Måndag

Hello hello. Flisan är ute och springer med sin pappa och jag sitter i lägenheten och borde storstäda. Och äta. Borde sova också men min kropp gillar inte dagssömn dumt nog. Det vore verkligen praktiskt att kunna sova på dagarna när man inte får sova på nätterna.

Jag kom på en ny grej som jag ska ha på bloggen. Jag har extremt många roliga klipp från videoband som min pappa filmade på 90talet. När Petter drunknar har ni kanske sett tillexemper? Det finns otroligt mycket. Kruxet är bara att det inte längre verkar funka att lägga in youtubeklipp här... funktionen har försvunnit. Kan i och för sig länka till klippet, men där försvinner lite av charmen. Jaja, ska lösa det på något vis, för det kan bli riktigt kul!

Apåråpå youtube så kom jag och tänka på en rolig grej som hände för några år sedan. vi kanske var 17 år. Bestemalen och jag satt och skrattade åt att det fanns en porrsajt som hette youporn. Vi skrattade för att det lät så likt youtube, kanske inte så kul egentligen. I alla fall så bestämde vi att vi skulle börja säga youporn istället för youtube, för oss själva alltså, inte inför andra. Det glömde dock Bestemalen bort någon vecka senare när vi satt och åt med mina föräldrar. Vi pratade om roliga videoklipp och kom in på något som jag hade spelat in. Bestemalen säger "Var det det du lagt in på youporn?" Det blev helt tyst och mamma frågade vad det var Bestemalen snackade om. Vi förklarade våran interngrej, att Bestemalen såklart menat youtube. Senare på kvällen pratade mamma med mig att jag inte fick lägga in klipp på konstiga sidor. HAHA!

Nej fan. Storstädning behövs alltså! Såhär kan det inte se ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0