Tisdag

Tillbaka i lägenheten med Flis. Vi gick hit och det tog nästan 2 timmar. Jag fick nämligen vidrig skoskav och fick gå på tå sista biten. Nu sitter jag här med tjejen i knäet och hör på medan hon ivrigt suger på sin älskade napp. Funderar faktiskt på att börja med napp jag också, det verkar ju helt klart fantastiskt. Ska beställa en som det står "Felicias" på och en som det står "Mammas" på.

På söndag är det 1 maj och då ska jag och Flisan demonstrera. Flisan är världens yngsta socialist. Minns när jag demostrerade första gången. Då följde jag med min socialistvän Fanny Samson. Det är ett fint minne. Hon har också fått barn nu, hennes lilla Nellie kom i helgen. Eftersom Flisan och Nellie är lika gamla och bor på Väster kommer de nog gå på samma förskola och leka i samma parker. Och i framtiden kan de demonstrera ihop!

Nu är det paus i Pluras Kök och jag börjar bli trött. Kanske kan övertala den pigga babyn att också bli det. Kom precis på att det är tisdag idag, och snart onsdag. Jävlar ja. Har trott hela dagen att det är måndag. Snurrig blir man av allt nytt i sitt liv. Av all amning, sömnlöshet, kärlek och kvarlevande hormoner. Snurrig och glömsk. Men jag glömmer inte att säga till Flisan att hon är bäst. Älskade Flisan.

Godnatt önskar jag och bjuder på en sommarbild!


Kommentarer
Postat av: Fanny

haha klockrent!:D

2011-04-27 @ 17:13:01
URL: http://fsomisamson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0