Samtal mellan mig och Erling

Jag - Du, vet du om man kan duscha när man är gravid?
Erling - Eh va?
Jag - Ja, det känns ju lite äcklig att inte ha duchat på hela sommaren. Men tror du jag kan göra det?
Erling - Ja.. men det ska du väl kunna göra...
Jag - HAHAHAHA jag skojaaaaaaaa

Jag är fantastiskt rolig, ellerhur? hehee.. Och, Erling är förbannat rolig också tycker jag. Jag brukar skratta mycket under våra telefonsamtal. Det blir nog en rolig filur till bebis.

Typ en sån


Vi funderar mycket på namn. Väldigt mycket. Vi var mycket överens om ett tjejnamn, men nu har jag ångrat mig och tycker att det namnet ska slopas. Vi är mycket överens om killnamn, men även där går jag och spekulerar och funderar, trots att både för och mellannamnen är klockrena! Alltså, den ska inte heta klockrena, men det fattade ni? Jag väntar ett tag till med att avslöja namnen här. Funderar på om jag ska avslja könet här, när vi får reda på det. Hmmm. Är ni värda det, läsare? Vi får se.

Jag har fått tid hos en specialist som ska försöka bota min huvudvärk. Ska fråga om den kan bota morgonillamående, trötthet och magsmärtor också. Det borde man väl kunna kräva av en S P E C I A L I S T.  Undrar om jag är specialist på något. Den ska jag suga på idag. Och ni, är ni specialister på något? Det kan ju ni fundera på. Nu ska jag äta frukost. Hej.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag kommer ihåg när jag var gravid med Harry och du gav massa namnförslag, typ Findus, Fritte, Roberta, Hagamannen och Florensia.. Så nu ger jag tillbaka dom :P Fritte Kroon, vore inte det snyggt? ;)

2010-08-18 @ 21:14:15
URL: http://harryochmamma.blogg.se/
Postat av: Johanna

HAHAHAHA! Gud vad roligt, justja! Det var en rolig tid! Fritte, Deas låtsasfarfar! Haha!

2010-08-18 @ 21:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0