen. "Ska hon stå där?" sa en ful tant argt, "Jag måste ju få ner vagnen först" sa jag irriterat. Då skakade den fula tanten på huvudet. Nedrans att man inte får slå tanter. Jag var på god väg.

Inatt ville jag döda mig själv. I alla fall förgifta en smula. Vi somnade runt tolv båda två. Två gånger vaknar jag vettskrämd av att jag drömt att jag slängt Flis i golvet. Somnar om och vaknar klockan två. Har jordens huvudvärk och kan inte somna om på grund av den. Timmar går och jag ligger klarvaken. Klockan blir halv sex och jag känner att nu kommer jag snart kunna somna. Då vaknar Flisan och är pigg som en... ja något/någon som är jävligt pigg. Jag var måttligt glad där kan jag säga. No sleep for me. Fattar verkligen inte hur kroppen pallar, förstår verkligen inte. Men man har väl något i kroppen som är inställt på att vara vaken efter man fött barn, jag tror evolutionen fixade det så smart. Det den inte fixade var bröstmjölk hos papporna. Hem läxa till evolutionen på den alltså!

För övrigt har jag krig med mitt hår. Det blir inte blont. Ska nu lägga i en (skäms) - färde avfärgning. Får hoppas det blir den sista.

Kommentarer
Postat av: 20åriga Fru Sofia - gift vid 18, mamma vid 19

Folk har alltid en förmåga att kommentera hur man sköter sina barn och sitt liv. När jag var med C på Stadium när hon var tre veckor (sovandes i babyskyddet), kom det fram en kvinna och sa att jag gör mitt barn sjukt genom att vara ute bland folk! Helt sjukt ;)



Vad har ni för barnvagn? =)

2011-03-30 @ 18:18:31
URL: http://frusofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0