Lite kärlek

Sitter här i soffan med min älskade lilla Felicia i famnen. Vi pussas och sjunger. Älskar varandra. Jag mår så bra när hon ser på mig, när hon slutar skrika när jag tar henne i min famn. Jag blir varm när jag märker att hon känner igen min röst. Min älskade lilla flicka vet att jag är hennes mamma. Jag är så stolt och lycklig över henne. Tänk att just hon kom till mig, Felicia Rosa vilde. Min stora kärlek. Min dotter.


Kommentarer
Postat av: fan

2011-04-11 @ 07:57:34
Postat av: Fanny

Oj! Haha det blev fel:D

Söta ni=) tack för nummret! Just nu har jag inte någon direkt fråga men snällt att du säger att du finns! Just nu går man ju bara och väntar och väntar och väntar i evigheter känns det som! Ja, du vet ju hur det känns, fruktansvärt! Men som du säger så förstår jag att varenda dag är värd det sen. Vill bara komma dit nu! Men som jag försöker säga så tänker jag: någon gång i april är jag iaf mamma. Det känns bra när jag tänker så men det är lättare sagt än gjort eftersom man tänker att förlossningen kan komma vilken dag som helst och då vill man ju ha den nu! jaja den dagen kommer!=) oj, nu blev de långt. Ha de bäst=) puss

2011-04-11 @ 08:02:15
URL: http://fsomisamson.blogg.se/
Postat av: Karolina

Vad härligt att du njuter och känner lyckan i kroppen! Det är så fantastiskt varje gång det slår en att man skapat ett liv=)

2011-04-11 @ 12:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0